Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوربرگردان طالب‌آباد به دلیل غیراستاندارد بودن طرح، مشکلات بسیاری را برای اهالی روستا و همچنین خودروهای عبوری از این منطقه فراهم کرده تا جایی که به‌صورت هفتگی چندین تصادف منجر به جرح و فوت در این جاده اتفاق می‌اُفتد. ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۳ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، دهستان طالب‌آباد از توابع بخش قلعه‌نو شهرستان ری است که قدمت آن به 400 سال پیش برمی‌گردد که اکنون با بیش از 3 هزار نفر جمعیت با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آنچه که اکنون بیشترین دغدغه مردم این روستا شده است دوربرگردان طالب‌آباد است که به‌دلیل غیراستاندارد بودن طرح مشکلات بسیاری را برای اهالی روستا و همچنین خودروهای عبوری از این منطقه فراهم کرده است، تا جایی که به صورت هفتگی چندین تصادف منجر به جرح و فوت نیز اتفاق می‌اُفتد.

آخرین حادثه دوربرگردان طالب‌آباد مربوط به هفته جاری است که بیشترین مصدوم را به همراه داشت، در حادثه اخیر که یک دستگاه مینی‌بوس در این محدوده واژگون شد 11 نفر مصدوم شدند که برای انتقال آن‌ها به بیمارستان‌های اطراف نیز حدود یک ساعت زمان نیاز بود که هر چند در این حادثه مصدومان به سلامت از بیمارستان مرخص شدند اما در مواقع بحرانی سبب از دست رفتن زمان طلایی و در نهایت فوت مصدومان می‌شود.

اصفهان| خواب‌آلودگی راننده دلیل واژگونی اتوبوس تهران- شیراز655 نفر در حوادث رانندگی جاده‌ای استان کرمان جان باختندحریم جاده‌های استان گیلان در تصرف مراکز خدماتی است

برای پیگیری این موضوع و بهسازی دوربرگردان طالب‌آباد به سراغ علیرضا صادقی بخشدار قلعه نو رفتیم تا علت عدم توجه مسئولان را جویا شویم.

علیرضا صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به حادثه اخیر واژگونی مینی‌بوس در جاده ورامین به تهران اظهار داشت: متأسفانه در محدوده دوربرگردان روستای طالب‌آباد، به دلیل غیراستاندارد بودن طرح همیشه شاهد حوادث مختلفی هستیم.

وی بیان کرد: طرح اصلاح این دوربرگردان اخیراً به اداره راهسازی استان تهران ارائه شده که باید این طرح ضمن اصلاح ساختار، 100 متر به سمت بالا منتقل شود.

بخشدار قلعه‌نو با اعلام خبر ثبت طرح اصلاح این دوربرگردان در سیستم اداره راه افزود: این پروژه نیاز به 4 میلیارد و 400 میلیون تومان اعتبار دارد که با توجه به اینکه در سیستم اداره راه درج شده به زودی و پس از اعلام پیمانکار آغاز می‌شود.

صادقی تصریح کرد: دوربرگردان طالب‌آباد به دلیل ساختار اشتباه هر هفته به طور میانگین با 2 حادثه و تعدادی مصدوم و کشته همراه است.

بنا به آنچه بخشدار قلعه نو به آن اذعان داشته امید است به زودی با تعیین پیمانکار مشکل تردد و تصادفات پی در پی در این محدوده کاهش و باری از مشکلات اهالی این روستا برداشته شود.

انتهای پیام/220/ح

R7840/P/S6,60/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بخشدار قلعه نو مشکلات بسیاری طرح اصلاح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۱۵۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک» نیازمند ۲۰ میلیارد/طرحی که ۱۴ساله شد!

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: قلعه باستانی «فلک‌الافلاک» یکی از شاخص‌ترین آثار تاریخی ایران و جهان است، بنای عظیم آجری مربوط به دوره ساسانی که همچنان استوار بر روی تپه‌ای باستانی در مرکز شهر خرم‌آباد میزبان دوستداران میراث‌فرهنگی این مرزوبوم است.

مسکوت ماندن طرح استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک»

زیبایی و معماری شگفت‌انگیز قلعه «فلک‌الافلاک» موجب شده که این قلعه تاریخی و باستانی لرستان از سوی بسیاری از کارشناسان به‌عنوان یکی از شاهکارهای مهندسی و معماری دنیا لقب گیرد.

این قلعه به لحاظ موقعیت استراتژیک خود در قرن چهارم هجری قمری به‌عنوان مقر حکومت آل حسنویه و گنجور در زمان آل‌بویه درآمد و از قرن ششم هجری پس از ساخته‌شدن شهر جدید خرم‌آباد این قلعه نیز بنام خرم‌آباد معروف شد و احتمالاً نام فلک‌الافلاک در دوره قاجار به آن اطلاق شده است.

این بنای کم‌نظیر مربوط به دوره ساسانی است و به شماره ۸۸۳ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

در این میان، طرح استحکام‌بخشی و لرزه‌خیزی قلعه تاریخی «فلک‌الافلاک» سال‌هاست که به دلایل مختلفی ۱۴ سال است که مسکوت مانده و امروز شاهد برخی مشکلات در این بنای تاریخی هستیم، مشکلاتی که در مقطعی با هشدار مسئولان ملی و استانی نیز مواجه شد.

۲۰ میلیارد تومان برای استحکام‌بخشی قلعه نیاز است

عطا حسن‌پور مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان دراین‌رابطه با مهر، اظهار داشت: درگیر تأمین اعتبار استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» هستیم.

وی عنوان کرد: سازمان مدیریت قول مساعد داده که این اعتبار را تأمین کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان تأکید کرد: اجرای طرح استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» نیازمند حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است.

حسن‌پور با تأکید بر اینکه طرح استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» ۱۴ سال است که رها شده و متوقف مانده است، گفت: حتماً می‌بایست قبل از حضور ارزیاب یونسکو برای بررسی ثبت جهانی قلعه «فلک‌الافلاک» این طرح اجرایی شود.

وی تأکید کرد: در حال حاضر در مشکلات فنی در قلعه خوشبختانه نداریم، چیزی به نام رانش دیگر در قلعه نداریم، استحکام‌بخشی به‌منظور جلوگیری از رانش است.

کد خبر 6090471

دیگر خبرها

  • استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک» نیازمند ۲۰ میلیارد/طرحی که ۱۴ساله شد!
  • آتش‌سوزی بزرگ در کارخانه مبل شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • آتش‌سوزی گسترده در شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • مرگ ۲ کارگر شهرداری شیراز
  • آتش‌سوزی گسترده در یک شهرک صنعتی در جنوب تهران
  • فوت دو کارگر حین اجرای عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی در شیراز
  • مرگ تلخ ۲ کارگر در حادثه عملیات لوله‌گذاری در شیراز
  • مرگ ۲ کارگر شهرداری شیراز حین عملیات لوله گذاری
  • مرگ ۲ کارگر پیمانکاری شهرداری شیراز حین کار
  • ‌فوت ۲ کارگر در حادثه عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی در شیراز