Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، جیسون استاتهام و کوین هارت در حال مذاکره هستند تا نقش‌های اول یک فیلم اکشن کمدی با عنوان «مرد اهل تورنتو» را ایفا کنند.

سونی پیکچرز اعلام کرده این فیلم را بیستم نوامبر اکران می‌کند.

پاتریک هیوز که فیلم «بادی‌گارد آدمکش» و «بی‌مصرف‌ها ۳» را کارگردانی کرده بود، این فیلم را از روی فیلمنامه‌ای نوشته رابی فاکس با الهام از داستانی نوشته فاکس و جیسون بلومنتال می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سونی جزییات داستان را مخفی نگه داشته است.

هارت در حال حاضر فیلم «جومانجی: مرحله بعدی» را روی پرده‌های سینما دارد که تا به حال بیش از ۷۳۸ میلیون دلار در باکس آفیس جهانی فروخته است. از فیلم‌های اخیر او هم می‌توان به «مدرسه شبانه» با تیفانی هدیش، «جومانجی: به جنگل خوش آمدید» و «آپ‌ساید» مقابل برایان کرنستون و نیکول کیدمن اشاره کرد. او اخیراً مراحل ساخت فیلم «پدر بودن» را تکمیل کرد که روز پانزدهم ژانویه ۲۰۲۱ توسط سونی منتشر می‌شود.

استاتهام اخیراً در فیلم «سریع و خشمگین: هابز و شاو» نقش‌آفرینی کرد که توانست در جهان ۷۶۰ میلیون دلار بفروشد. از دیگر فیلم‌های او می‌توان از «مگ»، «سرنوشت خشمگین‌ها»، «جاسوس» و فرنچایزهای «بی‌مصرف‌ها» و «ترنسپورتر» نام برد. او اخیراً مراحل تهیه فیلم «کامیون پول» را برای میرامکس به اتمام رساند که باعث شد او با گای ریچی کارگردان خود در فیلم «قفل، انبار و دو بشکه باروت» دوباره همکاری کند.

کد خبر 4839647

منبع: مهر

کلیدواژه: کوین هارت فیلم کمدی بازیگر سینما سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر تئاتر ایران فیلم سینمایی سی و هشتمین جشنواره تئاتر فجر موسیقی ایرانی فیلم مستند سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر کنسرت موسیقی فیلم کوتاه شبکه دو سیما برنامه تلویزیونی کارگردان تئاتر شبکه سه سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۱۲۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهم صنایع خلاق و دانش‌بنیان‌ها از سبد ایجاد کسب‌وکار‌ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب‌وکار جزو بالاترین سهم محسوب می‌شود.

پیشرفت‌های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان‌طور که علوم و فناوری‌های سخت به شکل‌گیری و توسعه‌ی خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه‌ای منتهی می‌شوند، علوم و فناوری‌های نرم نیز صنایع نرم را شکل می‌بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن، افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه‌ی با محیط پیرامون کمک می‌کنند.

ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می‌کند و این دو موضوع را می‌توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.

اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی

در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه‌هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در حال فعالیت هستند، وظیفه دارد.

وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از ۲ هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان‌ها قرار می‌گیرند و همچنین ۴۰۰ شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.

حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسئله‌ای که در حوزه ارائه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم، بهترین و سریع‌ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت‌های خلاق و دانش بنیان است.

دانش بنیان‌ها قابلیت ارائه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند

از سوی دیگر و در همین رابطه، آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت‌های دانش بنیان‌ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار آنا گفت: دانش بنیان‌ها با شیوه‌های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از ۸ هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری‌های نرم شده اند.

وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از ۲ هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت‌های خلاق واحد‌هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند، اما شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد فناوری‌های پیچیده و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.

آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان‌ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • زنده یاد آتیلا پسیانی خالق خاطرات دهه شصتی‌ها بود
  • روند نزولی بیت کوین آغاز شد؟
  • به یاد آتیلا پسیانی و لحظه‌های ماندگارش در سینما | از هنرمندی در آثار بهرام بیضایی تا حاتمی‌کیا و بهروز افخمی |‌ ببینید
  • کورت انگل برای بازگشت به WWE اعلام آمادگی کرد
  • بازگشت قریب الوقوع بیت کوین به ۳۰ هزار دلار
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید
  • مستند کوین اسپیسی در راه پخش در سراسر جهان است