Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی افزود: ما همین چند روز پیش پیکر تکه تکه شده سردارمان را تشییع کردیم. مگر می‌شود در این کشور اجازه دهیم کاری انجام شود که دل فرزند فاطمه (س) را بشکند. همه در مقابل استکبار ستیزی مسئولیم؛ به پشتوانه شما مردم این نظام برپاست.‌ مردم ما اجازه نمی‌دهند که استکبار در جامعه حاکم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه سخنران ویژه مراسم عزاداری هیئت های عاشورای فاطمی تهران بود.

وی در ابتدای صحبت های خود در این مراسم گفت: مرحوم بهجت داستانی را از آقا شیخ هادی خراسانی نقل کردند؛ شیخ هادی خراسانی که از بزرگان بود و می‌توانست صاحب رساله باشد یک شب رسول خدا (ص) را در خواب دید. رسول اکرم (ص) خطاب به شیخ فرمودند: چرا رساله نداری؟ شیخ هادی گفتند این کار سخت است؛ می‌خواهم واعظ باشم و فقط سخن شما را بیان کنم. در منزل سید ابوالحسن اصفهانی مجلس روضه حضرت زهرا (س) بود. از شیخ هادی دعوت شد، اما او نمی‌خواست برود. شب حضرت زهرا (س) را در خواب دید. حضرت به شیخ گفتند: چرا به مجلس ما نمی‌روی؛ هنوز جراحت‌های من خوب نشده است؛ برو روضه ما را بخوان و بگو بر ما چه گذشته است. شیخ تصمیم گرفت به مجلس برود.

رئیس قوه قضاییه اظهار کرد: حقیقت این است که هنوز جراحت‌های حضرت زهرا (س) خوب نشده است؛ آنچه امروز در دل ماست همین جراحت هاست. رزمندگانی که رفتند و جهاد کردند و همه کسانی که کار می‌کنند و زحمت می‌کشند و مدام می‌گویند زحمت ما کجا و زحمت حضرت مهدی (عج) کجا، بدانند فرهنگ فاطمی همچنان ادامه خواهد یافت.

وی افزود: ما همین چند روز پیش پیکر تکه تکه شده سردارمان را تشییع کردیم. مگر می‌شود در این کشور اجازه دهیم کاری انجام شود که دل فرزند فاطمه (س) را بشکند. همه در مقابل استکبار ستیزی مسئولیم؛ به پشتوانه شما مردم این نظام برپاست.‌ مردم ما اجازه نمی‌دهند که استکبار در جامعه حاکم شود.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی بیان کرد: فاطمه جان به ما کمک کن تا به آنچه رضای شماست، عمل کنیم. پیمان ما با فاطمه (س) این است که چهره نفاق را برملا کنیم. خطبه حضرت زهرا (س) که در آن سخن از قرآن، علی، عدالت و سخن از انسان و نجات انسان است، باید مد نظر ما باشد؛ فاطمه (س) نقاب از چهره نفاق کنار زد. اشک‌های فاطمه (س) نقاب نفاق را کنار زد. ما هم نفاق داریم و هم نفاق با نقاب. فرهنگ فاطمی به ما می‌آموزد که نقاب نفاق را کنار بزنیم. باید فاطمه زهرا را بشناسیم. باید از ایشان بخواهیم مدال فاطمی را خودش به ما بدهد و خودش را به ما بشناساند.

رئیس قوه قضاییه در پایان روضه خوانی کرد و گفت: نمی‌دانم این شب ها بر علی (ع) چه گذشت. علی سر به دیوار گذاشت و بلند گریه کرد. بچه‌ها گفتند شما که به ما گفتید آهسته گریه کنید. امام علی علیه السلام فرمودند مادرتان از من مخفی کرد که با او چه کردند. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: رئیس قوه قضاییه ، استکبار ، فرهنگ فاطمی ، نقاب نفاق

منبع: ناطقان

کلیدواژه: رئیس قوه قضاییه استکبار فرهنگ فاطمی نقاب نفاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۵۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست

سیدعبدالرضا دستغیب در نخستین جلسه تجلیل و هماهنگی همیاران مهربان ترافیک شیراز با اشاره به شعار سال و تأکید مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم در جهش تولید، گفت: در بحث جهش تولید ملاک تنها تولید کالا نیست و تولید فرهنگ و مسائل اجتماعی و هر آنچه که ضرورت یک جامعه اسلامی ایرانی است را شامل می‌شود.

او افزود: حضور همیاران مهربان ترافیک در چهارراه‌ها و نقاط کور ترافیکی و کمک به روان‌سازی ترافیک، همان مشارکت در جهش تولیدات فرهنگی است.

مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز با تأکید بر ضرورت توجه مسئولان به مردمی که با وقف مال و ثروت خود و یا با وقف وقت باارزش خود در راه خیر قدم برمی‌دارند؛ عنوان کرد: شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» تأکید رهبری بر حمایت مسئولان از مردم است تا مسئولان ضمن قدردانی از خیرین، خدمات آنها را در حوزه خود گزارش دهند و با تقدیر و تجلیل، خیرین را به جامعه معرفی کنند تا بسیج عمومی برای این حرکت فرهنگی در جامعه ایجاد شود.

دستغیب همچنین با بیان اینکه روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست، تصریح کرد: خدمات فرهنگی در شیراز به راحتی قابل انجام است، چون شیراز پایتخت فرهنگی و تمدنی بزرگ است و شهروندان آماده پذیرش مسائل فرهنگی هستند.

او با اشاره به حضور ۴۵ نفر از همیاران مهربان ترافیک در مراکز مهم و پرتردد شیراز در ایام نوروز، خدمات همیاران را ارزشمند و قابل تقدیر خواند که با حضور خود گامی موثر در رشد و اعتلای فرهنگ برداشتند.
 
مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز همچنین به خدمت ۱۳۰ همیار مهربان ترافیک در طول سال در خیابان‌های پرتردد شهر اشاره کرد که روزانه در کنار پلیس راهور، راهگشای گره‌های ترافیکی هستند.

دستغیب در ادامه گفت: آمار تصادفات و مرگ و میر ناشی از آن رقمی مشخص و قابل ارائه است، اما بهتر است به دنبال علل تصادفات باشیم تا بتوانیم برای آن راه حل ارائه کنیم و این همان حلقه مفقوده است. 

او افزود: پایین بودن فرهنگ رانندگی، استاندارد نبودن خودروها، جاده‌های نامناسب و غیراستاندارد، آموزش ناکافی برای گرفتن گواهینامه رانندگی و عدم سختگیری لازم در آموزش و امتحان رانندگی می‌تواند دلیل تصادفات باشد که لازم است به رابطه معناداری برسیم تا راه حل مناسبی ارائه دهیم، چرا که مرگ و میر ناشی از تصادفات، مشکلات و آسیب‌های اجتماعی بسیاری به دنبال دارد.

 نایب رئیس مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز هم گفت: ما شهروندان شهری هستیم که مایه فخر و مباهات جامعه بشریت است.
 
طاهری با بیان این که باید به شهر و همشهریانمان افتخار کنیم؛ اضافه کرد: خیر نیکوکاری که علی‌رغم مشکلات موجود به حمایت از همشهریان خود برمی‌خیزد را باید حمایت کرد و ستود.

او با بیان اینکه بی‌گمان همیاران مهربان ترافیک شایستگی این خدمت و لباس مقدس همیاری را داشته‌اند، گفت: برای یادآوری و آموزش فرهنگ به شهروندان لازم است تا الگو‌های تربیتی را اعمال کنیم و در کنار آموزش رسمی آموزش غیررسمی داشته باشیم.

مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز با تأکید بر اهمیت آموزش به عنوان گام اول در مسائل فرهنگی، گام دوم پس از آموزش را نظارت عنوان کرد و گفت: در اجرای برنامه‌های فرهنگی یا تغییر رفتار و الگوی شهروندی باید ابتدا به آموزش بپردازیم و با نظارت مستقیم، رهاسازی و نظارت غیرمستقیم افراد را تا ورود به بلوغ روانی هدایت نماییم و این راه درستی است که جامعه می‌تواند شهروندانش را به کمال برساند.

حسین جوکار، عضو هیئت امنای مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز و از خیرین نیکوکار شیرازی به مشکلات فراوان اقتصادی در پی تحریم‌ها و ناکارآمدی برخی از مسئولان اشاره کرد و گفت: در کنار مشکلات عدیده در جامعه، زیبایی خدمت برخی از مردم به همشهریان خود ستودنی است.

او افزود: همیاران مهربان ترافیک علی‌رغم سختی‌های زندگی، وقت باارزش خود را صرف امور خیر، خدمت به خلق خدا و اعتلای فرهنگ جامعه می‌کنند که قابل تقدیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • نیروهای امنیتی ما در بدترین شرایط اجازه ورود به دانشگاه‌ها را ندارند
  • دانشگاه‌های ایران اجازه ورود نیرو‌های امنیتی به دانشگاه را نمی‌دهد
  • جشن‌های دهه کرامت در همه مساجد و محله‌های لرستان برگزار می‌شود
  • شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • علم الهدی: در بحث حجاب، نمی‌شود مردم یک گوشه بنشینند و تماشاچی باشند
  • نباید اجازه دهیم کارگران دچار رنج شوند/ لزوم پرداخت به موقع حقوق
  • جنایات رژیم صهیونیستی به مساله اول رسانه‌های جهانی تبدیل شده است
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است