Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر با حضور در برنامه تلویزیونی «شهر فرنگ» ضمن تاکید بر لزوم برقراری ثبات در برگزاری این جشنواره ، در رابطه با جزئیات برگزاری جشنواره فیلم فجر امسال توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از ستاد خبری جشنواره فیلم فجر، ابراهیم داروغه‌زاده در برنامه «شهر فرنگ» شبکه خبر، با اشاره به استقبالی که از سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر شده است، گفت: همانند سال‌های گذشته استقبال خوبی از جشنواره فجر شد و حتی امسال نسبت به سال‌های گذشته افزایش خرید بلیت داشتیم، با استقبال خوب مردم تمام بلیت‌ها همان ساعت اول به فروش رفت، البته تعداد کمی برای گیشه نگه داشته‌ایم زیرا فیلم‌های پرمخاطب به ساعت اضافه خواهند رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر با اشاره به اکران فیلم‌ها در شهرستان‌ها عنوان کرد: این جشن ملی را در تمامی استان‌های سراسر کشور برگزار خواهیم کرد چرا که شهرستان‌ها درخواست داشتند که امسال فیلم‌ها در سینماهای مراکز آنها نیز نمایش داده شوند.

سبدی از تمام ژانرها و مضامین در این دوره از جشنواره حضور خواهند داشت

داروغه‌زاده همچنین درباره قیمت بلیت فیلم‌های جشنواره فجر گفت: امسال قیمت بلیت‌های جشنواره از قیمت بلیت‌هایی که در طی سال در سینماها به فروش می‌رسند کمتر است، خانواده‌ها در طول سال به تماشای فیلم موردنظر خودشان خواهند نشست و قطعاً یک خانواده به صورت خانوادگی به تماشای تمام فیلم‌ها نخواهند رفت.

وی ادامه داد: طبق روال دو سال گذشته امسال نیز بلیت‌فروشی به صورت اینترنتی و در سلامت‌ترین شکل ممکن صورت گرفت.

دبیر سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر با اشاره به فیلم‌های منتخب در این جشنواره تصریح کرد: زمانی که جشنواره برگزار می‌کنیم فیلم‌هایی که مضمون و محتوا دارند انتخاب می‌شوند، در تمام دنیا فیلم‌هایی که هنری هستند انتخاب می‌شوند. سبدی از تمام ژانرها و مضامین در این دوره از جشنواره حضور خواهند داشت. در حقیقت اعضای هیئت انتخاب امسال کار سخت و متنوعی داشتند که تا این لحظه استقبال بسیار خوب بوده و حالا باید دید نظر منتقدان و خبرنگاران چه خواهد بود. تا جایی که اطلاع دارم هیئت‌داوران از فیلم‌های انتخابی مخصوصاً فیلم‌های اول شگفت‌زده شده‌اند.

وی با اشاره به فیلم‌های بخش «نگاه نو» ادامه داد: در بخش «نگاه نو» تمام انرژی و دغدغه کارگردان‌ها تبدیل به فیلم می‌شود و این از همه‌چیز جذاب‌تر است زیرا تمام اندیشه و نگاه فیلم‌ساز در آن فیلم خلاصه می‌شود.

120 عدد تندیس ساخته‌ایم

داروغه‌زاده درباره فیلم‌سازان مطرحی که در این جشنواره حضور دارند گفت: در کشورمان فیلم‌هایی که توسط کارگردان‌های خودمان تولید می‌شوند داوطلب حضور در جشنواره می‌شوند و دیگر مهم نیست چه کسی فیلم ساخته است. بلکه تنها فیلمی که ساخته شده است اهمیت دارد.

وی با اشاره به فیلم‌ کارگردان‌های فیلم اولی عنوان کرد: اگر یک فیلم‌ساز چند فیلم ویدئویی ساخته باشد تا زمانی که پروانه ساخت سینمایی نداشته باشد فیلم اولی حساب خواهد شد. اگر بخواهیم این مشکل را حالا حل کنیم در حق بعضی از فیلم‌سازان که در دوره‌های قبلی فیلم داشتند اجحاف خواهد شد. به نظر من این نقص در جشنواره تا زمانی که در سازمان سینمایی برطرف نشود درست نخواهد شد.

وی همچنین درباره تندیسی که قرار است به فیلم‌سازان برگزیده اهدا شود، گفت: چندین سال بود که به دنبال تولید این تندیس در ایران بودیم اما صنف مربوطه می‌گفتند برایشان به صرفه نیست؛ اما امسال خواستیم هرطور که شده این کار را انجام دهیم حتی فراخوانی گذاشتیم و از همه درخواست کمک کردیم و خوشبختانه سه ماه پیش این تندیس توسط صنعت گران کشور تولید شد.

وی افزود: با توجه به اینکه برای این واحد صنعتی به صرفه نبود که تعداد کمی تولید کنند، 120 عدد از این تندیس تولید کردند که در دوره‌های بعدی جشنواره از باقی آن‌ها استفاده خواهیم کرد و هزینه این تندیس‌ها از نمونه‌های خارجی‌شان کمتر شد.

تمام اقلام به صورت مستقیم به نقاط سیل‌زده فرستاده خواهند شد

داروغه‌زاده همچنین درباره پوستر سی و هشتمین جشنواره فجر توضیح داد: این پوستر نشان‌دهنده وحدتی است که بین مردم وجود دارد، سیمرغ نشان‌دهنده وحدتی است که مردم توسط جشنواره فجر به آن می‌رسند. در یک ماه گذشته اتفاقات بدی رخ داد. شهادت شهید سردار سلیمانی و بعد از آن حادثه سقوط هواپیما که به‌واسطه آن جوانان مملکت جان خود را از دست دادند، اثرات نامطلوبی بر روی جامعه و هنرمندان گذاشت.

وی ادامه داد: به‌واسطه سینماست که مردم می‌توانند تلخی‌ها را از یاد ببرند امیدوارم امسال نیز از جشنواره استقبال خوبی شود و مانند همیشه جشنواره فجر باعث وحدت و یکپارچگی مردم شود.

دبیر سی و هشتمین جشنواره فجر با اشاره به عدم برگزاری مراسم افتتاحیه این جشنواره گفت: بعد از اینکه پیشنهاد برگزار نکردن افتتاحیه جشنواره فجر را ارائه کردیم بعضی از فیلم‌سازان علاقه‌مند شدند و اعلام آمادگی کردند که بخشی از فروش فیلمشان را برای کمک به سیل‌زده‌ها اختصاص دهند در حال حاضر تمام اقلام، خریداری شده و به صورت مستقیم توسط جشنواره فجر به نقاط سیل‌زده فرستاده خواهند شد.

وی همچنین با اشاره به انتخاب داوران سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر عنوان کرد: رسانه‌های خارج از کشور این‌طور ادعا می‌کردند که سینماگران از این دوره جشنواره فیلم فجر حمایت نخواهد کرد، اما واقعاً این‌طور نبود. امسال فیلم‌سازان و فیلم‌های خوبی در جشنواره حضور دارند که کار داوری را سخت می‌کنند؛ بنابراین تیم داوری باید تخصصی‌تر انتخاب می‌شد و به همین منظور 9 نفر به عنوان اعضای هیئت‌داوران بخش سودای سیمرغ انتخاب شدند و این به نوعی پاسخ به کسانی بود که فکر می‌کردند از این جشنواره استقبال نمی‌شود.

این جشنواره باید به ثبات برسد

داروغه‌زاده با اشاره به اینکه هیچ دخالتی در داوری آثار انجام نمی‌شود گفت: فکر می‌کنم داورانی که حداقل در دو دوره گذشته حضور داشتند گواهی می‌دهند که به هیچ‌کس از بیرون چیزی ابلاغ نشده است، رأی‌گیری بین 9 داور انجام می‌شود من هم هیچ دخالتی نمی‌کنم زیرا بهترین‌ سینماگران باید انتخاب شوند.

وی همچنین درباره اکران عمومی فیلم‌های حاضر در جشنواره فیلم فجر تصریح کرد: جشنواره فیلم فجر ویترین سینمای ایران است و قطعاً برای تهیه‌کننده و کارگردان ریسک به همراه دارد. اگر فیلمی ضعیف باشد آسیب می‌بیند و اگر خوب باشد به نفع آن خواهد بود.

وی ادامه داد: فکر می‌کنم سال آینده گیشه فیلم‌های جشنواره فیلم فجر نسبت به دوره قبلی بیشتر باشد. همچنین تعداد زیادی از فیلم‌های نوروزی از فیلم‌های اکران شده در جشنواره فجر انتخاب می‌شوند.

دبیر جشنواره فیلم فجر با اشاره به تغییراتی که باید در جشنواره فیلم فجر رخ دهد، گفت: مهم‌ترین تغییری که لازم است برای جشنواره صورت بگیرد این است که حداقل تغییرات برای برگزاری جشنواره را داشته باشیم زیرا این جشنواره باید به ثبات برسد و با هر تغییر مدیریتی زیر و رو نشود. در سه سال گذشته تغییرات بسیار کمی داشتیم. جشنواره‌ای که چندین سال است برگزار می‌شود نباید دائماً تغییر کند.

وی همچنین درباره بودجه این جشنواره عنوان کرد: شهرداری تهران پذیرفته که 8 میلیارد تومان به جشنواره کمک کند و این قرارداد نیز با سازمان سینمایی بسته شده است. فکر می‌کنم در این جشنواره با همان بودجه شهرداری بتوانیم تمام هزینه‌ها را پرداخت کنیم.

انتهای پیام /4143/

منبع: آنا

کلیدواژه: سینمای ایران ابراهیم داروغه زاده دبیر جشنواره فیلم فجر برنامه شهر فرنگ جشنواره فیلم فجر 98 دبیر سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر همچنین درباره اشاره به فیلم انتخاب می شوند جشنواره حضور فیلم هایی جشنواره فجر استقبال خوب کارگردان ها داروغه زاده هیئت داوران هیچ دخالتی فیلم سازان فکر می کنم قیمت بلیت خواهد شد بلیت ها سیل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۲۱۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مایک لی زنبور طلایی را می‌گیرد/ تجلیل برای یک عمر دستاورد هنری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، مایک لی، کارگردان کهنه کار فیلم‌های «ورا دریک»، «سالی دیگر»، «رازها و دروغ‌ها» و «الکی خوش» در جشنواره فیلم مدیترانه مالت با جایزه زنبور طلایی برای یک عمر دستاورد حرفه‌ای تجلیل می‌شود.

این کارگردان ۹۱ ساله که ۷ نامزدی اسکار در کارنامه دارد و نخل طلای جشنواره فیلم کن ۱۹۹۳ را برای فیلم «برهنه» دریافت کرده است، همچنین در یک مسترکلاس جشنواره شرکت می‌کند و با آدریان ووتن، مدیر اجرایی فیلم لندن و کمیسیون فیلم بریتانیا گفت‌وگو خواهد کرد.

جشنواره فیلم مدیترانه اعضای هیات داوران خود را که بخش رقابتی جشنواره متشکل از ۱۲ فیلم از منطقه را قضاوت خواهند کرد، معرفی کرده است.

در مراسم اختتامیه جشنواره که ۳۰ ژوئن برگزار می‌شود، جوایز زنبور طلایی جشنواره به بهترین فیلم بلند، بازیگری، فیلمنامه‌نویسی، طراحی تولید، اجرای فنی خلاقانه و جایزه ویژه هیات داوران اهدا خواهد شد.

گروه داوری شامل جان اس بیرد کارگردان اسکاتلندی، مارجری سیمکین مدیر بازیگران «آواتار»، پدرو لوکه فیلمبردار «جامعه برف»، ماریو فیلیپ آتزوپاردی کارگردان مالتی-کانادایی، نیتن کراولی انگلیسی طراح تولید «شوالیه تاریکی» و ریچی مهتا کارگردان کانادایی هستند.

امسال دومین دوره این جشنواره از ۲۲ تا ۳۰ ژوئن (۲ تا ۱۰ تیر) در شهر والِتا پایتخت مالت برگزار می‌شود.

کد خبر 6092677

دیگر خبرها

  • پنالتی نبود، مهرداد محمدی باید اخراج می‌شد
  • تکلیف جایزه بزرگ جشنواره شهرنما چه شد؟
  • الهام چرخنده به تئاتر برگشت
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر «بچه‌های مسجد»
  • ناتینگهام فارست، تیمی که همیشه در مورد داوری حقیقت را می‌گوید
  • تران آن هونگ رییس داوران جشنواره فیلم شانگهای ۲۰۲۴ شد
  • داور بازی استقلال- تراکتور استعفا داد
  • معرفی هیئت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • مایک لی زنبور طلایی را می‌گیرد/ تجلیل برای یک عمر دستاورد هنری