Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، علی مطهری در نطق میان‌دستور خود ضمن تسلیت ایام فاطمیه، با اشاره به شهادت سردار سلیمانی گفت: بنده از ایشان وقت گرفته بودم تا ملاقاتی داشته باشم اما گفتند که ایران نیست و هفته دیگر دیدار کنید. انشاالله که کمترین نتیجه خون ایشان اخراج آمریکایی‌ها از منطقه باشد و البته که قصاص خون ایشان در جای خود پابرجاست و انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران با اشاره به سرگذشت آزادی بیان در جمهوری اسلامی ایران گفت: امام هنگامی که در پاریس بودند فرمودند در جمهوری اسلامی کمونیست‌ها هم می‌توانند اظهارنظر کنند و فعالیت داشته باشند. شهید مطهری نیز گفتند حتی افراد غیراسلامی هم مجاز به فعالیت هستند و می‌توانند نماینده در مجلس داشته باشند.

وی ادامه داد: مجلس نمونه‌ای از جایگاه و اقشار مختلف مردم است. همه مردم می‌توانند نماینده داشته باشند و اساساً فلسفه شورای نگهبان نیز همین بوده است. چون مجلس نمونه کوچکی از مردم است بنابراین ممکن است مصوباتی داشته باشد که با شرع انطباق نداشته باشد که ما باید آنها را به شورای نگهبان بدهیم تا بررسی کنند.

مطهری ادامه داد: ما نگاهی که در اول انقلاب وجود داشت را نباید فراموش کنیم. نگاهی که امروز به مجلس می‌شود با نگاه اولیه بسیار متفاوت است. امروز تصمیمات به گونه‌ای شده که انگار می‌خواهیم ۲۹۰ آیت‌الله وارد مجلس کنیم.

وی ادامه داد: در مجلس اول حتی مجاهدین خلق نماینده داشتند. حتی نهضت آزادی نماینده داشت اما امروز رسیدیم به اینجا که تا این مقدار محدود کردیم. نقطه شروع این مسئله اجرای بد نظارت استصوابی بوده است، من با نظارت استصوابی مخالف نیستم اما با نحوه اجرای آن مخالفت داریم زیرا برای ما مشکل ایجاد کرده است.

نایب رئیس پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نظارت استصوابی بدان معناست که غیر از استعلامات چهارگانه می‌توانند تحقیقات محلی نیز هیات‌های نظارت داشته باشند، گفت: تحقیقات محلی باید مستند به احکام قضایی باشد. اگر کسی حکم قضایی مبنی بر فساد اخلاقی و مالی داشت، آن را رد کنید اما اینکه صرف گزارشات محلی یک نفر را رد کنند قابل استناد نیست.

وی با اشاره به سخنان سخنگوی شورای نگهبان مبنی بر اینکه برای رد افراد اساساً نیازی به محکومیت قضایی نیست و ما می‌توانیم به همین گزارشات استناد کنیم، گفت: معتقدم این کار درست نیست و به طور کلی برای رد کردن یک کاندیدا باید عدم صلاحیت او احراز شود نه اینکه بگویند ما صلاحیت این آدم را احراز نکردیم، چرا یا چون فرصت کافی نداشتیم یا اینکه اسناد کافی به دست ما نرسیده است. خب گناه این کاندیدا چیست؟

مطهری تاکید کرد: اگر کسی فساد مالی و اخلاقی نداشته، قانون اساسی را هم قبول دارد، شما فرصت نکردید مستندات را ببینید، چرا این فرد را رد کردید؟ این مشکل باید حل شود که متاسفانه هنوز اقدامی صورت نگرفته است.

وی افزود: در همین مجلس ما نماینده‌ای داریم که حال نمی‌خواهم اسمش را بیاورم اما او در ۱۳ سالگی به جبهه رفت، ۸ سال اسیر بود و ۵۰ درصد جانبازی دارد اما به خاطر یک گزارش محلی که رقبایش تهیه کردند امروز رد صلاحیت شده است. می‌دانید امروز این چه اثری در قشر جامعه انقلابی دارد؟ چه اثری در مردم آن منطقه می‌گذارد؟ باید این مشکلات را حل کنید.

نماینده مردم تهران تاکید کرد: نیازی نیست شورای نگهبان انقدر نگران مجلس باشد. هر کسی فساد مالی و اخلاقی ندارد و قانون اساسی را قبول دارد، شما رد نکنید. این کار را برعهده مردم بگذارید. به خدا مردم ما اشتباه نمی‌کنند. مگر مجلس اول مردم اشتباه کردند؟ مجاهدین خلق هم در آن مجلس بودند اما مجلس خوبی تشکیل شد.

وی در ادامه با بیان اینکه ۱۳ بهمن ماه سالروز یکصدمین سال تولد شهید مطهری است، گفت: متاسفانه توجهی به این امر نمی‌شود. امام هنگامی که ایشان شهید شد، سال اول پیام دادند، سال دوم نیز پیام دادند و در سال سوم سخنرانی کردند. برای اینکه شهید مطهری را یک راه می‌دانستند. مقام معظم رهبری نیز فرمودند آثار شهید مطهری مبنای فکری جمهوری اسلامی است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: من خودم را شاگرد استاد مطهری می‌دانم. رهبری نیز در اولین سال رهبری‌شان در دیدار با ما گفتند اگر آقای مطهری بود قطعا امروز رهبر بود اما درباره یک چنین کسی در صدمین سال تولدش نه صدا و سیما برنامه می‌گذارد و نه نهادهای دیگر و من درخواست دارم که این کارها انجام شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مطهری نطق میان دستور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۳۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات گفت: مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز سه‌شنبه اول خرداد در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر اساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیات مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات با بیان اینکه «دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری ۸ سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است»، اظهار کرد: قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را بر عهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین اعلام کرد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد؛  سپس هیات رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیات رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیات رئیسه دائم نیز شامل ۷ نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

به گزارش ایسنا، انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟
  • تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست
  • موسی غضنفرآبادی: ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب را برطرف کردیم
  • ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب برطرف شد
  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم