Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه کردستان، آزاد حکمت با اشاره به فراهم نمودن زیرساختهای مخابراتی در راستای پاسخگویی به نیازهای مشتریان افزود: با انجام اقدامات و پروژه های مختلف در این حوزه موفق شدیم پهنای باند مصرفی استان را به ۱۳ گیگ یعنی به ۲۳ برابر افزایش دهیم.

وی اظهار داشت: با اقدامات به عمل آمده شرایط رفع نیازهای مشتریان به سرعت وپهنای باند در سطح استان فراهم شده است که به لحاظ آماری می توان به تعداد تنها ۴ لینک STM۱ در سال ۹۲ اشاره کرد در حالی که تعداد این لینک ها در سال جاری به ۹۱ لینک STM۱ رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تعداد بیش از ۶۵ هزار مشترک فعال سرویس اینترنت باند پهن در سطح استان اشاره داشت و اعلام کرد: این مشتریان از خدمات ومزایای سرویس هایADSL,FTTH و VDSL با کیفیت مناسب بهره مند هستند.

مدیر مخابرات منطقه کردستان اقدامات صورت گرفته در راستای توسعه بسترهای دیتا در نقاط شهری و روستایی استان را تشریح نمود و افزود: با صرف اعتبارات لازم در حال حاضر ترافیک مصرفی استان طی یک شبانه روز حدود TB۸۰ (ترابایت) معادل ۸۰ هزار گیگا بایت است.

وی اعلام کرد: با تلاش و جدیت همکاران، برنامه های مخابرات منطقه به منظورتقویت، توسعه وارتقا زیر ساخت های لازم به بهترین نحو ممکن تحقق یافته است و توانسته ایم محصولات و خدمات مخابراتیِ با کیفیت را به مشتریان ارائه نماییم، بطوری که این مهم موجب افزایش سه برابری میزان ترافیک مصرفی یک شبانه روز نسبت به مدت مشابه سال قبل شده است.

حکمت افزایش کیفیت سرویس های تحویلی به مشتریان را در سال جاری یادآور شد و گفت: مخابرات منطقه هم اکنون خدمات خود را به کلیه دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها، ادارات و شرکت ها در قالب مشتریان کلان و مشتریان خانگی ارائه می کند.

وی عنوان کرد: در حال حاضر تعداد ۱۰۰ هزار و ۵۷۴ مشترک ADSL، دو هزار و ۹۱ مشترک FTTH و ۱۹۷ مشترک VDSL از بسترها و پنانسیل های موجود مخابراتی در سطح استان بهره می گیرند.

وی در پایان گفت: همکاران مخابرات منطقه کردستان درقالب یک تیم واحد، با هدف ارائه بهترین و با کیفیت ترین سرویس ها وخدمات روز مخابراتی در راستای جلب رضایت مشتریان، اصل مشتری مداری وتوسعه استان گام بر می دارند.

کد خبر 4838623

منبع: مهر

کلیدواژه: آزاد حکمت مخابرات منطقه کردستان اینترنت بارش برف دهه فجر بوشهر شیراز گرگان تعطیلی مدارس سیل سیستان و بلوچستان قزوین شهرکرد ایلام انتخابات 98 خطبه های نماز جمعه بیرجند قاسم سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۵۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟

ایتنا - چه در حال وزن کم کردن به کمک داروهای جدید باشید، چه برای لاغری سراغ جراحی رفته‌اید یا اینکه برای کاهش وزن، کالری مصرفی را کاهش و ورزش روزانه را افزایش داده‌ باشید، حتما مقطعی را تجربه کرده‌اید که عدد روی ترازو هیچ تغییری نمی‌کند و پایین نمی‌آید و به مانع سخت «وزن ثابت» برخورد می‌کنید.
در پژوهشی جدید، کوین هال، محقق موسسه ملی بهداشت که در اندازه‌گیری سوخت‌وساز و تغییر وزن تخصص دارد، به این موضوع پرداخت که روند کاهش وزن، با توجه به روشی که افراد انتخاب می‌کند، چه موقع متوقف می‌شود و وزن ثابت می‌ماند.

او با استفاده از داده‌های حاصل از کارآزمایی‌های بالینی باکیفیت درباره روش‌های مختلف کاهش وزن، برای تجزیه و تحلیل رفتار وزنی افراد در طول کاهش وزن مدل‌های ریاضی تهیه کرد تا متوجه شود که چرا روند کاهش وزن ثابت می‌ماند و بدون تغییر می‌شود.

به گزارش سی‌ا‌ن‌ان این گزارش روز دوشنبه در مجله «چاقی» (Obesity) منتشر شد.

