Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدابراهیم زارعی روز پنجشنبه در در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تایید سخنان رییس جمهوری در همایش استانداران و فرمانداران مبنی بر لزوم مقابله با انتخابات انتصابی و فراهم کردن شرایط حضور پرشور مردم در این همایش سیاسی اظهار داشت: اینکه از بین همه سلایق تنها یک سلیقه اجازه ورود به انتخابات داشته باشد و کسی هیچ انتقادی نکند ایده و رویه ای درست برای داشتن مجلسی مقتدر، مدیر و مدبر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: معتقدیم که نمایندگان به عنوان وکلای مردم باید برنامه‌های دولت و تمام دستگاه‌ها و نهادها را با توجه به اهداف متعالی نظام مقدس اسلامی مورد نقد و نظر قرار دهند که این رویه تنها در مجلسی اتفاق می‌افتد که سلایق مختلف در آن خضور داشته باشند.
زارعی افزود: اگر بخواهیم با راه دادن یک گروه برای تعریف کردن از گروهی مجلس تشکیل دهیم آن نتیجه‌ای را که نظام مقدس اسلامی از یک مجلس مقتدر می‌خواهد را نمی‌توان گرفت.

اظهار نظر مبنایی قانونی برای رد صلاحیت ندارد 
رییس حوزه انتخابیه سنندج، کامیاران و دیواندره گفت: در این حوزه از روز اولی که ستاد انتخابات تشکیل و هیات نظارت نیز به عنوان ناظر در جلسات شرکت کرد تاکید شد رای حضور سلایق مختلف در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی هیات‌های اجرایی و نظارت در بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات نظرات خود را بر اساس استعلام مراجع چهارکانه مشخص شده در قانون انجام دهند.

زارعی افزود: هیات اجرایی طبق استعلام‌های اخذ شده تنها کسانی را که از نظر قانون انتخابات مشکل داشتند را رد صلاحیت کرد و شخصی را بر اساس یک اظهار نظر رد صلاحیت نکرد.

قانون اساسی اجازه اظهار نظر به سلایق مختلف را داده است
وی یادآور شد: رد صلاحیت بر اساس اظهار نظر مغابر با قانون اساسی است چراکه این قانون به صراحت گفته که هرکسی آزاد است اظهار نظر کند مگر اینکه مغایر با اسلام باشد.
زارعی تاکید کرد: با نگاه به لیست افراد رد صلاحیت شده از سوی دفتر هیات نظارت شورای نگهبان در می یابیم که برای برخی از آنان این اتفاق نیفتاده و احتمال می‌رود که بر اساس سلایق و اظهار نظرهایشان رد صلاحیت شده‌اند.  

روند فعلی موجب کاهش مشارکت می‌شود 
فرماندار سنندج گفت: براساس روالی که در پیش گرفته شده و با توجه به تعداد داوطلبان تایید و رد صلاحیت شده، نمی‌توان انتظار حضور چشمگیر و پرشور مردم در انتخابات را داشته باشیم.
وی اضافه کرد: وقتی شما می بینید در شهر، استان و یا حوزه انتخابیه فقط گروه خاصی تایید صلاحیت شده و داوطلبان سلایق مختلف حذف شده‌اندنباید انتظار حضور حداکثری از مردم داشت.
زارعی یادآور شد: در برخی مناطق که قومی، قبیله ای و عشیره ای است تعداد افرادی که برای انتخابات مجلس شرکت کرده بودند هر کدام قادر به شرکت دادن بخشی از جامعه بودند که با حذف آنان به خودی خود مشارکت پایین خواهد آمد.
وی اظهار داشت: در شرایط فعلی کشور به انتخابات پرشور با مشارکت بالا نیاز داریم و برگزاری انتخاباتی با حضور حداقلی به هیچ عنوان به نفع نظام و کشور و امنیت ملی نیست.

رییس جمهوری روز دوشنبه در همایش استانداران و فرمانداران سراسر کشور، بزرگترین خطر برای دموکراسی و حاکمیت ملی را تبدیل انتخابات به تشریفات دانست و گفت: باید پاسدار اسلام، نظام، جمهوریت، نظر و خواست عامه مردم باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز دوشنبه در همایش استانداران و فرمانداران سراسر کشور که در وزارت کشور برگزار شد گفت:  شرایط امروز ما با همیشه متفاوت است ما در آستانه سی و هفتمین انتخابات ملی هستیم.  از آن انتخابات اولی که در فروردین سال ۵۸ شروع شد که با همه پرسی و رفراندوم شروع شد؛ بعضی‌ها از کلمه «رفراندوم» خوششان نمی‌آید اما پایه انتخابات ما از رفراندوم بود از همه پرسی شروع شده است. نظام ما روی رفراندوم است و پایه اصلی آن رفراندوم است و آن همه پرسی اول بود که تعیین کرد نظام ما جمهوری اسلامی است.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 انتخابات جامعه حسن روحانی رییس جمهوری مجلس شورای اسلامی قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۱۱۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها

ایسنا/خراسان رضوی رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره گفت: جلوگیری از فعالیت روانشناسان زرد یا روانشناس‌نماها تنها با نام بردن از آن‌ها امکان‌پذیر نیست و سواد سلامت روانی جامعه باید آنقدر ارتقاء پیدا کند که مردم تشخیص دهند که به چه افرادی باید مراجعه کنند.

