Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تامین پانسمان بیماران پروانه‌ای صورت گرفته است، گفت: در حال حاضر برخی از تجهیزات پزشکی از جمله باتری قلب وارداتی است. تاریخ انتشار: 03:00 - 10 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۱۱۷۱

سیدحسین صفوی مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با بیان اینکه آمریکا و متحدانشان در ادعا‌های خود صادق نیستند، گفت: اینکه تحریم‌های دارویی یا تجهیزات پزشکی علیه ایران اعمال نشده کذب محض است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه اکنون حدود ۴۰ درصد از نیاز کشور به تجهیزات پزشکی در داخل تامین می‌شود، افزود: در این حوزه ۶۰ درصد مایحتاج کشور به صورت واردات تامین می‌شود.


صفوی با تاکید بر اینکه بزرگ‌ترین تاثیر مخرب تحریم‌ها در بحث تامین تجهیزات پزشکی مورد نیاز کشور در بحث نقل و انتقالات مالی است، تصریح کرد: متاسفانه پس از اعمال تحریم‌های ظالمانه بانک‌ها همکاری با ایران ندارند.


وی با بیان اینکه مسدود سازی کانال‌های مالی روند خرید و انتقال تجهیزات پزشکی به داخل کشور را مختل می‌کند، گفت: تجهیزات و ملزومات مورد نیاز کشور خوشبختانه تا چند ماه آینده در داخل کشور وجود دارد و از این حیث جای نگرانی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: فروش «ران مرغ» توسط دست فروشان مترو/ قیمت واقعی بلیت مترو باید ۴۲۰۰ تومان باشد/تعداد پلیس‌های خانم در مترو افزایش پیدا می‌کند


مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه تجهیزات و ملزومات پزشکی وارد شده به کشور نیز با مشقت‌های بسیاری همراه بوده است، افزود: قرارداد‌های منعقده برای خرید تجهیزات و ملزومات پزشکی نیز با سختی‌های بسیاری همراه بوده و برخی کمپانی‌ها نیز با تحمیل هزینه‌های بسیار و تاخیر در ارایه کالای خریداری شده این روند را سخت‌تر می‌کنند.


صفوی با بیان اینکه از کمپانی‌ها به دلیل تبعات تحریم‌ها از ادامه همکاری با ایران سر باز زده اند، تصریح کرد: عدم همکاری کشور‌های مختلف در زمینه تامین تجهیزات مورد نیاز پزشکی مراتب امر به مراجع بین المللی اعلام شده است.


وی با تاکید بر اینکه خوشبختانه در سال‌های اخیر همزمان با تشدید تحریم‌های ظالمانه در بحث تولید داخل پیشرفت‌های بسیاری رخ داده است، گفت: همزمان با توسعه تکنولوژی‌های داخلی اتکا به تولید داخل بیشتر شده و بسیاری از نیاز‌های داخلی را با این تولیدات تامین می‌کنیم.


صفوی ادامه داد: در حال حاضر تامین اقلام مورد نیاز در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی نیز تامین می‌شود و اکنون کمبودی وجود ندارد.


مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو در پاسخ به این سوال که به طور مثال کدام اقلام مورد نیاز داخل در کشور تولید نمی‌شود، افزود: برخی از کالا‌های تخصصی که معدود کمپانی‌ها در دنیا به تولید آن‌ها موفق شده اند از جمله کالا‌های وارداتی است که در این رابطه باتری قلب را می‌توان نام برد.


وی همچنین با یادآوری تامین پانسمان بیماران‌ ای بی، گفت: در پی عدم همکاری کمپانی تامین کننده این پانسمان‌ها از مبدا دیگری تامین آن صورت گرفته و اکنون محدودیتی در این حوزه وجود ندارد.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت بهداشت تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۱۰۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آصف مهدوی دبیر شورای سیاستگذاری صادرات سازمان غذا و دارو گفت: ایران در زمینه تولید تجهیزات پزشکی توانمند است و ۱۷۰۰ تولید کننده تجهیزات پزشکی در ایران مشغول فعالیت هستند از این رو ایران می تواند این محصولات را به کشور‌های حوزه آفریقایی صادر کند.

دبیر شورای سیاستگذاری صادرات سازمان غذا و دارو درباره صادرات تجهیزات پزشکی ایران به دیگر کشورها  افزود: هم اکنون تجهیزات و ملزومات پزشکی تولیدی ایران به کشور‌های مختلفی در منطقه خاورمیانه، آسیا  حتی اروپا صادر می‌شود و امکان همکاری در حوزه  تنظیم گری برای تسهیل صادرات ملزومات پزشکی به آفریقا نیز مهیاست.

آصف مهدوی گفت: تولیدکنندگان ایرانی می‌توانند در حوزه انتقال فن آوری ساخت تجهیزات و همچنین تأمین کمبود‌های این حوزه به کشور‌های آفریقایی کمک کنند.

دیگر خبرها

  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • ◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • نقش کلیدی لوازم پزشکی در بهبود سلامت بیماران
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است