Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در قرن بیست و یکم ابرقهرمان‌ها در فرهنگ عام و سینما‌ها حکمرانی می‌کنند. هر سال با انتشار فیلم و برنامه‌های تلویزیونی متفاوت، به نسبت اینکه چقدر خوب به داستان آن‌ها پرداخته شده باشد و چگونه به مشکلات و حساسیت‌های حال حاضر مرتبط شوند، عنوان‌های ابرقهرمانی در میان مخاطبان سراسر جهان محبوبیت رو به افزایشی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سال ۲۰۰۰ حداقل یک ابرقهرمان یا یک تیم ابرقهرمانی در سینما‌ها حضور و تأثیر زیادی داشته‌اند. اسکرین رنت در گزارشی به محبوب‌ترین ابرقهرمان‌ها از سال ۲۰۰۰ می پردازد که با «مردان ایکس» آغاز شد.

۲۰۰۰ – مردان ایکس

مجموعه‌های مردان ایکس در طول دهه ۱۹۹۰ با یک انیمیشن سریالی در تلویزیون‌ها حضور داشتند. بعد از ساخت فیلم سینمایی «مردان ایکس» توسط برایان سینگر این ابرقهرمان‌های مارولی محبوب‌ترین قهرمان‌های دنیا شدند. با گذشت ۲۰ سال هنوز برای طرفداران آن فراموش کردن بازیگران این فیلم سخت است.

۲۰۰۱- سوپرمن

بعد از موفقیت مردان ایکس، چراغ سبز به چندین فیلم ابرقهرمانی نشان داده شد، اما هنوز برای به موفقیت رسیدن آن‌ها زود بود. در این زمان سریال ابرقهرمانی اسمالویل با الهام از شخصیت سوپرمن موفقیت زیادی کسب کرد. پخش این سریال تا سال ۲۰۱۱ ادامه داشت.

۲۰۰۲- مرد عنکبوتی

روایت سه گانه سم رامی از مرد عنبکوتی در سال ۲۰۰۲ خیلی زود پیتر پارکر را به محبوب‌ترین و سود آور‌ترین شخصیت‌ سینمایی در هالیوود تبدیل کرد. سال‌های زیادی در این لیست هستند که محبوبیت ابرقهرمان‌ها بین شخصیت‌ها متفاوت باشد، اما در سال ۲۰۰۲ هیچکس به غیر از مرد عنکبوتی به ابرقهرمان دیگری علاقه‌مند نبود.

مردان ایکس- ۲۰۰۳

بعد از موفقیت گیشه‌ای اولین قسمت از این مجموعه سینمایی، تمامی تیم سازنده اولین قسمت برای ساخت‌ دنباله آن گرد هم آمدند. بعد اکران این فیلم در سال ۲۰۰۳ دوباره این گروه تبدیل به محبوبترین ابرقهرمان‌ها در جهان شدند.

مرد عنکبوتی – ۲۰۰۴

زن گربه ای، پسر جهنمی و مجازاتگر عنوان‌هایی بودند که برای دستیابی به محبوبیت تلاش کردند، اما در واقع برای فیلم مرد عنکبوتی ۲ به کارگردانی سم رامی هیچ رقیبی نبود. دوباره پیتر پارکر رقابت محبوب‌ترین ابرقهرمان سال را برد و یکی از موفق‌ترین فیلم‌های دنیای مارول را رقم زد.

حتی تا امروز، فیلم سینمایی «مرد عنکبوتی ۲» همچنان با امتیاز ۹۳ بیشترین امتیاز را در بین فیلم‌هایی با شخصیت مرد عنکبوتی کسب کرده است.

۲۰۰۵- بتمن

در سال ۲۰۰۵ فیلم سینمایی کنستانتین فراتر از انتظار‌ها بود، اما بتمن با تمام قدرت با فیلم «بتمن آغاز می‌کند» به کارگردانی کریستوفر نولان و نقش آفرینی کریستین بیل به سینما‌ها باز می‌گردد. در حدود ده سال پس از شکست فیلم بتمن و رابین، «بتمن آغاز می‌کند» داستان بروس وین را به یک سه گانه بزرگ تبدیل کرد.

۲۰۰۶ – سوپرمن

این شخصیت در سال ۲۰۰۶ با فیلم «بازگشت سوپرمن» منتشر شد که در واقع پنجمین فیلم از این شخصیت بود. تا سال ۲۰۰۶ به مدت ۲۰ سال هیچ فیلم مستقلی از این شخصیت ساخته نشده بود. از این شخصیت در سال ۲۰۱۳ یک فیلم مستقل و در سال ۲۰۱۶ هم یک فیلم مشترک با شخصیت بتمن ساخته شد.

۲۰۰۷- مرد عنکبوتی

بعد از دو فیلم موفق مرد عنکبوتی، سم رامی با «مرد عنکبوتی ۳» سه گانه خود را تکمیل کرد که البته همانند قسمت‌های قبلی مورد نظرات مثبت واقع نشد. البته فروش خوب این فیلم و رضایت تعداد زیادی از هواداران که این شخصیت را دوباره محبوب کرد نباید نادیده گرفت.

۲۰۰۸ –بتمن

در سال ۲۰۰۸ فیلم سینمایی «مرد آهنی» به کارگردانی جان فاورو اکران شد و آغازی بر دنیای مارول بود، اما شخصیت مرد آهنی ابرقهرمان محبوب سال نبود. در آن سال همه چیز در دست شخیصت بتمن بود چرا که فیلم «شوالیه تاریکی» با حضور هیث لجر به عنوان شخصیت جوکر بسیار محبوب شده بود.

۲۰۰۹- نگهبانان

در سال ۲۰۰۹ دنیای مارول کار خود را آغاز کرده بود و شوالیه تاریکی هم در اسکار موفق بود. شخصیت‌های جدید فیلم سینمایی «نگهبابان» محبوبیت زیادی پیدا کرده بودند و این موضوع نشان داد تا زمانی که شخصیت‌ها خوب باشند مخاطبان با جدید بودن آن‌ها مشکلی ندارند.

۲۰۱۰- مرد آهنی

در سال ۲۰۱۰ با انتشار فیلم سینمایی «مرد آهنی ۲»، تمامی مخاطبان فیلم‌های ابرقهرمانی به سوی شخصیت تونی استارک یا همان مرد آهنی جذب شدند. همزمان با این فیلم بود که مارول به فکر ساختن فیلم‌هایی با ترکیب شخصیت‌ها مثل «انتقام جویان» افتاد.

۲۰۱۱ - کاپیتان آمریکا

در سال ۲۰۱۱، فیلم سینمایی «فانوس سبز» با نقش آفرینی رایان رینولدز از دنیای دی سی و علاوه بر آن یک فیلم سینمایی دیگر از «مردان ایکس» منتشر شده بود، اما مارول با شخصیت‌های ثور و کاپیتان دنیای سینمایی خود را محبوب‌تر کرد. محتوای فیلم سینمایی «کاپیتان آمریکا» آن را از فیلم شخصیت «ثور» برتر می‌کند.

۲۰۱۲ – انتقام جویان

در این سال چندین فیلم ابرقهرمانی خوب مثل «تاریخچه» اکران شد، نولان با «شوالیه تاریکی تاریکی بر میخیزد» به سه گانه خود پایان داد و «مرد عنکبوتی شگفت انگیز» هم اکران شد، اما وقتی صحبت از محبوبیت جهانی می‌شود هیچکدام از آن‌ها به محبوبیت انتقام جویان نرسیدند.

۲۰۱۳- سوپر من

کمپانی مارول در ۲۰۱۳ به ساخت فیلم‌های جدید خود مشغول بود، اما دی سی در حال نمایش دنیای ابرقهرمانی خود بود. فیلم «مرد پولادین» در این سال اکران شد که استقبال مخاطبان دوباره سوپرمن را به یک شخصیت هیجان انگیز تبدیل کرد.

۲۰۱۴ - محافظان کهکشان

در سالی با حضور فیلم‌های مشهوری مثل «کاپیتان آمریکا»، مرد عنکبوتی، و مردان ایکس، شخصیت‌های فیلم «محافظان کهکشان» در سراسر جهان محبوب شده بودند. اکران این فیلم با کارگردانی جیمز گان در سال ۲۰۱۴ ریسک بزرگی بود که البته جواب خوبی به مارول داد.

۲۰۱۵- انتقام جویان

دردویل و جسیکا جونز توجه‌های زیادی را به خود جلب کرده بودند، اما هیچ قهرمانی به اندازه گروه انتقام جویان شهرت را از رقبا ندزدیده بود. در انتقام جویان:عصر اولتران شاهد حضور و گسترش تعداد ابرقهرمان‌ها بودیم.

۲۰۱۶- ددپول

چه کسی فکرش را می‌کرد یک فیلم رده سنی بزرگسال در حالی که فیلم‌هایی از مارول و دی سی اکران شده بودند مشهورترین شخصیت ابرقهرمانی شود. در آن سال فیلم‌های کاپیتان آمریکا: جنگ داخلی و بتمن علیه سوپر من اکران شده بود، اما در نهایت ددپول به یک پدیده در سینما‌های جهانی تبدیل شد.

۲۰۱۷ – زن شگفت انکیز

فیلم‌های لوگان، لیگ عدالت، و مرد عنکبوتی:بازگشت به خانه در این با یکدگیر رقابت داشتند، اما شکی نیست که «زن شگفت انگیز» در این رقابت پیروز بود و به عنوان یک شخصیت ابرقهرمانی زن برای اولین بار این اتفاق افتاد.

۲۰۱۸_ پلنگ سیاه

البته فیلم های ابرقهرمانی دیگری ممکن است در سال ۲۰۱۸ فروش بیشتری داشته باشند، اما محبوبیت شخصیت‌های فیلم سینمایی پلنگ سیاه غیر قابل انکار است. این فیلم حتی نامزد اسکار بهترین فیلم نیز شد تا دلیل محکمی برای محبوبیت خود داشته باشد.

۲۰۱۹- انتقام جویان

فیلمی که به پروژه‌های یک دهه مارول پایان داد، «انتقام جویان: پایان بازی» بود و رقیب چندان بزرگی هم نداشت. البته فیلم سینمایی «جوکر» هم که به صورت مستقل ساخته شده بود بسیار محبوب شد، اما نه به آن اندازه که جای پرفروش‌ترین فیلم تاریخ را بگیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سینمای جهان فیلم سینمایی ابرقهرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۹۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند

آفتاب‌‌نیوز :

سلبریتی‌های هالیوودی گرچه با هنرنمایی هایشان در برابر دوربین یا روی صحنه شناخته می‌شوند، اما بسیاری از آن‌ها تجربه‌ی صداپیشگی هم داشته اند. در حقیقت، برخی از شخصیت‌های انیمیشنی مشهور و محبوب صدای خود را از این ستارگان وام گرفته اند.

ویل اسمیت

ویل اسمیت صداپیشه‌ی شخصیت اسکار در انیمیشن «داستان کوسه» (Shark Tale) بود.

میلا کونیس

میلا کونیس از فصل دوم سریال انیمیشنی «فمیلی گای» (Family Guy) صداپیشگی شخصیت مگ گریفین را برعهده گرفت. پیش از او لیسی شابرت صداپیشه‌ی این شخصیت بود.