او به این نتیجه رسید یکی از دلایل تاثیر بیشتر جراحی معده و همچنین مصرف دارو‌هایی مانند «اوزمپیک» و «ویگووی» بر کاهش وزن این است که در این روش‌ها زمان فرارسیدن نقطه ثابت ماندن وزن دو برابر می‌شود و آن‌ها در مقایسه با افرادی که کالری مصرفی‌شان را کاهش می‌دهند، مدت زمان طولانی‌تری وزن کم می‌کنند.

بدن با حفظ تعادل بین کالری‌‌های دریافتی و کالری‌ که می‌سوزانیم، وزن را تنظیم کند. هنگامی که کالری می‌سوزانید یا دریافت کالری را کاهش می‌دهید، بدن استفاده از ذخایر انرژی (کالری) را شروع می‌کند و اشتها فرمان می‌دهد که بیشترغذا بخوریم. 

طبق تحقیق هال، هرچه فرد بیشتر وزن از دست بدهد، اشتها قوی‌تر می‌شود، تا جایی که گاه این چنان زیاد می‌شود که ممکن است تمام تلاش‌هایی که برای کاهش وزن انجام داده‌اند، ناکام بماند یا به‌کل از بین برود.

این سازوکار پاسخ و واکنش (بازخورد) برای اجداد شکارچی‌ ما ارزشمند بود اما برای انسان امروزی که به‌راحتی به غذاهای فوق‌فراوری‌شده با کالری زیاد دسترسی دارد، چیز خوبی نیست.

 

هال با استفاده از محدود‌کردن کالری به‌تنهایی، کاهش وزن مشاهده‌شده در «مطالعه کالری» را مدلسازی کرد. برای این کار، ۲۳۸ بزرگسال به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند که یک گروه باید کالری مصرفی‌اش را به مدت دو سال ۲۵ درصد کم می‌کرد و یک گروه به غذا خوردن معمولش ادامه می‌داد. این مطالعه با حمایت سازمان ملی بهداشت و سلامت بریتانیا از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ انجام شد.

طبق این تحقیق، گروه بزرگسالانی که کالری مصرفی را کاهش داده بودند، حدود هفت کیلو وزن کم کردند و گروهی که به روال همیشگی غذا خوردند، حدود یک کیلو‌ وزن اضافه کردند. با وجود آنکه افراد شرکت‌کننده تلاششان را دو سال ادامه دادند، کاهش وزن‌ این افراد تقریبا پس از ۱۲ ماه ثابت شد، زیرا اشتهای آنان برای مقابله با آن افزایش یافت.

دکتر کریستوفر از مرکز تحقیقاتی استنفورد، در توجیه این سطح ثابت وزن می‌‌گوید، کاهش کالری دریافتی ابتدا به کاهش وزن کمک می‌کند، اما سازوکار پاسخ و واکنش (بازخورد) بدن در ادامه مانع کاهش وزن می‌شود، زیرا بدن به آن واکنش نشان می‌دهد و از نظر سوخت‌وساز کارآمدتر می‌شود. بر همین اساس همان میزان کالری کاهش‌یافته هم دیگر به کم‌ کردن وزن کمکی نمی‌کند و وزن همچنان در همان نقطه ثابت می‌ماند.

هال می‌‌گوید این مطالعه نشان می‌دهد که داروهایی مانند اوزمپیک و ویگووی یا مداخلاتی مانند جراحی کاهش وزن زمان رسیدن به «وزن ثابت» را طولانی‌تر کنند، اما نمی‌توانند به طور کامل مانع آن شوند و آن‌ها نیز با از دست دادن وزن بیشتر، با افزایش اشتها مواجه خواهند شد.

هال توصیه می‌کند هر روشی را که انتخاب می‌کنید باید بدانید که پایدار ماندن بر آن برای حفظ روند کاهش وزن ضروری است. بنابراین از خود بپرسید آیا می‌توانید آن را به مدت طولانی ادامه دهید یا خیر.

به گفته او، افرادی که در مسیر لاغر‌شدن به «وزن ثابت» می‌رسند، می‌توانند با بیشتر کم کردن کالری مصرفی یا اضافه‌ کردن ورزش از این مرحله بگذرند، اما باید بدانند که این روند تا آخر عمر باید ادامه داشته باشد و نوعی تغییر سبک زندگی به شمار می‌رود. در غیر این‌ صورت، فایده چندانی نخواهد داشت.  

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • دستگيري سارقان کابل و تجهيزات مخابراتی در خرم آباد
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • افزایش پوشش اینترنت نسل چهارم در سرولایت نیشابور 
  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود