Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز جذب اعضای هیئت‌ علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: فرصت حضور جوانان در دانشگاه‌ها با توجه به نیاز کشور، باید بیش از گذشته فراهم شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست دبیران هیئت‌های اجرایی جذب دانشگاه‌های منطقه ۹ کشور با حضور محمدرضا رضوان‌طلب رئیس مرکز جذب اعضای هیئت‌علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام محمدرضا رضوان‌طلب، در این نشست با اشاره به اینکه اعضای هیئت‌ علمی عامل توسعه علمی کشور هستند، گفت: فرصت حضور جوانان در دانشگاه‌ها با توجه به نیاز کشور، باید بیش از گذشته فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه اعلام نیازها و جذب اعضای هیئت‌ علمی باید واقعی و بر مبنای نیاز باشد، تصریح کرد: برخی از اعلام نیازها یا عدم نیازها پیشوانه واقعی ندارند.

رئیس مرکز جذب هیئت‌علمی وزارت علوم، ادامه داد: فرآیند اعلام نیاز و جذب اعضای هیئت‌ علمی بیشتر در اختیار خود دانشگاه‌ها است و دخالت هیئت مرکزی در حد رعایت آیین وحدت رویه است.

رضوان‌طلبگفت: میانگین توقف پرونده‌ها در مرکز جذب هیئت‌علمی این وزارتخانه حدود یک ماه بوده که زمان قانونی آن ۴۵ روز است و این مدت برای دانشگاه‌ها سه ماه در نظر گرفته‌شده که پرونده‌ها اغلب بیش از این مدت در دانشگاه‌ها معطل می‌ماند.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه حکیم سبزواری بر گردن مجموعه جذب اعضای هیئت‌علمی حق بزرگی دارد، اظهار کرد: ایجاد سامانه جذب اعضای هیئت‌علمی (نور رضوی) مرهون حمایت‌ها و کمک‌های دانشگاه حکیم سبزواری است.

طرح «سامانه جامع جذب اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌های سراسر کشور» در سال ۱۳۹۳ توسط «هیئت مرکزی جذب اعضای هیئت‌علمی» مطرح و طراحی و پیاده‌سازی آن به دانشگاه حکیم سبزواری واگذار شد.

این سامانه در شهریورماه ۱۳۹۴ با حضور قائم‌مقام وزیر، مسئولان و مدیران وزارت علوم، رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، رئیس و جمعی از مدیران دانشگاه‌های حکیم سبزواری و امام رضا (ع)، از سامانه جامع جذب اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌های سراسر کشور بهره‌برداری شد.

دانشگاه‌های منطقه ۹ کشور شامل دانشگاه‌های استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و سمنان است.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری جذب اعضای هیئت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۴۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی

نتایج فراخوان سال ۱۴۰۲ جذب مدرس حق التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، اصغر کشت‌کار قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه اظهار کرد: با اتمام بررسی پرونده متقاضیان تدریس در هیئت‌های اجرایی معین استان‌ها و بررسی نهایی در هیئت اجرایی جذب دانشگاه، نتایج این فراخوان اعلام شد.

وی افزود: در سال گذشته به منظور تأمین نیازهای موجود در بکارگیری مدرسان، ابتدا نیازسنجی اولیه در مراکز آموزشی و واحدهای استانی با توجه به دوره‌های در حال اجرا و رشته‌های جدید انجام شد.

قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه بیان کرد: در این فراخوان حداقل سن متقاضیان برای شرکت در فراخوان ۲۸ سال و حداکثر سن ۶۵ سال بود و جذب مدرس به‌صورت بومی در واحدهای استانی صورت گرفت.

کشت‌کار تصریح کرد: پس از ثبت‌نام، تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی در سامانه جامع جذب مدرسان، اعتبارسنجی اطلاعات و مستندات متقاضیان در واحدهای استانی انجام شد و پرونده متقاضیان واجد شرایط در کارگروه‌های بررسی صلاحیت علمی مطابق با شاخص‌های ارزیابی بومی شده، امتیاز دهی شد و نتایج بررسی صلاحیت علمی به همراه وضعیت صلاحیت عمومی در هیئت اجرایی معین استان و هیئت اجرایی جذب دانشگاه جمع‌بندی شد.

قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در این فراخوان بیش از ۷۳ هزار نفر وارد سامانه ثبت نام شدند که از این تعداد، حدود ۱۸ هزار نفر ثبت‌نام قطعی کرده و در مجموع بالغ بر هفت هزار نفر برای مصاحبه و ارزیابی علمی به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند. از این تعداد حدود سه هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و کد مدرسی برایشان صادر شد. لازم به ذکر است کد مدرسی افراد واجد شرایط پس از شرکت در دوره تربیت مدرس با عنوان آشنایی با نظام علمی کاربردی که از طریق مرکز امور مدرسان دانشگاه با همکاری واحدهای استانی برگزار می‌گردد، فعال می‌شود و مدرسان پس از فعال‌سازی کد مدرسی می‌توانند با مراکز آموزش علمی کاربردی برای تدریس همکاری کنند.

کشت کار اظهار داشت: فراخوان بعدی، پس از نیازسنجی در تابستان ۱۴۰۳ اعلام می‌شود و افرادی که در فراخوان ۱۴۰۲ در اولویت قرار نگرفته‌اند در صورت علاقمندی می‌توانند در فراخوان آتی مجدداً شرکت کنند.

کد خبر 751476

دیگر خبرها

  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیئت علمی ابلاغ شد
  • هیئت علمی و پژوهشی ارتش به قطب جنوب اعزام می‌شود
  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی واحد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود