Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی جمالی نژاد با بیان خبر فوق گفت: پس از پیگیری‌های مستمر صورت گرفته و با همکاری و مشارکت شهرداری تهران، به استناد ماده ۷ قانون هدفمندسازی یارانه‌ها و بند "ب" ماده ۱۱ آئین نامه اجرایی مربوط به این ماده، تفاهم نامه همکاری مشترک به منظور اصلاح فهرست رانندگان حمل و نقل بار و مسافر درون شهری فی مابین سازمان تأمین اجتماعی، سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و شهرداری تهران منعقد گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این فهرست از سال ۱۳۹۲ تاکنون به روز رسانی نشده بود، افزود: طبق توافق انجام گرفته با سازمان تأمین اجتماعی و با همکاری شهرداری تهران، رانندگانی که در بخش حمل و نقل عمومی شهری فعال هستند، با اولویت ناوگان تاکسیرانی شهری به مرور به فهرست بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی افزوده می‌شوند.

وی اضافه کرد: همچنین رانندگانی که سابقا در این حرفه فعال بوده و هم اکنون در شغل دیگری مشغول به خدمت هستند، امکان بهره مندی از بیمه خویش فرما را خواهند داشت.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری کشور با اشاره به اینکه مرجع رسمی شناسایی رانندگان فعال در بخش حمل و نقل عمومی شهری سامانه مدیریت مرکزی حمل و نقل شهری به نشانی www.utcms.ir است، اظهار کرد: برای اولین بار در کشور، تمامی اطلاعات رانندگان در یک درگاه واحد و یکپارچه تجمیع شده و از طریق اتصال به بانک‌های داده ای کشور از جمله ثبت احوال، ثبت شرکت‌ها، پست، نیروی انتظامی و … صحت سنجی شده است.

جمالی نژاد در ادامه ضمن تأکید بر اینکه از طریق اطلاعات سامانه، تمامی خدمات شهری از جمله سهمیه سوخت و لاستیک و قطعات، به صورت عادلانه به ناوگان و رانندگان واقعی تخصیص می‌یابد، خاطر نشان کرد: وضعیت فعال بودن رانندگان شهری به صورت مستمر از روش‌های مختلف از جمله تجهیزات ناوبری هوشمند، دوربین‌های شهری و اسناد حمل و نقل، رصد شده و این اطمینان حاصل می‌گردد که یارانه دولتی به رانندگان واجد شرایط تعلق گیرد.

وی در ادامه متذکر شد: در گذشته به دلیل عدم اصالت‌سنجی بانک‌های داده های حاوی مشخصات رانندگان مذکور و فقدان وحدت رویه در ارسال فهرست بیمه شدگان بخش شهری به سازمان تأمین اجتماعی، بعضاً مشاهده می‌شد افرادی که در این بخش فعالیت حرفه ای ندارند، به عنوان راننده فعال معرفی شده اند. لذا امید می‌رود انعقاد این تفاهم نامه، گامی ارزشمند در جهت افزایش عدالت در تخصیص یارانه‌های دولتی و بهره مندی رانندگان واقعی حمل و نقل شهری از تسهیلات و خدمات مربوط به این حوزه باشد.

مصطفی سالاری در مراسم امضای تفاهم‌نامه بین سازمان تأمین اجتماعی، شهرداری تهران و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برای بیمه رانندگان حمل و نقل درون شهری گفت: این تفاهم‌نامه مبنایی برای بیمه رانندگان حمل و نقل درون شهری در سراسر کشور است.

سالاری از همکاری شهرداری تهران و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برای شناسایی و معرفی رانندگان به سازمان تأمین اجتماعی تشکر کرد و گفت: برخی از افرادی که در سال‌های گذشته به عنوان راننده تاکسی ثبت نام کرده‌اند اکنون شغل دیگری دارند و بسیاری از رانندگان فعلی بیمه نیستند که با اجرایی شدن این تفاهم‌نامه شرایط برای جایگزینی رانندگان تاکسی با افرادی که شغل خود را تغییر داده‌اند فراهم می‌شود.

وی تأکید کرد: افرادی که تاکنون به عنوان راننده تاکسی تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی بوده‌اند اما به شغل دیگری اشتغال دارند می‌توانند از طریق شغل اصلی خود و یا انواع دیگری از بیمه تحت پوشش خدمات سازمان تأمین اجتماعی قرار گیرند.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه بیمه رانندگان حمل و نقل عمومی درون شهری از جمله بیمه‌های دارای کمک دولت است، گفت: بخشی از حق بیمه این افراد توسط دولت پرداخت می‌شود و سازمان تأمین اجتماعی با امضای این تفاهم‌نامه از طریق مرجع رسمی رانندگان واقعی را شناسایی خواهد کرد و فرآیند معرفی رانندگان و شناسایی مشمولین اصلی این برنامه با تداوم ارتباط بین دستگاه‌های ذیربط به صورت دائمی انجام می‌شود.

پیروز حناچی، شهردار تهران نیز در این جلسه گفت: ۸۰ هزار راننده تاکسی در تهران داریم که ظرفیت استفاده از این توافقنامه برای ۵۰ هزار نفر از آنها فراهم می‌شود در حالی که در حال حاضر تنها حدود ۱۵ هزار نفر از رانندگان تاکسی بیمه هستند.

وی از همکاری سازمان تأمین اجتماعی برای بیمه رانندگان تشکر کرد و گفت: کار ارزشمندی صورت گرفته و البته زمینه همکاری بیشتر با سازمان تأمین اجتماعی در سایر حوزه‌ها فراهم است و امیدواریم با همکاری بین بخشی خدمات مطلوب و رضایت بخشی به جامعه ارائه شود.

شهردار تهران اظهار داشت: امضای این تفاهم‌نامه از نمونه کارهایی است که بدون افزایش هزینه‌ها و با همکاری بین بخشی می‌توان رضایتمندی ایجاد کرد و خدمات را به نحو مطلوب به ذی‌نفعان واقعی ارائه داد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بخش حمل و نقل تاکسی حمل و نقل عمومی شهرداری یارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۱۰۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز