Web Analytics Made Easy - Statcounter

واحد "بهداشت مرزی" مسافران پروازهایی از مبدا چین به فرودگاه امام خمینی را با دقت زیاد معاینه می‌کنند.

به گزارش ایرنا، فرودگاه امام خمینی بامداد هر روز ساعاتی شلوغ و پر رفت‌ و آمد را برای پذیرش و انتقال مسافران از مبدا و به مقصد بیشتر از ۲۰شهر جهان می‌گذراند و بیشتر پروازهای این فرودگاه در نیمه شب و بامداد هر روز انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بامداد روز سه شنبه ۸ بهمن نیز به رسم همیشگی میزبان دو پرواز ورودی هواپیمایی ماهان از مبدا دو شهر«شانگهای» و «شنزن»در چین بود و برای همین چشم بادامی‌های زیادی از صبح امروز در ترمینال یک فرودگاه امام دیده می‌شدند.

تیم مستفر در واحد «بهداشت مرزی» فرودگاه هم که سابقه طولانی در بررسی بیماریهای ویروسی در فرودگاهها دارد و می دانست قرار است دهها مسافر چینی از این پرواز وارد تهران شوند، با آمادگی کامل و با بیش از ۳ پزشک به معاینه فردی تمام مسافران چینی و البته خدمه پروازی اقدام کرد.

«کروناویروس» جدید با مبدا چین فعلا نه واکسنی دارد و نه دارویی برای آن ساخته یا تایید شده است و برای همین عملکرد تیم پزشکی برای معاینه درست و شناسایی مبتلایان احتمالی به این ویروس خیلی اهمیت دارد.

بیشتر مسافران چینی که امروز وارد کشور شدند همه ماسک به صورت داشتند با این حال واحد «بهداشت مرزی» به مسافرانی که ماسک نداشتند باهدف جلوگیری از شیوع احتمالی این ویروس ماسک هم می داد تا حداقل به پیشگیری از انتقال ویروس از دست به دهان کمک کند.

پروازهای هفتگی هواپیمایی ماهان و چند شرکت هواپیمایی دیگر از مبدا چین به فرودگاه امام خمینی که مسافران چینی زیادی را با خود وارد کشور می‌کند ادامه دارد و برای همین پزشکان مستقر در فرودگاه امام خمینی(ره) تلاش دارند درساعاتی که پای مسافران چینی به کشور باز می‌شود با دقت زیادی اقدام به معاینه آنها کنند.

مسافران دو پرواز W۵۰۷۶از «شانگهای» و W۵۰۸۶ از «شنزن »به محض ورود به سالن پذیرش،توسط دستگاه «تب سنج» و «اسکنر حرارتی» که گویا ساخت داخل است و هنوز حتی فرصت رونمایی از آن نشده بود مورد معاینه قرار گرفتند.

این دستگاه که به ظاهر از مسافران عکس می گرفت برای بسیاری از مسافران خارجی حتی ناشناخته بود تا جایی که برخی از مسافران چینی و حتی ایرانی فکر می‌کردند فرودگاه درحال عکاسی از صورت آنها است. ارزش اسکنرهای حرارتی در تشخیص بیماری‌های ویروسی در فرودگاه‌های بین‌المللی بسیار زیاد است ضمن اینکه از صف های طولانی ایجاد شده برای معاینه چشمی هم جلوگیری می کند.

اسکنر حرارتی با تصویربرداری از صورت مسافران می‌تواند علائم اصلی مربوط به این ویروس را تشخیص دهد تا در صورت مشاهده هر نوع مورد مشکوکی اقدام به قرنطینه مسافران شود.

در بین پروازهای از مبدا چین، دو پرواز از ترکیه در فرودگاه امام به زمین نشست که مسافران این پروازها نیز به صورت رندم با «تب سنج» و دستگاه «اسکنر حرارتی» مورد معاینه قرار گرفتند.

مطابق پروتکل‌های بین‌المللی، سازمان هواپیمایی و «مرکز بهداشت» مستقر در فرودگاههای بین‌المللی این اجازه را دارند که مسافران مشکوک به بیماریهای خطرناک ویروسی را قرنطینه کنند.

مرکز بهداشت مستقر در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی در پروازهای اربعین و حج امسال نیز تلاش زیادی برای معاینه تک به تک مسافران داشت تا از شیوع بیماری‌هایی چون «آنفولانزا » و یا «کرونا» که به ترتیب در شهرهای عراق و عربستان دیده شده بود جلوگیری کند.

«کروناویروس» جدید اکنون علاوه بر ۳۰ استان و منطقه چین به ۱۲ کشور دیگر از جمله ایالات متحده آمریکا، استرالیا، تایلند، کره جنوبی، ژاپن، کانادا و فرانسه هم شیوع یافته است و برای همین مردم نگران انتقال این بیماری به داخل کشور هستند.

سازمان هواپیمایی تلاش دارد با کمک وزارت بهداشت و مرکز بهداشت مستقر در فرودگاههای بین‌المللی با معاینه دقیق مسافران و خدمه پروازی با شیوع این بیماری در کشور مقابله کند، اما ترس و وحشت ایجاد شده این مطالبه را در بین برخی از مردم ایجاد کرده است که پروازهای از مبدا کشور چین به ایران متوقف شود و هیچ مسافر چینی تا مدتی به ایران نیاید.

سازمان هواپیمایی توقف پروازهای از مبدا چین را مشروط به گزارش وزارت بهداشت اعلام کرده است و «سعید نمکی »وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز گذشته در اینباره گفته است تاکنون موردی از ویروس کرونا در کشور نداشته‌ایم، اما برای کنترل بیشتر درخواست کرده‌ایم که دریافت ویزای ورود شهروندان چین به اخذ کارت سلامت مقید شود.

لینک کوتاه: asriran.com/002yzT

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بهداشت مرزی کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۳۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت

ایسنا/خراسان شمالی چندین پروژه‌ بهداشتی و درمانی خراسان شمالی امروز شنبه(هشتم اردیبهشت ماه) به مناسبت هفته سلامت با حضور دکتر سعید کریمی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کلنگ زنی و افتتاح شد.

 آغاز عملیات عمرانی بیمارستان تخصصی مادر و کودک یکی از پروژه هایی بود که امروز کلنگ زنی شد. این بیمارستان در مساحتی به وسعت ۳۰ هزار متر مربع در پنج طبقه و دو فاز در محل سایت پردیس دانشگاه راه اندازی می‌شود. در فاز نخست این پروژه عمرانی با ۱۰۰ تخت احداث می شود که نقشه آن آماده و طراحی شده و در فاز دوم توسعه از ۱۰۰ تخت به ۳۲۰ تخت افزایش خواهد داشت که مطالعه آن در حال انجام است.

بیمارستان مادر و کودک در حال حاضر ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار ملی دارد که فاز مطالعه آن آغاز شده و ۱۰ میلیارد تومان برای مطالعات آن تخصیص پیدا کرده است. ساخت این بیمارستان به یک هزار میلیارد تومان هزینه نیاز دارد.

راه اندازی دستگاه ام آر آی در بیمارستان امام حسن(ع)

دستگاه پیشرفته ام آر آی بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد امروز افتتاح شد. دستگاه پیشرفته ام آر آی این بیمارستان که از پیشرفته ترین و بروزترین دستگاه های کشور است، به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال تهیه شده است که محدودیت تصویربرداری برای افراد با وزن بالا را ندارد.

این دستگاه ام آر آی دومین دستگاه ام آر آی، استان است که در یک سال گذشته در حوزه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی مورد بهره برداری قرار گرفته است.

 با افتتاح این دستگاه، تعداد کل دستگاه های ام آر آی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به سه دستگاه فعال افزایش یافته است.

راه اندازی نخستین سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس خراسان شمالی

دستگاه سی تی اسکن پیشرفته، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی امام حسن (ع) بجنورد از دیگر پروژه هایی است که امروز با حضور معاون وزیر بهداشت راه‌اندازی شد.

این دستگاه نخستین سی تی اسکن فوق‌ پیشرفته ۱۲۸ اسلایس استان است. سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس با مبلغ بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال، یکی از پیشرفته ترین تجهیزات پزشکی دنیاست که با راه اندازی آن، تصویربرداری از عروق کرونر قلب امکانپذیر شده و به تشخیص و درمان بهتر و دقیق تر بیماری های قلبی کمک می کند.

افتتاح همراه سرا و مرکز تصویر برداری دیجیتال در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد 

همراه سرای خیرساز و مرکز تصویربرداری دیجیتال بیمارستان امام علی (ع) نیز از دیگر پروژه هایی بود که به بهره‌برداری رسید. این همراه سرا در زمینی به مساحت ۸۰ مترمربع و اعتباری بیش از ۱۰ میلیارد ریال، توسط خیرین سلامت استان، احداث و تجهیز شده است.

همچنین، رادیولوژی دیجیتال این بیمارستان نیز در زیربنایی به مساحت ۶۰ متر مربع به عنوان یکی از پیشرفته ترین تجهیزات تصویربرداری افتتاح و راه اندازی شد.

آغاز عملیات اجرایی مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیا شیروان

عملیات اجرایی مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیا شیروان نیز آغاز شد. این مجتمع با زیر بنای ۴۲۱۱ متر مربع و با اعتبار اولیه ۵۰ میلیارد ریال کلنگ زنی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • ۸۵ زائر گیلانی حج تمتع به عربستان اعزام شدند
  • نقص فنی هواپیمای مشهد به تهران و پرواز با ۵۰۰ دقیقه تاخیر
  • طرح های بهداشت ودرمان خراسان شمالی افتتاح و کلنگ زنی می شود
  • ۸۵ گیلانی امروز به سرزمین وحی اعزام می شوند