علی فتحی آشتیانی امروز، ۷ اردیبهشت‌ماه در همایش روز روانشناسی و مشاوره با شعار «روانشناسی در خدمت جامعه» که در مرکز همایش‌های شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در روانشناسی دو رویکرد عمده بیماری‌محور و سلامت‌محور داریم؛ رویکرد غالب در روانشناسی تا اواخر قرن بیستم رویکرد بیماری‌محور بود و بر همین اساس رویکردهای درمانی مختلفی از جمله شناختی‌رفتاری، روان‌تحلیلگری و انسانگرایی را مشاهده می‌کنیم که ماحصل رویکرد بیماری‌محور است و شاید علت آن نیز جنگ جهانی اول و به‌ویژه جنگ جهانی دوم بود.

وی افزود: از اوایل قرن ۲۱ تغییری در رویکرد ایجاد شده و به سمت رویکرد سلامت‌محوری حرکت کردیم. در رویکرد سلامت‌محوری و جامعه‌محوری سرمایه‌هایی از جمله اعتماد اجتماعی و سرمایه روانشناختی داریم که از اهمیت زیادی برخوردار است و وظیفه ما است که از این زاویه به مسئله بپردازیم.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره گفت: در سرمایه روانشناختی ۴ مولفهٔ اساسی از جمله امید و تزریق آن به جامعه، خوش‌بینی، تاب‌آوری و خودکارآمدی مطرح است.

فتحی آشتیانی بیان کرد: سازمان نظام روان شناسی و مشاوره در سال ۱۳۸۲ تاسیس و در ۹ اردیبهشت ماه قانون آن تصویب و به دولت ابلاغ شد. از حدود هفت ماه و نیم گذشته که این مسئولیت را برعهده گرفتیم، تعداد اعضا از ۵۷ هزار عضو به ۶۴ هزار عضو رسیده است.
وی با بیان اینکه پیش از شهریورماه سال گذشته که این مسئولیت را بر عهده گرفتیم، تنها ۸۷۵۵ نفر پروانه کار تخصصی گرفته بودند، عنوان کرد: ما رویکرد دادن پروانه را عوض کرده و با کمک سازمان سنجش آزمون صلاحیت حرفه‌ای را در دی‌ماه برگزار کردیم که ۱۶ هزار و ۳۷۱ نفر در آن شرکت کرده و از این تعداد ۸۰۴۱ نفر نمره قبولی را کسب کردند.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره ادامه داد: بنا بر این گذاشته شد که در اردیبهشت ماه سال جاری تمام ۸۰۴۱ نفر قبول شده در آزمون صلاحیت حرفه‌ای مورد مصاحبه قرار بگیرند. تمرکززدایی یکی از رویکردهای ما بوده و مصاحبه نیز توسط شوراهای استانی انجام می‌شود. تا انتهای اردیبهشت ماه به میزان ۲۰ سال گذشته پروانه کار تخصصی داده خواهد شد.

فتحی آشتیانی تصریح کرد: آزمون صلاحیت حرفه‌ای بعدی با همکاری سازمان سنجش قرار بود در تیر ماه برگزار شود اما به تاخیر افتاده و احتمالا در شهریور ماه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به انتخابات شوراهای استانی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: این انتخابات سال گذشته پس از ۸ سال به صورت الکترونیک انجام و میزان مشارکت در استان‌ها ۳۷.۵۴ درصد بود.

رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره تصریح کرد: جهت سامان دادن به کارگاه‌هایی که افراد با صلاحیت یا بدون صلاحیت با هزینه‌های بالا برگزار می‌کردند، برنامه مدرسه مهارت‌آموزی و توانمندسازی تصویب شده و به زودی ابلاغ می‌شود.

فتحی آشتیانی خاطرنشان کرد: ارتقاء سواد سلامت روانی یکی از وظایف ما بوده که با کمک رسانه‌ها باید در این مسیر گام برداریم. جلوگیری از فعالیت روانشناسان زرد یا روانشناس‌نماها تنها با نام بردن از آن‌ها امکان‌پذیر نیست و سواد سلامت روانی جامعه باید آنقدر ارتقاء پیدا کند که مردم تشخیص دهند که به چه افرادی باید مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • وظیفه «هیئت»، مقابله با جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن است
  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • تحقق شعار سال جزو وظایف ارکان نظام اسلامی است
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • اظهار امیدواری امام جمعه ورامین برای حضور پرشور مردم در انتخابات