Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ادامه تنش‌ها میان کره جنوبی و آمریکا در خصوص هزینه‌های همکاری دفاعی، ارتش آمریکا هشدار داد که در صورت عدم حصول توافق میان دو کشور، 9 هزار نفر از کارکنان اهل کره جنوبی را اخراج می‌کند.

به گزارش قدس آنلاین، در ادامه تنش‌ها میان آمریکا و کره جنوبی در خصوص تقسیم هزینه‌های استقرار نیروهای آمریکایی در شبه‌جزیره کره، ارتش آمریکا اعلام کرد که به ۹ هزار تن از کارکنان کره‌ای که در بخش‌های اجرایی و فنی و اداری برای نظامیان آمریکایی در کره جنوبی کار می‌کنند، هشدار داده در صورت عدم حصول توافق میان دو کشور، از ماه آوریل (فروردین و اردیبهشت ماه) اخراج می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به گزارش خبرگزاری «رویترز»، واشنگتن و سئول تاکنون نتوانسته‌اند در خصوص تقسیم هزینه‌های استقرار حدود ۲۸۵۰۰ نظامی آمریکایی در کره جنوبی به توافق دست یابند.

طبق این گزارش، دو کشور تاکنون شش دور مذاکره در خصوص تقسیم هزینه‌ همکاری دفاعی برگزار کرده‌اند، اما به واسطه اختلافات در خصوص درخواست واشنگتن برای افزایش ناگهانی سهم کره جنوبی برای ادامه حضور نظامیان آمریکا در شبه‌جزیره کره برای سال جاری میلادی، موفق به توافق نشده‌اند.

«هری هریس» سفیر آمریکا در کره جنوبی اعلام کرد که توافق فعلی میان دو کشور آمریکا و کره جنوبی، پایان سال 2019 منقضی شده، اما ارتش آمریکا در حال حاضر از «بودجه باقیمانده» استفاده می‌کند تا تأثیر کمبود بودجه بر کارکنانش را کاهش دهد.

نیروهای آمریکا در کره (USFK) اعلام کردند که طبق قوانین آمریکا مبنی بر اطلاع‌رسانی از ۶۰ روز قبل، از روز گذشته (سه‌شنبه)، ارسال «نامه‌های ترخیص» به کارکنان را آغاز کرده‌اند.

در بیانیه ارتش آمریکا آمده است: «بدون ادامه تعهد جمهوری کره به تقسیم هزینه استخدام نیروهای کره‌ای ما،  بودجه برنامه‌ریزی شده نیروهای آمریکایی در کره برای پرداخت حقوق و دستمزد به پایان می‌رسد».

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به طور مداوم تأکید کرده است که کره جنوبی باید سهم بیشتری برای میزبانی نظامیان آمریکایی بپردازد. آمریکا خواستار بودجه پنج میلیارد دلاری در سال شده است که این پنج برابر بودجه‌ای است که کره جنوبی سال گذشته طبق یک قرارداد یکساله متعهد به پرداخت آن شده بود.

با اینحال مقام‌های کره جنوبی تأکید کرده‌اند که درخواست آمریکا خارج از چارچوب توافق فعلی است و هرگونه توافقی باید «منطقی، منصفانه و مورد قبول طرفین باشد».

حقوق ۸۷۰۰ تن از کارکنانی که در بخش اجرایی، فنی و دیگر خدمات برای ارتش آمریکا کار می‌کنند از حدود ۷۰ درصد از سهمی که کره جنوبی پرداخت می‌کند، تأمین می‌شود.

از زمان پایان جنگ کره در سال ۱۹۵۳، کره جنوبی میزبان حدود ۳۰ هزار تفنگدار دریایی آمریکا است. مردم کره جنوبی بارها در اعتراض به حضور نظامیان آمریکایی که باعث ایجاد مشکلات زیادی در این کشور شده‌اند، تظاهرات کرده و خواستار خروج ارتش آمریکا از این کشور هستند. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ارتش کره جنوبی آمریکا اخراج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۵۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهدید بن غفیر در خصوص خروج از کابینه نتانیاهو

ایتامار بن غفیر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در حالی که به نظر می‌رسد مذاکرات آتش‌بس غزه وارد مرحله حساسی شده، تهدید کرد در صورت حصول «توافق سهل انگارانه» کابینه را ترک خواهد کرد.

به گزارش تایمز اسرائیل، این وزیر صهیونیست در بیانیه‌ای از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل عدم اعزام هیئت مذاکره‌کننده به قاهره تمجید کرد و گفت از وی انتظار دارد بر سر وعده‌هایی که در دیدار هفته گذشته داده، بماند. به گفته او این وعده «نه به توافق بی‌محتوا، بله به [حمله] رفح» بوده است.

وی افزود: «نخست وزیر به خوبی می‌داند که بهای عدم رعایت این تعهد چیست». 

در حال حاضر گزارش‌ها حاکی از آن است که مذاکرات با میانجیگران مصری و قطری وارد مرحله حساسی شده و برخی منابع مصری از «پیشرفت» در آن خبر داده‌اند. در سرزمین‌های اشغالی نیز تظاهرات علیه نتانیاهو ادامه دارد و معترضان خواستار برکناری وی و توافق هر چه سریع‌تر برای بازگرداندن اسرا شده‌اند.

در همین حال، اسامه حمدان، یکی از رهبران حماس تاکید کرده که برای حصول توافق، نباید هیچ حمله‌ای به غزه صورت بگیرد که قطعا شهر رفح نیز جزء آن خواهد بود. وی خواستار تضمین آمریکا و یک بیانیه روشن شده که مواضع طرف صهیونیست و طرف آمریکایی را روشن می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • مهندسی معکوس این سلاح کلیدی آمریکایی در ایران؟!
  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست
  • تهدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی براى حمله قريب الوقوع به رفح
  • آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد
  • مشارکت کره جنوبی در رزمایش سایبری آمریکا
  • شرط آمریکا برای توافق امنیتی با عربستان ؛ پای اسرائیل در میان است
  • تهدید بن غفیر در خصوص خروج از کابینه نتانیاهو
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • اعتراض دانشجویان آمریکایی به جنایات رژیم صهیونیستی با پاسخ وحشیانه پلیس و ارتش آمریکا مواجه شد