جاستین تیمبرلیک

جاستین تیمبرلیک در انیمیشن «شرک ۳» (Shrek the Third) صداپیشه‌ی شخصیت آرتی بود. او همچنین در انیمیشن‌های «ترول ها» (Trolls) و «تور جهانی ترول ها» (Trolls World Tour) صداپیشگی شخصیت برنچ را برعهده داشت. او در انیمیشن «یوگی خرسه» (Yogi Bear) هم صداپیشه‌ی شخصیت بوبو بود.

مریل استریپ

مریل استریپ بی شک یکی از بزرگ‌ترین بازیگران زن صنعت خود است. او همه کاری انجام داده است، از جمله صداپیشگی شخصیت خانم فاکس در انیمیشن «آقای فاکس شگفت انگیز» (The Fantastic Mr. Fox)، شخصیت کویین در انیمیشن «مورچه کش» (The Ant Bully)، شصیت بلو مکا در فیلم «هوش مصنوعی» (A.I. Artificial Intelligence) و شخصیت جسیکا لاوجوی در سریال انیمیشنی «سیمپسون ها» (The Simpsons).

جورج کلونی

جورج کلونی در انیمیشن «آقای فاکس شگفت انگیز» صداپیشگی شخصیت اصلی یعنی آقای فاکس را برعهده داشت.

ایوان مک گرگور

ایوان مک گرگور چند تجربه‌ی صداپیشگی دارد، از جمله شخصیت رودنی کاپرباتم در انیمیشن «ربات ها» (Robots)، شخصیت ولینت در انیمیشن «کبوتر بی باک»، شخصیت کریس در انیمیشن «کارگران چکمه پوش» (Jackboots on Whitehall) و شخصیت لومیر در لایو اکشن «دیو و دلبر» (Beauty and the Beast).

مل گیبسون

مل گیبسون در انیمیشن «پوکاهانتس» (Pocahontas) صداپیشه‌ی شخصیت جان اسمیت بود.

آنجلینا جولی

آنجلینا جولی صداپیشه‌ی شخصیت استاد ببری در انیمیشن «پاندای کونگ فوکار» (Kung Fu Panda) و شخصیت لولا در انیمیشن «داستان کوسه» بود.

الک بالدوین

الک بالدوین در انیمیشن «بچه رئیس» (The Boss Baby) صداپیشگی شخصیت اصلی یعنی همان بچه رئیس (تد) را برعهده داشت. او همچنین در انیمیشن‌های «ظهور نگهبانان» (Rise of the Guardians) و «باب اسفنجی شلوار مکعبی» (The Spongebob Squarepants Movie) شخصیت‌هایی را صداپیشگی کرده است.

متیو برودریک

متیو برودریک صداپیشه‌ی شخصیت سیمبا در انیمیشن «شیر شاه» (The Lion King) بود.

کلویی گریس مورتز

کلویی گریس مورتز در انیمیشن «خانواده آدامز» (The Addams Family) صداپیشه‌ی شخصیت ونزدی آدامز بود. او همچنین در انیمیشن «افسانه شاهدخت کاگویا» (The Tale of Princess Kaguya) صداپیشگی شخصیت شاهدخت کاگویا را برعهده داشت. او چند تجربه‌ی دیگر نیز در زمینه‌ی صداپیشگی دارد.

نیکلاس کیج

نیکلاس کیج صداپیشه‌ی شخصیت مرد عنکبوتی نوآر در انیمیشن «مرد عنکبوتی: به درون دنیای عنکبوتی» (Spider-Man: Into the Spiderverse)، شخصیت زاک در انیمیشن «مورچه کش»، شخصیت گراگ در انیمیشن «غارنشینان» (The Croods) و ... بود.

اپرا وینفری

اپرا وینفری در انیمیشن «شاهدخت و قورباغه» (The Princess and the Frog) صداپیشه‌ی شخصیت یودورا، مادر تیانا بود.

اسکارلت جوهانسون

اسکارلت جوهانسون در انیمیشن «باب اسفنجی شلوار مکعبی» صداپیشه‌ی شخصیت پرنسس میندی بود.

هیو جکمن

هیو جکمن در بازی «مردان ایکس: بازی رسمی» (X-Men: The Official Game) صداپیشه‌ی شخصیت ولورین و در انیمیشن «خوش قدم» (Happy Feet) صداپیشه‌ی شخصیت ممفیس بود.

ساموئل ال. جکسون

ساموئل جکسون در انیمیشن «شگفت انگیزها» (The Incredibles) صداپیشگی شخصیت فروزن را برعهده داشت.

داکوتا فانینگ

داکوتا فانینگ در انیمیشن «کورالاین» (Coraline) صداپیشه شخصیت اصلی همان همان کورالاین بود.

جان تراولتا

جان تراولتا در انیمیشن «تیزپا» (Bolt) صداپیشگی شخصیت اصلی یعنی همان تیزپا را برعهده داشت.

زندایا

زندایا در انیمیشن «پا کوچولو» (Smallfoot) صداپیشه‌ی شخصیت میچی بود. او در انیمیشن «اردک اردک غاز» (Duck Duck Goose) هم صداپیشگی شخصیت چی را برعهده داشت. زندایا چند تجربه‌ی دیگر هم در صداپیشگی دارد.

جیم کری

جیم کری در انیمیشن «هورتون صدایی می‌شنود» (Horton Hears a Who) صداپیشگی شخصیت هورتون را برعهده داشت. او همچنین در انیمیشن «سرود کریسمس» (The Christmas Carol) شخصیت‌های متعددی را صداپیشگی کرد، از جمله شخصیت اسکروچ در سنین مختلف، روح هدیه‌ی کریسمس و روح کریسمس.

سلنا گومز

سلنا گومز تجربه‌های متعددی در زمینه‌ی صداپیشگی داشته است، از جمله شخصیت ماویس در انیمیشن «هتل ترانیلوانیا ۳: تعطیلات تابستانی» (Hotel Transylvania ۳: Summer Vacation).

ووپی گلدبرگ

ووپی گلدبرگ در انیمیشن «شیر شاه» صداپیشگی شخصیت شنزی را برعهده داشت. او کار‌های متعدد دیگری نیز در زمینه‌ی صداپیشگی انجام داده است.

وین دیزل

وین دیزل در انیمیشن «غول آهنی» (The Iron Giant) صداپیشگی شخصیت اصلی یعنی همان غول آهنی را برعهده داشت.

رنی زلوگر

رنی زلوگر در انیمیشن «داستان کوسه» صداپیشه‌ی شخصیت انجی و در انیمیشن «بری زنبوری» (Bee Movie) صداپیشه‌ی شخصیت ونسا بلوم بود.

لوسی لیو

لوسی لیو صداپیشه ی شخصیت استاد افعی در انیمیشن «پاندای کونگ فوکار» و صداپیشه ی شخصیت می در انیمیشن «مولان ۲» (Mulan II) بود.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • بررسی علت فوت کارگر معدن زغالسنگ کوهبنان توسط دستگاه قضایی
  • بررسی علت فوت کارگر معدن کوهبنان در دستور کار قضایی است
  • رخنه به قلب دشمن
  • جان تری و توصیف شخصیت های فوتبالی در قالب کلمات کوتاه / زیرنویس فارسی
  • وداع با یکی از بهترین معلمان رسانه؛ راز محبوبیت اسکویی چه بود؟
  • وداع با یکی از بهترین‌ معلمان رسانه/ راز محبوبیت اسکویی چه بود؟
  • شیرین مثل «شکرستان»/ پویانمایی که ۱۸ ساله شد
  • چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند
  • گزینه محبوب نکونام استاد فسخ قرارداد شد! | عکس
  • سرنوشت عجیب ستاره محبوب نکونام در یونان