Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزانه پیرمرادی گفت: مرحله نهفتگی مرحله ای است که سخت کوشی می تواند کودک را در مقابل احساس حقارت محافظت کرده و احساس شایستگی و توانمندی در کودک رشد می کند که این بستگی کامل به رفتار والدین دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کارشناس خانواده و متخصص روانشناسی در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: بعد از 5 سالگی تا دوران بلوغ حدود 12 تا 14 سالگی مرحله نهفتگی غریزه جنسی کودک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مرحله افکار کودک بیشتر مادی و عملی و غیر انتزاعی است والدین باید در این مرحله با دادن مسئولیت به کودک و انجام کارهای عملی ساختار شخصیت وی را محکم بنا نهاده و پشتکار و چگونگی رسیدن به هدف را به او یاد دهند و یک شخصیت برپایه خوشبینی تلاش و امیدواری نسبت به آینده در کودک ایجاد کنند. این امر در ساختار زندگی زناشویی تاثیر مثبت دارد.

فرزانه پیرمرادی ادامه داد: وقتی دوران نهفتگی وی با غفلت والدین از کودک و عدم یادگیری، تلاش و بدون دادن مسئولیت به وی طی شد سخت است که در سایر مراحل مسئولیت پذیری را به کودک یاد داد و کودک ناتوان و به قولی بی عرضه می شود و در سالهای بزرگسالی و دوران ازدواج برای جبران این ضعف خود یا شخصیتی وابسته می شود که خفت را فقط به خاطر عدم اعتماد به نفس می پذیرد مخصوصا از جانب همسر، یا با قلدری بر ضعیفان از جمله همسر بی لیاقتی خود را می خواهد بپوشاند.

وی افزود: در این دوران باید والدین عشق بی قید و شرط را به کودک ارزانی کنند به نحوی که کودک احساس کند حتی اگر در انجام کاری شکست بخورد باز هم والدین او را دوست خواهند داشت و بدین وسیله عزت نفس کودک را تقویت کنند در غیر ا ینصورت کودک ارزش خود را وابسته به عملکرد خود می داند و خود را به زحمت می اندازد که تایید دیگران را بدست آورد و در عرصه ازدواج اگر نتواند تائید همسر را بدست اورد افسرده می شود و چه بسا نیاز بیمارگونه به تائید را در خارج از چهارچوب ازدواج پیگیری کند.

این کارشناس خانواده تصریح کرد: مرحله نهفتگی مرحله ای است که سخت کوشی می تواند کودک را در مقابل احساس حقارت محافظت کند و احساس شایستگی و توانمندی در کودک رشد می کند که این بستگی کامل به رفتار والدین دارد در این مرحله کودک باید مورد مهارت آموزی قرار بگیرد و مکرر برای موفقیت های ریز و درشت تشویق شود و او را مسئول انجام وظایف خاص نمود.

پیرمرادی در خاتمه خاطر نشان کرد: در پایان مرحله نهفتگی کودک شما باید چندین مهارت را آموخته باشد چنین کودکی می تواند بار مسئولیت زندگی خود را بپذیرد و دیگران را بابت زندگی خود سرزنش نکند نظم و ترتیب و عادتهای خوب مثل سحرخیزی، ورزش، همکاری با دیگران، همدلی و تقویت هوش هیجانی و خویشتنداری باید در دوران نهفتگی مورد تاکید والدین باشد تا در زندگی زناشویی تمام این صفات مجالی برای بروز پیدا کنند در غیر اینصورت فردی پا به عرصه ازدواج خواهد گذاشت که فاقد حس مسئولیت، ضعیف، عصبی، وابسته و ناتوان خواهد بود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: احساس حقارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۱۶۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل شیرخشک‌های یارانه‌ای تا یک ماه آینده برطرف می‌شود

به گزارش قدس خراسان، «من ساکن بولوار توس هستم و برای فرزند شیرخوارم از بهداشت همین جا شیرخشک یارانه‌ای دریافت می‌کنم اما الان یک ماه است خبری از شیر خشک نیست و بهداشت هم می‌گوید نداریم. من دارم با بدبختی می‌گردم که هر جا شیر خشک قیمتش ارزون است بخرم. سه‌شنبه هم دوباره رفتم بهداشت می‌گویند خبری نیست، معلوم نیست کی بیاورند. تو را به خدا مسئولان کاری بکنند، بچه‌ام شیر ندارد. تا کی منتظر باشم؟» این نوشته، یک نمونه از پیام‌های مردمی درخصوص کمبود شیرخشک یارانه‌ای است که به تحریریه روزنامه قدس رسید و ما برای پیگیری پاسخش به سراغ دانشگاه علوم پزشکی مشهد رفتیم.

 مدیر جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این خصوص به خبرنگار قدس خراسان گفت: بحث شیرخشک‌های یارانه‌ای تابع قانون تغذیه با شیر مادر است، یعنی شیرخوارانی که در مراجعه به خانه‌های بهداشت مشخص شود شیر مادر برایشان کافی نیست برایشان کوپن شیرخشک یارانه‌ای صادر می‌شود.

محمد احمدیان ادامه داد: در یک مقطع زمانی، در سطح کشور ورودی شیرخشک‌های یارانه‌ای به استان‌ها نصف میزان نیاز بود، با پیگیری‌هایی که انجام دادیم و مشکل تولید در کارخانه‌ها هم حل شد، سهمیه را افزایش دادند و تا زمانی که سهمیه جدید به دست ما برسد، یک ماه زمان می‌برد.

معصومه مؤمنیان

دیگر خبرها

  • کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟
  • کودکان را از آغوش محروم نکنید/ رابطه بغل کردن با سلامت جسم و روان
  • خانه مادر شهیدی که دیوارهایش مزین به عکس شهدا است
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • صحبت های جیمی کرگر در مورد آینده محمد صلاح در دوران جدید لیورپول / فیلم
  • استعدادیابی آینده سازان فوتبال در استان یزد
  • مشکل شیرخشک‌های یارانه‌ای تا یک ماه آینده برطرف می‌شود
  • عدم مسئولیت پذیری تیپاکس
  • مادر دیانا به قتل فرزند بیمارش اعتراف کرد
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود