Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر فناوری سلامت وزارت بهداشت گفت: هدف از برگزاری ایده‌بازارها برطرف‌سازی نیازهای سرمایه‌گذاران است. در ایده‌بازارها دانشجویان یاد می‌گیرند تا به صورت گروهی فعالیت کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین وطن‌پور در نشست مشترک سرمایه‌گذاران سومین ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی با بیان این که هدف از برگزاری ایده بازارها جهت‌دهی فعالیت‌های نوآورانه و فناورانه دانشگاه‌ها در راستای نیازهای کشور است، اظهار کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکی از دانشگاه‌های پیشرو در حوزه برگزاری ایده‌بازارها است که با توجه به برگزاری این رویدادهای موفق اکنون دانشگاه صنعتی امیرکبیر الگوی دیگر دانشگاه‌های کشور در این حوزه به‌شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: هدف از برگزاری ایده‌بازارها برطرف‌سازی نیازهای سرمایه‌گذاران است. در ایده‌بازارها دانشجویان یاد می‌گیرند تا به صورت گروهی فعالیت کنند.

مدیر کل دفتر فناوری سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر قراردادی منعقد کرده‌اند که بر اساس این قرارداد دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در اتاق‌های جراحی حضور می‌یابند تا از نزدیک با نیازهای این حوزه آشنا شوند و از این طریق بتوانند برای رفع نیازها، ایده‌های نوآورانه‌ای طراحی و اجرا کنند.

در ادامه این نشست، مهندس محمد نادری، مدیرعامل مجموعه ایده بازار امیرکبیر، گفت: در دانشگاه‌ها بسیاری از فناوری‌ها وجود دارد، اما مکانیسم مناسبی برای ورود این فناوری‌ها به صنعت طراحی نشده است که ایده‌بازارها این مکانیسم را طراحی کرده‌اند.

وی افزود: ایده‌بازارها بستری را فراهم می‌کنند که صنایع نیز نیازهای خود را به دانشگاه‌ها ارائه کنند. یکی از اهداف مهم ایده‌بازارها این است که فناوری و تولید دانش، کاربردی و متناسب با نیازهای صنعت باشد. سومین ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی به دنبال توسعه و تقویت صنعت خوراک و نوشیدنی در سطح ملی است.


بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در بخش دیگری از نشست سرمایه‌گذاران سومین ایده بازار خوراک و نوشیدنی، دکتر بهروز جنت، رئیس سازمان تحقیقات حلال و دبیر کل سومین ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی گفت: صنایع غذایی پیشروترین صنایع کشور به‌شمار می‌روند؛ بنابراین در چنین رویدادهایی می‌توانیم دانشگاه، ایده‌پردازان و صنعتگران را به یکدیگر مرتبط کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در گذشته اولویت ارتقای اساتید دانشگاه‌ها بر اساس تعداد مقالات بود، اما در سال‌های گذشته این موضوع اصلاح شده و اکنون فعالیت‌های تحقیقاتی کاربردی و ارتباط با صنعت نیز شاخص‌های ارتقای اساتید در دانشگاه‌ها به‌شمار می‌رود. دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکی از موفق‌ترین دانشگاه‌ها در حوزه ارتباط با صنعت در کشور است.

بر اساس این گزارش، سومین ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی ۳۰ بهمن ماه جاری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایده بازار خوراک و نوشیدنی دانشگاه اميركبير وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۲۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری کرمانشاه با اشاره به وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در استان گفت: با در نظر گرفتن مشوق‌هایی برای رستوران‌هایی که از غذاهای بومی استفاده می‌کنند، درصدد تقویت ظرفیت‌های خوراک استان هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، ایمان درخشی در حاشیه تور گردشگری خبرنگاران برای آشنایی با شهر خلاق خوراک و گیاهان دارویی منطقه دالاهو کرمانشاه، با بیان اینکه منطقه دالاهو به عنوان یکی از مناطق هدف برای معرفی گیاهان دارویی معرفی می‌شود، گفت: در مجموع ظرفیت‌های ویژه استان کرمانشاه، چهار فصل بودن و تنوع‌های قومیتی و خلاقیت مردم در طبخ غذا سبب معرفی آن به عنوان شهر خلاق خوراک شده است.

وی با بیان اینکه ظرفیت خوراک کرمانشاه به انزوا رفته و مغفول مانده است، افزود: رویدادهایی به منظور معرفی ظرفیت‌های خوراک و غذا در کرمانشاه برنامه‌ریزی شده  و برنامه‌هایی نیز از جمله جشنواره آش زمستانی تاکنون برگزار شده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه گفت: این ظرفیت‌‌ها در زمینه خوراک و غذا باید تقویت و به رستوران‌ها و چرخه اقتصادی منتقل شود و در این راستا مشوق‌هایی برای رستوران‌ها در نظر گرفته شده که از غذاهای بومی استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از مردم دلیل و مفهوم شهر خلاق خوراک را نمی‌دانند، عنوان کرد: خبرنگاران به عنوان یک ظرفیتی در جامعه می‌توانند مبلغ شهر خلاق خوراک باشند و از طرفی همه ما باید سفیرانی در این راستا باشیم.

درخشی با بیان اینکه در استان کرمانشاه بیش از 20 نوع خوراک دارویی وجود دارد گفت: همچنین بیش از 80 نوع خوراک بومی در کرمانشاه وجود دارد که این 80 نوع در وعده‌های صبحانه، میان وعده و غذای اصلی قرار دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران در جویم فارس
  • ‌ ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران ‌در «جویم» فارس
  • بیانیه دانشگاه امیرکبیر در محکومیت سرکوب خشونت‌بار پلیس آمریکا با دانشگاهیان حامی فلسطین
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • الجزایر:کمک‌های هوایی ۰.۰۳% نیازهای غزه را برآورده می‌کند
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • انعقاد ۱۸۲ قرارداد با سرمایه‌گذاران در شهرک‌های صنعتی فیروزآباد