Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-06@19:16:01 GMT

واکنش دهلی نو و اسلام آباد به معامله قرن

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۰۷۶۱۹

واکنش دهلی نو و اسلام آباد به معامله قرن

هند اعلام کرد که راه حل دو کشوری درباره مناقشه اسرائیل و فلسطین یک بخش جدایی ناپذیر سیاست خارجی دهلی نو است در حالیکه پاکستان نیز از حق مردم فلسطین برای تعیین سرنوشت خودشان دفاع کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت خارجه هند اعلام کرد، دهلی نو حامی مساله فلسطین است و خواستار راه حل دو کشوری برای مساله فلسطین و اسرائیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی این وزارت خانه اعلام کرد: ما بر دیدگاه خود مجدداً تأکید می‌کنیم که موضوعات وضعیت نهایی باید از طریق مذاکرات مستقیم بین این دو حل و فصل شود و برای هر دو (اسرائیل و فلسطین) قابل قبول باشد. ما از هر دو طرف می‌خواهیم درگیر موضوع شوند، از جمله پیشنهادهایی که توسط ایالات متحده ارائه شده است.

وزارت خارجه پاکستان نیز اعلام کرد:‌ پاکستان همچنان از راه حل عادلانه و پایدار از مسئله فلسطین، از طریق گفتگو و مذاکره که منجر به تحقق حقوق قانونی فلسطینی‌ها از جمله حق تعیین سرنوشت می شود، پشتیبانی می کند.

این وزارت خانه ادامه داد: پاکستان همچنین با تأکید مجدد بر حمایت از راه حل دو کشوری اعلام کرد باید "یک کشورپایدار" و"مستقل" فلسطین بر اساس پارامترهای مورد توافق پلتفورم های بین المللی ایجاد شود.

لینک کوتاه: asriran.com/002z26

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: معامله قرن هند پاکستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۷۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مطابق رتبه بندی انجام شده توسط مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور، در راستای اجرای تکالیف قانونی صدور مجوزها، وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات با کسب ۹ امتیاز از ۱۰ امتیاز، رتبه اول کشوری را از بین ۱۶ دستگاه اجرایی ارزیابی شده به دست آورد.

شاخص‌های مهم ارزیابی در این رتبه بندی، عبارتند از: حذف مجوز‌های کاغذی، رعایت شروط حذف شده، مراتب رد یا صدور بدون شکایت، رد یا صدور بدون تأخیر، اتصال کامل به درگاه ملی مجوز‌های کشور و ارائه کامل مجوز‌ها در درگاه‌های تخصصی در نظر گرفته شده بود.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای رعایت دو شاخص شروط حذف شده و اتصال کامل به درگاه ملی مجوزها، موفق به کسب امتیاز کامل ۱۰ از ۱۰ شد و در خصوص ارزیابی سایر شاخص‌ها نیز موفق به کسب حداکثر امتیاز ۹.۹ از ۱۰ امتیاز شد.

به طور کلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، صادرکننده ۳۶ عنوان مجوز است که از این میزان، سازمان فناوری اطلاعات ایران مسئولیت صدور ۱۶ عنوان مجوز در حوزه‌هایی نظیر امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا)، مراکز داده، تاییدیه فنی نرم افزار و گواهی سلامت و احراز اصالت نرم افزار را به عهده دارد.

گفتنی است ۴۵ درصد مجوز‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران صادر می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ظرفیت اقتصادی جهان اسلام برای پایان اشغالگری در فلسطین
  • حمایت از ستمدیدگان توصیه صریح دین اسلام است
  • اوج گیری انتقادات از اسرائیل در واکنش به بسته شدن دفتر الجزیره
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • تخلیه شمال فلسطین اشغالی از بیم واکنش حزب الله
  • فضل الرحمان: برای بهبود روابط پاکستان و طالبان مجازات می‌شوم
  • بازگشت شهروندان افغانستانی به وطنشان
  • آیا « راه حل دو کشوری » میان فلسطین و اسرائیل ممکن است؟/ چالش های پیش روی کشور مستقل فلسطین چیست؟
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران