Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-30@17:23:50 GMT

مواظب گوشی‌های هوشمندتان باشید

تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۱۴۲۴۹

خرداد: بسیاری از تحلیلگران فعال در حوزه فناوری برآورد و اعلام کرده‌اند که خطر نفوذ هکرها به گوشی‌های هوشمند در سال ۲۰۲۰ بسیار بالاتر از سال‌های قبل خواهد بود.

به گزارش خرداد از  ایسنا، بر اساس گزارش وب سایت economictimes ، در سال های اخیر که نفوذ هکرها و مجرمان سایبری به گوشی های هوشمند و دستگاههای الکترونیکی افزایش قابل توجهی یافته است، بسیاری از کارشناسان و متخصصان فعال در حوزه امنیت سایبری در تلاشند با تحقیقات جدید خود به بررسی آسیب پذیری ها و ریسک های متعددی که در فضای مجازی به وجود می آید، کاربران و شرکت های توسعه دهنده نرم افزار و سخت افزارهای مختلف را آگاه کرده و به آنها در صورت وجود خطرات و تهدیدات جدی هشدار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان و متخصصان امنیتی به تازگی با انتشار گزارشی هشدار داده اند که خطر نفوذ هکرها به گوشی های هوشمند و سایر دستگاههای الکترونیکی در سال جاری میلادی بسیار بالاتر از سال های قبل خواهد بود.

آنها علت آن را توسعه اینترنت اشیا (IoT) و گجت های هوشمند خانگی و شخصی که قابلیت اتصال به شبکه جهانی اینترنت را دارند، معرفی کرده اند.

طبق این گزارش، تعداد نفوذ هکرها و مجرمان سایبری و همچنین افشای اطلاعاتی در سال ۲۰۱۹ نسبت به سال قبل از آن، ۲۰۱۸ میلادی، ۵۴ درصد افزایش پیدا کرده است. به همین ترتیب پیش بینی می شود که رشد و افزایش قابل توجهی در سال ۲۰۲۰ میلادی از لحاظ نفوذهای سایبری اتفاق بیفتد که بیشتر آنها توسعه و گسترش بدافزارهای موبایلی و تروجان های بانکی خواهند بود.

آنها همچنین توسعه نسل پنجم شبکه اینترنت همراه ۵G را از دیگر دلایل رشد حملات بدافزاری و سایبری در سال ۲۰۲۰ میلادی اعلام کرده اند.  

با توجه به روند صعودی حملات سایبری و بدافزاری در جهان، بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری و امنیت سایبری به تازگی دریافته و اعلام کرده‌اند که بسیاری از شرکت‌های کوچک و بزرگ در جهان قادر نیستند حملات سایبری و بدافزاری و نفوذ هکرها را زودتر از وقوع تشخیص داده و پیش‌بینی کنند؛ بدین ترتیب از بروز آسیب‌های سایبری و اینترنتی که به سرقت حجم زیادی از اطلاعات شخصی و خصوصی کاربران منجر می‌شود، جلوگیری به عمل آورند.

در چند سال گذشته باج افزار، بدافزار و ویروس‌های رایانه‌ای بسیاری در سراسر جهان، اطلاعات محرمانه، خصوصی و مالی میلیون‌ها نفر را به سرقت بردند و میلیاردها دلار به شرکت‌های مربوطه و دولت‌ها خسارت وارد کرده‌اند. حمله سایبری توسط بدافزار واناکرای (WannaCry) به طور قطع یکی از مهلک‌ترین حملاتی است که در طول سال‌های اخیر صورت گرفته است و میلیاردها خسارت برای دولت و شرکت های مختلف کشورهای جهان برجای گذاشته است.

برچسب ها: هک ، گوشی هوشمند

منبع: خرداد

کلیدواژه: هک گوشی هوشمند گوشی های هوشمند اعلام کرده اند فعال در حوزه سال ۲۰۲۰ نفوذ هکرها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۱۴۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور

ایتنا - سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در تازه‌ترین گزارش خود به بررسی آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور پرداخته است.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هرچند وقت یک‌بار گزارشی از ضریب نفوذ اینترنت ثابت، سیار و تلفن همراه در کشور منتشر می‌کند و در گزارشی که به تازگی توسط این سازمان منتشر شده، به بررسی وضعیت اینترنت ثابت و سیار وضعیت شبکه ارتباطی کشور پرداخته شده است.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، براساس این گزارش نفوذ اینترنت پهن باند ثابت از ۱۳/۰۸ درصد در پاییز سال ۱۴۰۱ به ۱۲/۹ درصد در پاییز سال ۱۴۰۲ رسیده است. همچنین ضریب نفوذ پهن باند سیار با رشد قابل توجهی روبه رو بوده است. درواقع ضریب نفوذ  پهن باند سیار در پاییز دوسال گذشته (۱۴۰۱) از ۱۲۰/۸۷  به ۱۲۷/۷۷ پاییز در سال گذشته رسیده است که حکایت از رشد ۵/۷۱  درصدی در این حوزه دارد.

 
همچنین در بخش دیگری از این گزارش به وضعیت شکایت ثبت شده در حوزه ثابت و سیار در سامانه ۱۹۵ هم اشاره شده است که ۷۵ درصد شکایت ها متعلق به حوزه ثابت بوده و ۲۵ درصد شکایت‌ها به حوزه سیار تعلق دارد.
 
از سوی دیگر در این گزارش به تعداد سایت‌های ۵G اپراتورهای ارتباطی تا پایان پاییز سال گذشته هم پرداخته شده که بر اساس آن تاکنون ۸۰۷ سایت نسل پنجم که متعلق به اپراتور دوم تلفن همراه است در کشور ایجاد شده است.
 

دیگر خبرها

  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است
  • ضریب نفوذ گاز طبیعی در شهر قم ۹۹.۵ درصد است
  • رقابت چین و هند برای نفوذ به بخش انرژی سریلانکا
  • تداوم پیشتازی همراه اول در جذب مشترکان
  • باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • برگزاری میز خدمت پلیس فتا خوزستان در اهواز
  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند