Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ناصر طاهری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: با توجه به اینکه هجوم ملخ امسال در آفریقا بیشتر از سال گذشته است احتمال می‌رود شدت هجوم این آفت به استان کرمان نیز بیش از سال قبل باشد.

اوبا بیان اینکه این استان امسال بر اساس هشدار سازمان‌های فائو و حفظ نباتات از سه جبهه با ملخ‌های صحرایی درگیر می‌شود افزود: گروه نخست ملخ‌های حمله کننده به استان کرمان، همان ملخ‌هایی هستند که سال گذشته از ایران عبور کرده و به سمت کشور‌های هند و پاکستان رفته اند و اکنون در حال بازگشت به استان‌های حاشیه خلیج فارس و شهر‌های جنوبی کرمان مانند رمشک، کهنوج و همچنین بندرعباس هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاهری تصریح کرد: دسته دوم ملخ‌های تهدید کننده استان کرمان، ملخ‌هایی هستند که از شبه جزیره عربستان، یمن و آفریقا به سمت کشور ما می‌آیند و بعد از گذر از استان‌های همجوار به کرمان می‌رسند.

او بیان داشت: دسته سوم ملخ‌هایی که ممکن است طبق پیش بینی‌ها به استان کرمان حمله‌ور شوند همان ملخ‌هایی هستند که سال قبل در این استان حضور داشته و تخم‌گذاری کرده اند و اکنون با توجه به گذر زمان، تخم‌ها تبدیل به نوزاد ملخ می‌شود و به اراضی و مراتع حمله می‌کنند.

طاهری با بیان اینکه مبارزه با ملخ‌های صحرایی در استان‌های همجوار کرمان آغاز شده است گفت: شرایط موجود و سبز نبودن مزارع با توجه به فصل سرما، مبارزه با ملخ را به دلیل پرواز‌های طولانی مدت، دشوار کرده به طوری که ملخ‌ها طی یک پرواز طولانی مدت می‌توانند از یک آبادی به آبادی دیگر برسند.

مدیرحفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: هجوم ملخ صحرایی از بهمن ماه سال ۹۷ در اراضی کشاورزی و عرصه‌های منابع طبیعی بندر نخیلو استان هرمزگان برای نخستین بار دیده شد و تا اوایل مردادماه سال ۹۸ در بیش از ۹ استان کشور شامل سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، کرمان، خوزستان، فارس، کهگیلویه و بویر احمد، ایلام، خراسان جنوبی و قشم سرایت کرد.

زاد و ولد این آفت ملخ صحرایی به گونه‌ای است که در طول سه تا پنج ماهه، ۳۰۰ تخم به فاصله یک هفته و در هر دوره ۹۰ تا ۱۲۰ عدد تخم در عمق ۱۰ سانتیمتری خاک می‌گذارد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزی استان کرمان ملخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۱۲۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسمان عراق نارنجی شد | ویدئو

دریافت 2 MB

به گزارش همشهری آنلاین، آسمان عراق، عمدتا در استان های میانی و جنوبی، تحت تاثیر موج «آفریقایی» توفان گرد و غبار، به رنگ نارنجی درآمد. این اولین بار است که در عراق از موج آفریقایی، به عنوان یک پدیده جوی نام برده می شود.

تاکنون استان های بغداد، بابل، نجف، کربلا و الانبار شدیدترین وضعیت را در مواجهه با توفان گرد و غبار موسوم به موج آفریقایی داشته اند.

فرودگاه های بین المللی بغداد و نجف اشرف هم اعلام کردند پروازها را تا پایان توفان به علت محدودیت دید افقی متوقف کرده اند.

از برخی مناطق عراق هم وقوع چند تصادف رانندگی به دلیل محدودیت دید گزارش شده است.

منابع بیمارستانی از بستری شدن دهها شهروند در بیمارستان های بغداد پایتخت عراق به دلیل عوارض ناشی از تنگی نفس و مشکلات تنفسی بر اثر استنشاق ریزگردها خبر دادند.

وزارت بهداشت عراق نیز وضعیت فوق العاده اعلام کرده است و منابع عراقی می گویند پرسنل بیمارستان ها برای خدمات دهی اورژانسی و موثرتر به بیماران تنفسی به حالت آماده باش درآمده اند.

دید افقی در بغداد پایتخت عراق به کمتر از ۵۰۰ متر رسیده است.

کد خبر 848352 منبع: ایرنا برچسب‌ها خبر مهم طوفان حوادث جهان عراق

دیگر خبرها

  • نتانیاهو نشست کابینه جنگی را لغو کرد/ احتمال حمله زمینی به رفح
  • آسمان عراق نارنجی شد | ویدئو
  • هشدار احمد مسعود درباره احتمال حمله تروریستی از خاک افغانستان به آمریکا و اروپا
  • وقوع ناپایداری های جوی در نقاط مختلف استان کرمان
  • احتمال وقوع سیل و طغیان رودخانه‌ها در کرمان
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی / احتمال رخداد تگرگ در کرمان
  • توضیحات رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان در مورد احتمال تعطیلی واحد گلباف
  • کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند
  • هشدار هواشناسی کرمان نسبت به احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها
  • پایان هفته بارانی برای کرمان