Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، مرکز کنترل بیماری‌های واگیر نیجریه اعلام کرد بیماری تب خونریزی لاسا، که هر سال در این موقع سال در نیجریه بروز می‌کند، ظرف چند روز به شدت گسترش یافته و از ابتدای ژانویه تاکنون ۴۱ قربانی گرفته است.

بر اساس تازه‌ترین آمارهایی که این مرکز روز سه شنبه انتشار داد از اول تا ۲۶ ژانویه، ابتلای ۲۵۸ نفر به تب لاسا در ۱۹ ایالت نیجریه تایید شده است که ۵ نفر آن‌ها از کارکنان درمانی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفته شده نزدیک به ۹۰% موارد تایید شده ابتلا مربوط به سه ایالت جنوبی نیجریه است، مواردی از مرگ ناشی از این بیماری هم در شمال کشور مشاهده شده است.

آمارهای جدید از گسترش قابل توجه این بیماری حکایت دارد، چون آمار قبلی از مرگ ۲۹ نفر و ابتلای ۱۹۵ نفر به این بیماری خبر داده بود. با این حال با آمار ژانویه سال گذشته تفاوت چندانی ندارد. آمار مرگ و میر ناشی از این بیماری در ژانویه سال گذشته ۴۲ نفر بود.

نیجریه یک سال پیش شیوع تب لاسا را اعلام کرد و در کل سال ۲۰۱۹ حدود ۱۷۰ نفر به علت این بیماری ویروسی جان باختند.

مرکز کنترل بیماری‌های واگیر نیجریه چند روز پیش اعلام کرد برای مقابله با خطر کرونا ویروس که از چین می‌اید و احتمال گسترش تب لاسا در این فصل خشک، مراکزی فوریتی را در سراسر کشور ایجاد می‌کند.

کد خبر 4839457

منبع: مهر

کلیدواژه: نیجریه بیماری نادر آفریقا ایالات متحده آمریکا عراق معامله قرن رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ فلسطین ایران لیبی سوریه لبنان روسیه ترکیه نتانیاهو افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۸۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان دریافتند بیش از یک چهارم بیماران در مرکز پزشکی دانشگاه پیتسبورگ پنسیلوانیا که در دهه گذشته به دنبال درمان برای فیبریلاسیون دهلیزی بودند، کمتر از ۶۵ سال داشتند.

به گفته محققان، این میزان بسیار بیشتر از شیوع ۲ درصدی فیبریلاسیون دهلیزی که معمولاً در بین افراد غیر مسن تخمین زده می‌شود است.

دانش رایج در میان متخصصان قلب این است که در افراد زیر ۶۵ سال، فیبریلاسیون دهلیزی بسیار نادر است و خطرناک نیست. دکتر «آدیتیا بونسل»، محقق اصلی و الکتروفیزیولوژیست قلب، گفت: «اما واقعاً هیچ داده‌ای برای تأیید این موضوع وجود ندارد.»

این مطالعه همچنین نشان داد که احتمال مرگ و یا بستری شدن در بیمارستان به دلیل نارسایی قلبی، سکته مغزی یا حمله قلبی در بیماران جوان‌تر مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بیشتر است.

فیبریلاسیون دهلیزی ضربان قلب نامنظم در حفره‌های فوقانی قلب است. این وضعیت خطر نارسایی قلبی و سکته مغزی را در افراد افزایش می‌دهد.

بونسل در ادامه افزود: «ما در سال‌های اخیر شاهد تعداد بیشتری از بیماران جوان مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بوده‌ایم.»

برای این مطالعه، محققان از سوابق سلامت الکترونیکی بیش از ۶۷۰۰۰ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ تحت درمان فیبریلاسیون دهلیزی بودند، استفاده کردند.

در طول این دهه، میزان بقای بیماران مرد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی، ۳۰ تا ۵۰ درصد بدتر از بیماران بدون این بیماری بود.

اختلال ضربان قلب در زنان حتی سخت‌تر بود، با نرخ بقای ۸۰٪ تا بیش از سه برابر بدتر برای آنهایی که فیبریلاسیون دهلیزی داشتند نسبت به آنهایی که فاقد آن بودند.

کد خبر 6086947

دیگر خبرها

  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • ایرلند: ۱۰۰ درصد فلسطینیان غزه با شبح قحطی مواجه هستند
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه