Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقامات چین برای تحویل غذا به افراد آلوده به ویروس در حال انتشار کورونا، در یک مرکز قرنطینه به ربات‌ها متوسل شده‌اند. روزنامه بریتانیایی دیلی‌میل، فیلم جدیدی را منتشر کرد که نشان می‌دهد، ربات‌ها چگونه برای افرادی که در یک هتل قرنطینه در چین هستند، برای متوقف کردن شیوع ویروس کرونا غذا می‌برند.

ربات‌ها طوری برنامه‌ریزی شده‌اند که در طول دوران قرنطینه‌ی این بیماری کشنده، جلوی در اتاق‌ها برای ارائه غذا و نواختن موسیقی برای سرگرمی می‌ایستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بیش از ۲۰۰ گردشگر پس از فرود هواپیمای آن‌ها در این شهر، در نقطه قرنطینه در هانگژو در شرق چین اسکان داده شدند. برخی از مسافران این هواپیما از ووهان، شهری که در آن ویروس باعث کشته شدن بیش از ۱۰۶ تن شده، آمده بودند.

به منظور جلوگیری از انتشار آلودگی در میان گردشگران، کارکنان هتل شروع به تهیه و سرو وعده‌های غذایی با استفاده از ربات‌ها کردند. کلیپ ویدیویی که از میهمانان مقیم هتل گرفته شده، نشان می‌دهد که ربات جلوی درهایِ اتاق مکث می‌کند و مردم بیرون می‌آیند و غذا را می‌گیرند.



ضمن سرو غذا، تبلیغی نیز برای میهمانان در حال اجراست و ربات می‌گوید: سلام به همگی ... من اینک وعده‌های غذایی را برای شما سرو می‌کنم و در صورت داشتن هر نوع درخواست لطفاً از طریق WeChat برای ما پیام ارسال کنید.

او در ادامه می‌گوید: یکی از کارمندان به زودی با شما تماس خواهد گرفت ... از غذای خود لذت ببرید، متشکرم!

برنامه نویسی برای شانزده ربات انجام شده است و هر یک از آن‌ها در یکی از طبقات هتل خدمت‌رسانی می‌کنند، مسیر حرکت آن‌ها و مکان‌های ایستادن و مدت زمان توقف برای هر ربات مشخص شده، این ربات‌ها برای سرگرمی برای مهمانان هتل آواز هم می‌خوانند.  

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سرگرمی چین کرونا ویروس کرونا ویروس چینی ویروس مرگبار ربات هتل قرنطینه ربات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۱۴۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر ۵ سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر ۵ سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آغاز ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی صندوق تامین خسارت های بدنی
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ربات اپتیموس در کارخانه تسلا مشغول به کار شد
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • (ویدئو) پوست الکترونیکی که دقت لمس آن درست مانند پوست انسان است!
  • شمار کشته‌شدگان سیل در برزیل به ۵۷ نفر رسید
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد