Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شهرسازی و معماری راه و شهرسازی خراسان شمالی روز سه شنبه گفت: باتوجه به اینکه در ماه های پایانی سال،  شهرداری ها نسبت به تخفیف صدور پروانه اقدام می کنند، برای تسریع در روند پاسخگویی به شهروندان، جلسات فشرده کمیسیون ماده پنج شهرهای بجنورد، اسفراین، جاجرم، درق، شیروان و مانه و سملقان برگزار شد.

روزبه دادجو اظهار داشت: در کمیسیون ماده پنج شهر بجنورد ۱۵ پرونده در خصوص مکاتبات صورت گرفته از طرف شهرداری بجنورد با اداره کل راه و شهرسازی مربوط به موضوع مختلف که عمدتا در خصوص گذربندی و تغییر کاربری و نحوه احداث بنا بود مطرح و تصمیم گیری شد،  همچنین در خصوص اولویت باز گشایی معابر مطابق طرح و لزوم اجرای طرح تفصیلی مصوب بررسی و تبادل نظر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در نشست کمیسیون ماده پنج شهر شیروان نیز ۲۵ پرونده مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد پنج مورد مربوط به گذربندی ها و تثبیت عرض گذر، سه مورد مربوط به درخواست افزایش تراکم، چهار مورد در قالب ۲ بند مربوط به اعتراض به سهم خدمات، ۱۱ مورد مربوط به درخواست تغییر کاربری با موضوعات تغییرکاربری از فضای سبز، باغ ها، فرهنگی و آموزشی به مسکونی است و ۲ مورد متفرقه بود.

وی همچنین به کمیسیون ماده پنج شهر جاجرم اشاره کرد و گفت: به منظور تسریع در پاسخگویی به تغییرات الزامی معابر موضوع به کمیته فنی اهاله شد و ۱۴ پرونده در این جلسه مطرح شد که از جمله مهمترین موضوعات تغییر کاربری از تجاری به مسکونی و افزایش بنا بود و در کمیسیون شهر درق نیز یک موضوع که مربوط به تایید نقشه تفکیکی بود مطرح و تایید شد.

دادجو تصریح کرد: در کمیسیون ماده پنج اسفراین نیز ۱۵ پرونده که شامل تغییر کاربری، تثبیت گذر، بحث تغییر حد نصاب پارکینگ، حذف عقب نشینی در طبقات و تایید نقشه تفکیکی بود مطرح و بررسی شد.

معاون شهرسازی و معماری راه و شهرسازی خراسان شمالی اضافه کرد: در کمیسیون ماده پنج مانه و سملقان ۱۸ پرونده مطرح شد.

وی گفت: چهار درخواست مربوط به اصلاح گذرهای موجود و پیشنهادی و ۲ پرونده مربوط به تغییر کاربری مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد پس از بررسی مجدد در کمیته فنی، نتیجه به شهرداری ابلاغ شود و یازده پرونده نیز در کمیسیون در خصوص افزایش بنا، افزایش سطح اشغال و حذف پارکینگ تجاری نیز مطرح و بررسی شد.

معاون شهرسازی و معماری راه و شهرسازی خراسان شمالی افزود: در این نشست با دو مورد آن مخالفت شد و بقیة موارد به تصویب رسید.

به گزارش ایرنا، هر هشت شهر مراکز شهرستانی و شهرهای ایور، درق، سنخواست و شوقان که تحت نظر اداره کل راه و شهرسازی هستند طرح تفصیلی دارند.  

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 اداره کل راه تغییر کاربری خراسان شمالی راه و شهرسازی فضای سبز قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۱۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین گردهمایی رابطین خبری مدیریت آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی در سراسر کشور به ریاست صفدر نیازی شهرکی معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

وی با بیان اینکه تغییر اقلیم یک مساله مهم در کشور است، گفت: تغییر اقلیم یک چالش بزرگ در بخش کشاورزی محسوب می‌شود که نمونه آن بارش‌های نامناسب در برخی از استان‌ها و آسیب محصولات کشاورزی است.

نیازی ادامه داد: یکی دیگر از چالش‌های ما تغییر کاربری شوری و کیفیت نامناسب خاک‌های کشور است؛ همچنین سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت‌های آب و خاک از دغدغه‌های این معاونت است.

وی بر انتقال بیش از پیش یافته‌های علمی به مزرعه تاکید کرد و گفت: اختلاف میزان تولید کشاورزان پیشرو تا متوسط عملکرد کشور همچنان بسیار بالا است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در رابطه با هوشمندسازی آبیاری عنوان کرد: سامانه‌های آبیاری هوشمند باید جایگزین سامانه‌های فعلی شود و باید مطابق با دنیا و به روز پیش برویم.

وی افزود: خدمات فنی و مهندسی و الکترومکانیک‌ها را به ۱۹ کشور صادر می‌کنیم که شامل عراق، ارمنستان و ازبکستان می‌شود.

نیازی با بیان این که ۱۶۸ ایستگاه پمپاژ نیمه‌کاره داریم که برای تکمیل آن به ۳,۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، اظهار امیدواری کرد؛ این پروژه‌ها را با مشارکت مردمی به اتمام برسانیم.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر ۸ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی با اذن مقام معظم رهبری به پروژه شبکه‌های آبیاری غرب و شمال غرب اختصاص داده شده و امسال هم به فرمان ایشان یک میلیارد دلار اختصاص خواهد یافت.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که خاک برای کشور بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: قانون خاک با آئین‌نامه ۳۱ ماده‌ای تدوین شده است، همچنین دفتر خاک باید در تمام استان‌ها تشکیل شود؛ پروژه‌های آب و خاک باید مکان‌محور شده و به سیستم GIS مجهز شود.

نیازی تاکید کرد: ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است لذا باید در تولید محتوا قوی‌تر و پاسخ‌گوتر باشیم.

کد خبر 6098322

دیگر خبرها

  • شورای شهر جلوی ساخت و ساز در پارک لاله را گرفت؟
  • ساخت‌وساز در پارک لاله متوقف شد
  • ساخت و ساز در پارک لاله متوقف شد
  • بررسی ۷۹۰ پرونده در کمیسیون صلاحیت ساخت و ورود دارو
  • ساخت و ساز در پارک لاله با ورود شورای شهر متوقف شد
  • پرونده‌های قضایی انتخابات مربوط به نماینده‌ها نیست
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • دبیر مجمع: انتخابات فدراسیون شطرنج اواخر تیر برگزار می شود
  • درخواست پیگیری بازگشایی گذر مرزی پرسه‌سو در سفر رییس جمهور
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد