Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس اداره مراقبت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ موردی از ابتلا به ویروس کرونا در کشور یافت نشده است، گفت: این ویروس از نظر بالینی به تنهای قابل افتراق با سایر بیماری‌های عفونی و سرماخوردگی نیست. تاریخ انتشار: 11:24 - 11 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۱۸۶۳

حسین عرفانی رئیس اداره مراقبت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ موردی از ابتلا به ویروس کرونا در کشور یافت نشده است، گفت: با توجه به تشدید مراقبت بیماری در مبادی مرزی و همچنین سطح کشور تاکنون گزارشی مبنی بر ابتلا به این ویروس گزارش نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در حین تشدید مراقبت‌ها در مبادی مرزی تعداد ۶ بیمار مشکوک در شهر‌های مختلف گزارش شد، افزود: به دنبال گزارش موارد در اولین فرصت به سرعت ردیابی شده و بررسی‌ها از نظر علایم بالینی، شرح حال و بررسی‌های آزمایشگاهی خوشبختانه منفی بوده است.


عرفانی با تاکید بر اینکه از نظر علایم بالینی کرونا با تب وعلایم تنفسی خود را در فرد نشان می‌دهد، تصریح کرد: علائم تنفسی می‌تواند مانند گلو درد، سرفه، آبریزش بینی، سردرد، بدن درد، تنگی نفس و مشکلات تنفسی باشد و از نظر بالینی به تنهای قابل افتراق با سایر بیماری‌های عفونی و سرماخوردگی نیست.


وی با بیان اینکه بررسی‌های همه گیری شناسی باید در دستور کار قرار بگیرد، گفت: در این نوع بررسی باید ببینیم فرد از نظر زمانی در دو هفته گذشته چه ارتباطاتی داشته و به عبارتی با فرد بیمار کرونایی ارتباط داشته و یا در محیط آلوده حضور داشته یا خیر.


عرفانی ادامه داد: اگر این آیتم‌های بالینی با آیتم‌های همه گیری شناسی کنار هم نشان دهنده بروز عفونت باشد در این زمان بحث بررسی‌های آزمایشگاهی صورت می‌گیرد تا به قطع یقین در خصوص ابتلا فردبه کرونا اظهار نظر شود.


رئیس اداره مراقبت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: طبق بررسی‌های صورت گرفته از نظر همه گیری شناسی و همچنین نمونه‌های آزمایشگاهی هیچ موردی از ابتلا به کرونا در کشور مشاهده نشده است.


وی با اشاره به برگزاری جلسه اضطراری سازمان بهداشت جهانی برای بررسی گزارش‌ها و جوانب موضوع در خصوص ویروس کرونا، گفت: نگرانی بین المللی با موضوعیت تهدید سلامت عمومی از سوی سازمان بهداشت جهانی مطرح شده و وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران نیز با تصمیمات اتخاذ شده تشدید نظام مراقبت را در دستور کار قرار داده است.


عرفانی با تاکید بر اینکه در مبادی مرزی و جغرافیای کشور بحث تشدید مراقبت در دستور کار بوده و با سایر وزارتخانه‌ها از جمله وزارت خارجه نیز هماهنگی‌های لازم صورت گرفته است، افزود: مرز موارد ابتلا در جهان به ۹ هزار نفر رسیده و میزان تلفات نیز از ۲۰۰ نفر گذشته است.


رئیس اداره مراقبت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت یادآور شد: بالغ بر ۲۰ کشور در بحث ابتلا به ویروس کرونا تاکنون اعلام کرده اند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا کرونا ویروس کرونا مبادی مرزی تشدید مراقبت دستور کار بررسی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۲۱۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه نشست «مشارکت سازمان های دولتی و نهادهای مردمی در ارتقای سلامت دهان و دندان جامعه» که در ارتباط با «پویش کشوری سلامت دهان و دندان» برگزار شد، در گفت و گو با خبرنگار وبدا، با اهمیت شمردن این موضوع اظهار کرد: پویش ملی سلامت با هدف ارتقای سواد سلامت و فرهنگ سازی در حوزه سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ماه در حال برگزاری است.

وی افزود: در این پویش به دنبال ارتقای سواد سلامت در حوزه سلامت دهان و دندان هستیم.

فرشیدی خاطرنشان کرد: بیماری‌هایی که در ناحیه دهان و دندان اتفاق می‌افتد زمینه ساز بسیاری از بیماری ها خواهد بود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: اگر عفونت های دندان و لثه را پیشگیری و درمان نکنیم بیماری هایی نظیر قلب و عروق و حتی سرطان ها را ایجاد و یا تشدید می‌کند.

 خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم افراد جامعه را در سنین پایین و حتی قبل از مدرسه با بهداشت دهان و دندان آشنا کنیم، با آموزش‌های بسیار ساده مثل مسواک زدن و استفاده از نخ دندان می توان از پوسیدگی دندان ها و بسیاری از بیماری‌های مزمن پیشگیری کرد.

فرشیدی هدف از پویش سه روزه سلامت دهان و دندان را توجه بیشتر جامعه به بهداشت دهان و دندان عنوان و تاکید کرد که مردم می‌توانند با اقدامات بسیار ساده از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری کنند.

به اعتقاد معاون بهداشت وزارت بهداشت، اگر پوسیدگی دندان‌ها و عفونت‌های لثه در آحاد جامعه کاهش یابد می‌توان از بروز بسیاری از بیماری های مهم و مزمن پیشگیری کرد بنابراین به دنبال این هستیم تا متوسط دندان پوسیده در عموم جامعه کاهش یابد و برای رسیدن به این مهم نیازمند فرهنگ سازی و اقدامات پایه‌ای از سنین پایین هستیم.

 فرشیدی گفت: بر این باوریم که توجه به بهداشت دهان و دندان و آموزش درست مسواک زدن در جامعه کمرنگ تر شده است از این حیث با این پویش درصدد هستیم که یکبار دیگر اهمیت این موضوع را یادآوری کنیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت یادآور شد: امروز از آمار بالای پوسیدگی دندان‌‌ها در جمعیت برخوردار هستیم چرا که تا درد ایجاد نشود به پزشک و دندان پزشکی مراجعه نمی کنیم بنابراین باید جامعه‌ را به سمت پیشگیری در حوزه بهداشت دهان و دندان ترغیب کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی
  • عوامل خطر « زوال عقل زودرس » را بشناسید
  • این بیماری شایع‌ترین بیماری بشر است
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم