Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-08@01:53:55 GMT

نشانه های تولید مجدد خودرو تندر 90

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۹۲۸۳۴

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  طبق گزارش خودروسازان به بورس، تولید محصولات رنو در پارس‌خودرو طی دی ماه امسال ۲۲۵ دستگاه بوده است. ایران‌خودرویی‌ها نیز در دی امسال ۱۳۹ دستگاه از محصولات رنو را تولید کرده‌اند تا مجموع رنوهای تولیدی در اولین ماه زمستان امسال به ۳۶۴ دستگاه برسد.

 

با توجه به اطلاعیه‌ای که پارس خودرویی‌ها صادر کرده‌اند، ظاهرا امکان تولید ۳ هزار دستگاه از محصولات رنو در این شرکت فراهم شده و این موضوع ریشه در ترخیص باقی‌مانده قطعات مربوط به این خودروها از گمرک دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این اطلاعیه، رنوهای تولیدی در اختیار برخی ثبت نام‌کنندگان این محصولات قرار خواهد گرفت.

 

هرچند ایران خودرو در مورد ازسرگیری تولید رنو توضیحی نداده، اما به نظر می‌رسد این شرکت نیز با توجه به ترخیص قطعات از گمرک، موفق به تولید دوباره محصولات رنو شده است.  ازسرگیری تولید محصولات رنو در کشور اما چند پرسش و ابهام را در خود جای داده است. ابهام اصلی به ترخیص قطعات از گمرک مربوط می‌شود؛ رنو تقریبا از پاییز سال گذشته ارسال قطعات به ایران را به دلیل تحریم، متوقف کرده و با این حساب، امکان واردات جدید از این شرکت وجود نداشته است.

 

بنابراین قطعات ترخیصی مدت‌ها در گمرک مانده‌اند، آن هم در حالی که چند هزار نفر از ثبت نام‌کنندگان چشم انتظار دریافت رنوهای خود بودند. در این مدت، خودروسازان توانستند تعدادی از ثبت‌نام‌کنندگان را با حربه سود انصراف و ارائه محصولات جایگزین، به اصطلاح از سر باز کنند.

 

حال این پرسش پیش می‌آید که وقتی قطعات در گمرک موجود بوده، چرا خودروسازان نسبت به ترخیص آنها اقدام نکرده اند؟ آیا صبر کرده‌اند تا کسری قطعات داخلی محصولات رنو نیز تامین و آنگاه با ترخیص وارداتی‌ها، تولید را از سر بگیرند؟ یا اینکه فروش به قیمت آزاد و حاشیه بازار را در دستور کار قرار داده اند؟

 

پاسخ به این پرسش زمانی مشخص خواهد شد که ایران خودرو و سایپا برای ثبت‌نام‌کنندگان انصراف نداده تندر ۹۰ و ساندرو، دعوتنامه ارسال و رقم لازم برای تکمیل وجه را مشخص کنند. طبعا اگر محصولات رنو با قیمت قدیم تحویل شوند، سود مالی خودروسازان از این ماجرا منتفی است، اما اگر قیمت نهایی خودرو به نرخ بازار نزدیک (یا به هر حال از قیمت قدیم فاصله داشته باشد)، مشخص می‌شود حبس چند ماهه قطعات در گمرک، در راستای فروش این محصولات با قیمت حاشیه بازار بوده است.

 

گفته می‌شود این اقدام پیش‌تر در مورد یکی از خودروهای مونتاژی چینی در کشور صورت گرفت، به نحوی که خودروساز موردنظر پک قطعات را با تاخیر ترخیص و محصولات تولیدی را با قیمت جدید عرضه کرد. طی امسال، مشابه اتفاق رخ داده برای رنو، برای برخی دیگر از خودروها نیز افتاد، از جمله دانگ فنگ، آریو و برلیانس. در مورد این خودروها نیز گفته می‌شد تولیدشان متوقف شده، اما ناگهان در آمارها مشخص می‌شد به خطوط تولید بازگشته‌اند. باید منتظر ماند و دید شگفتی بعدی خودروسازان در این ماجرا کدام محصول خواهد بود.

 

خودروتک

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: تندر 90 پارس خودرو اقتصاد جام نیوز ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۲۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، دنا پلاس اتوماتیک آپشنال امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت بیشترین افزایش قیمت را بین محصولات ایران خودرو تجربه می‌کند.

بیشتر بخوانید: ۴ محصول ایران خودرو گران شد

قیمت دنا پلاس اتوماتیک آپشنال امروز در بازار آزاد یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان است و درمقایسه با دیروز شاهد رشد ۲۰ میلیونی هستیم.

تارا اتوماتیک V۴ که امروز یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان قیمت دارد، رشد قیمت ۱۰ میلیونی را به‌ثبت رسانده و مدل‌های دیگری مثل تارا دنده‌ای و تارا اتوماتیک V۲ هر کدام پنج میلیون گران شده‌اند.

۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای یک میلیارد و ۷۰ میلیون به‌فروش می‌رسد و این یکی ۱۰ میلیون ارزان شده است. قیمت ۲۰۷ دنده‌ای، ۲۰۷ با موتور TU۳ و دنا پلاس شش‌دنده ارتقایافته نیز درمقایسه با خریدوفروش‌های دیروز پنج میلیون تقلیل پیدا کرده است. قیمت روز محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF۷ مدل ۱۴۰۳

۸۲۰ میلیون تومان

۸۲۵ میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF۷ مدل ۱۴۰۲

۶۳۲ میلیون تومان

۶۳۵ میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده‌ ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۹۶۰ میلیون تومان

۹۵۵ میلیون تومان

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان

پارس سال XU۷p مدل ۱۴۰۲

۶۶۵ میلیون تومان

۶۶۵ میلیون تومان

۲۰۷ با موتور TU۳ مدل ۱۴۰۳

۶۷۵ میلیون تومان

۶۷۰ میلیون تومان

۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۸۰۵ میلیون تومان

۸۰۰ میلیون تومان

۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۷۰ میلیون تومان

رانا پلاس ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۶۵۰ میلیون تومان

۶۵۰ میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۶۹۰ میلیون تومان

۶۹۵ میلیون تومان

تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۲

۸۱۵ میلیون تومان

۸۲۰ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳

۹۷۵ میلیون تومان

۹۸۰ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۴ مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲

۶۶۰ میلیون تومان

۶۵۸ میلیون تومان

انتهای پیام/

کد خبر: 1229619 برچسب‌ها ایران خودرو

دیگر خبرها

  • ۳ محصول نوآورانه و خلاق در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی شد
  • ۳ محصول فناورانه رونمایی شد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • قیمت روز محصولات ایران‌خودرو دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو امروز 16 اردیبهشت 1403
  • قیمت روز محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت + جدول