Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@13:42:58 GMT

۱۶ اثر تاریخی تهران ثبت ملی شد

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۹۶۹۱۶

۱۶ اثر تاریخی تهران ثبت ملی شد

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی میراث فرهنگی استان تهران، پرهام جانفشان با اشاره به اینکه از مجموع ۱۶ اثر ثبت شده ۹ اثر متعلق به مجسمه های استاد ابوالحسن صدیقی است گفت: مرحوم ابوالحسن صدیقی آثاری را از خود به یادگار گذاشته است که امروز بخش مهمی از تاریخ و هویت شهری تهران محسوب می شود.

وی افزود: شناسایی و ثبت نمادهای فرهنگی و تاریخی شهر تهران بخشی از اولویت های معاونت میراث فرهنگی استان تهران در سال های آتی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانفشان گفت: هویت و تاریخ یک ملت تنها به موزه ها و محوطه های تاریخی و باستانی خلاصه نمی شود و در برنامه های تور های تهرانگردی موضوع نماد های تاریخی و فرهنگی شهر تهران بیشتر از گذشته مورد توجه قرار خواهد گرفت.

وی افزود: مجسمه فردوسی در میدان فردوسی، مجسمه خیام در پارک لاله، مجسمه امیر کبیر در پارک ملت، مجسمه امیر کبیر در مدرسه دارالفنون، مجسمه فردوسی در موزه کتاب و میراث مستند، سردیس دایه استاد صدیقی در مجموعه باغ موزه نگارستان و مجسمه سیاه نی زن و دو سردیس سیاه نی زن در موزه هنرهای ملی از آثار استاد صدیقی بود که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران خاطر نشان کرد: با همکاری و حمایت قابل تقدیر مدیریت موزه آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) شش "در " تاریخی این آستان مقدس نیز در فهرست اثار ملی به ثبت رسیده است.

جانفشان گفت: مجسمه میدان حر اثر استاد غلامرضا رحیم زاده ارژنگ از دیگر نماد های فرهنگی و تاریخی شهر تهران بود که با نظر اعضا واجد ارزش ثبت در فهرست آثار ملی شناخته شد.

ابوالحسن صدیقی (۱۳ مهر ۱۲۷۳ – ۲۰ آذر ۱۳۷۴)نقاش و مجسمه‌ساز برجستهٔ ایرانی و از شاگردان کمال‌الملک بود. تندیس فردوسی در میدان فردوسی، تندیس یعقوب لیث صفاری در زابل، تندیس خیام در پارک لاله تهران، تندیس نادرشاه افشار در آرامگاه نادرشاه در مشهد و طرح چهره ابوعلی سینا از کارهای برجسته وی هستند.

برچسب‌ها استان تهران میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان تهران میراث فرهنگی استان تهران میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۶۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: سریال «نون خ» در ترویج صنایع دستی، مناطق گردشگری و آداب و روسوم مردم موفق بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عزت‌الله ضرغامی صبح امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در حاشیه جلسه هیئت دولت اظهار کرد: جا دارد از سازمان صداوسیما به‌خاطر انعکاس خوب در حوزه صنایع دستی و سنت‌های بومی مردم در سریال نون خ تشکر کنم، در نمایش دادن سبک زندگی مردم و برنامه‌های محلی و سنتی و ترویج این زندگی پاک خیلی موفق بودند و تصور من این است که اگر این‌ها به صورت فیلم‌های کوتاه دربیاید، در حوزه تولید شادی و روحیه برای مردم، می‌تواند خیلی مؤثر باشد.

وی درباره مقایسه موزه ملی با موزه لوور افزود: از من در مورد قیمت بلیت‌ها سوال شده بود و من گفتم رقم ۳۰,۰۰۰ تومان که سال‌ها تغییر نکرده بود، رقمی بسیار پایین و از همه دنیا ارزان‌تر است حتی من گفتم که نمی‌خواهیم خودمان را با موزه لوور مقایسه کنیم که ۲۲ یورو و معادل ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: خدمات خاصی در موزه لوور داده نمی‌شود و تقریباً همه موزه‌ها شبیه هم هستند و ما کارشناسان خیلی خوبی داریم.

این خبر در حال تکمیل است...

منبع: ایرنا

کد خبر 747457

دیگر خبرها

  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • دکتر ساکت به دور از مواضع سیاسی دنبال کار فرهنگی بود
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • سعدآباد پر حاشیه
  • سعدآباد پرحاشیه
  • سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد
  • موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • نمای عمارت منصوب به فخرالدوله به حالت اولیه برگشت
  • ۷۰ اثر موزه شوش مرمت شد