Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@23:53:34 GMT

کشورهای اسلامی مقابل «معامله قرن» بایستند

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۲۳۰۶۹

کشورهای اسلامی مقابل «معامله قرن» بایستند

ماموستا عبدالسلام امامی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته مهاباد افزود: ترامپ با ارایه و تدوین این طرح هیچ‌گونه ارزش و اختیاری برای فلسطینی‌ها قایل نبوده و در کمال وقاحت تنها برای اهداف سیاسی و پشتیبانی از اسرائیل غاصب آن را تحمیل کرده‌است.

وی با بیان اینکه معامله قرنی که ارایه شده بیشتر به سرقت قرن مشابهت دارد، ادامه داد: معامله و صلحی که ترامپ از آن یاد می‌کند، مورد موافقت دولت فلسطین و مردم آن منطقه نیست و صلحی که طرف مورد معامله در آن حضور نداشته باشد، رسمیت ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه فلسطین و دنیای مسلمانان بدون بیت‌المقدس معنایی ندارد، اضافه کرد: در این طرح تنها ۱۵ درصد خاک این کشور به فلسطین‌ها تعلق گرفته که شامل بیت‌المقدس هم نیست و اختیار نظامی و ارتش و نیروهای مسلح از اختیارات آنها گرفته شده که با هیچ منطقی قابل قبول نیست.

امام جمعه مهاباد اظهار داشت: سخنان سخیف دونالد ترامپ رییس‌جمهوری ایالات متحده درباره طرح صلح موسوم به «معامله قرن» خصمانه است و خشم گسترده را  در میان مردم فلسطین و تمام جهان اسلام ایجاد کرده و نیاز است که این خشم و انزجار جهان اسلام به وحدت و یکپارچگی برای بازپس‌گیری قدس شریف و حقوق پایمال شده ملت مظلوم فلسطین تبدیل شود.

ماموستا امامی در بخش دیگر از سخنان خود ضمن تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر عنوان کرد: ۴۱ سال از پیروزی انقلاب اسلامی و دشمنی سران استکبار جهانی گذشته اما هنوز جمهوری اسلامی با رمز اتحاد و همبستگی ملی توانسته راه خود را با وجود مشکلات زیاد عزتمندانه ادامه دهد.

وی بیان کرد: دشمنان ما با فشارحداکثری برای ناامید کردن مردم و ایجاد فاصله بین نظام و مردم تلاش می‌کنند که ضروری است در این بین مسوولان در راستای رفاه و ارتقای روحیه خودباوری زیر سایه تلاش شبانه‌روزی اهداف شوم دشمنان را خنثی کنند.

ماموستا امامی با بیان اینکه دهه فجر امسال بیش از ۵۰۰ طرح با ۲ هزار و ۵۹۱ میلیارد ریال هزینه در آذربایجان‌غربی به بهره برداری می‌رسد که امیدواریم شرایط اقتصادی و آرامش مردم را بهبود ببخشد.

وی همچنین به سرمایه گذاران منطقه سفارش کرد دارایی‌های خود به جای پس انداز کردن در بانک‌ها با سرمایه‌گذاری در بخش‌های تولید و صنعت زمینه اشتغال را برای جوانان فراهم کنند تا در این وضعیت کمک حال دولت و هموطنان دولت باشند.

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا سه شنبه به وقت محلی پس از گمانه زنی‌های بسیار به همراه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌ وزیر رژیم‌ صهیونیستی در کاخ سفید حاضر شد و از طرح صلح خود موسوم به «معامله قرن» رونمایی کرد، موضوعی که با واکنش منفی بسیاری از کشورها و چهره‌ های خارجی مواجه شد و بسیاری یا با دیده تردید به آن نگریستند یا با آن مخالفت کردند.

سازمان عفو بین‌الملل سه‌شنبه شب با انتقاد از طرح صلح ترامپ اعلام کرد که این طرح شامل پیشنهادهایی است که قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند.

انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) در بهمن ۱۳۵۷ به پیروزی رسید و در طول چهل و یک سال گذشته همواره مورد هجمه دشمنان اسلام و استکبار جهانی بوده است.

همزمان با دهه مبارک فجر، ۴۹ طرح در زمینه‌های مختلف عمرانی و خدماتی با ۵۷۰ میلیارد ریال هزینه در مهاباد به بهره‌برداری می‌رسد.

برچسب‌ها معامله قرن مهاباد خطبه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: معامله قرن مهاباد خطبه ها دونالد ترامپ دونالد ترامپ معامله قرن مهاباد خطبه ها معامله قرن طرح صلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۲۳۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است

«محمد جرادات» نویسنده و پژوهشگر سیاسی فلسطینی درباره تظاهرات اخیر دانشجویان دانشگاه‌های آمریکایی که در حمایت از ملت فلسطین به ویژه غزه در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و در اعتراض به سیاست‌های آمریکا در حمایت از این رژیم برگزار شد، گفت: این اعتراضات که دانشگاه‌های آمریکا شاهد آن است به دانشگاه‌های اروپایی، استرالیایی و دانشگاه‌هایی در آسیا، جهان عرب و اسلام از جمله ایران و لبنان و حتی دانشگاه بیرزیت در کرانه باختری فلسطین گسترش یافت

وی اظهار داشت، این دانشگاه‌ها در خیزش جهانی خود حامل پیامی بسیار قوی برای آمریکا و سیاست‌های استعماری و استکباری آن در مقابله با مظلومان جهان به ویژه مردم فلسطین و غزه هستند که از زمان حمله هفتم اکتبر مقاومت فلسطین در معرض کشتار جمعی از سوی اسرائیل قرار گرفتند؛ حمله‌ای که هدف آن دفاع و پیروزی ملت فلسطین در برابر هفتاد و پنج سال مظلومیت و مقابله با اشغالگری رژیمی بود که موجودیت خود را بر فراز تپه های فلسطین اشغالی بنا کرد.

جرادات عنوان داشت، این اعتراضات و این جنبش‌ها در دانشگاه‌های آمریکا از سوی دانشجویان متعلق به نسل دهه بیست هستند؛ نسلی که به نظر می‌رسد به نخبگان و گروه سیاسی حاکم آمریکا در سنا و کنگره و احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه و این نخبگان سیاسی که اسیر لابی صهیونیستی شده‌اند اعتقادی ندارند.

وی ادامه داد: یکی از این سیاستمداران فاقد اراده آمریکایی را دیدیم که به «نعمت شفیق»، رئیس دانشگاه کلمبیا می‌گوید «آیا می‌دانید اسرائیل موهبتی از جانب خداست و وقتی در مقابل اسرائیل می‌ایستید نفرین می‌شوید». این سیاستمدار آمریکایی به این طرز عجیب و وحشتناک درباره پرستش اسرائیل صحبت می‌کند.

اعتراضات دانشجویی در آمریکا

پژوهشگر فلسطینی تصریح کرد: بنابراین، این جنبش دانشجویی آمریکایی که علیه سیاست‌های آمریکا شورش کرده، انتظار ندارد که این نخبگان سیاسی موضع خود را تغییر دهند، زیرا آن‌ها با اسرائیل به عنوان یک معبود برخورد می‌کنند و آن را فراتر از منافع آمریکا می‌دانند. این افراد به اسرائیل به عنوان مروارید تاج تمدن غرب می‌نگرند. بنابراین، این بیگانگی فرهنگی و بیگانگی سیاسی که نخبگان سیاسی در آمریکا، بخش‌هایی از اروپا، در آلمان و در انگلیس از آن رنج می‌برند، در بینش و فرهنگ غرب علیه ملت عربی و اسلامی ریشه دوانده است. بنابراین آنها به عنوان مثال با ایران به عنوان یک اشتباه موجودیتی برخورد می‌کنند. چرا؟ چون تسلیم سیاست اسرائیل در منطقه نمی‌شود و در مقابل سیاست آمریکا ایستاده است که می‌خواهد اسرائیل مقصد و قبله همه سازشکاران و عادی‌سازان روابط و کسانی باشد که منافع آن‌ها و منافع اسرائیل را تامین می‌کنند.

نویسنده فلسطینی درباره آثار و نتایج این انتفاضه دانشجویی آمریکایی عنوان داشت، جنبش آمریکایی امروز در چندین سطوح فوایدی داشته و اگر تشدید شود، ممکن است نتایج بیشتری محقق کند. این جنبش، نتانیاهو و تیمش در تل‌آویو، بایدن و حتی ترامپِ کاندیدای انتخابات را سردرگم کرده و همه را در مظان اتهام قرار می‌دهد.  اکثریت این نسل جدی می‌خواهند سیاست آمریکا را از خدمت کردن مطلق به منافع رژیم اسرائیل دور نگه دارند و جلوی جنایات را در غزه بگیرند.

جرادات تصریح کرد: این دانشجویان در ابتدای جنبش خود مطالبات ساده‌ای را مطرح کردند، به طور مثال، از دانشگاه کلمبیا خواستند تمام تحقیقاتی را که برخی از دانشجویان به نفع وزارت جنگ رژیم اسرائیل انجام می‌دهند  و در زمینه هواپیماهای بدون سرنشین و توسعه برخی موشک‌ها است متوقف کند. آن‌ها می‌خواستند دانشگاهشان از شرکت‌هایی که با ارتش اشغالگر سر و کار دارند فاصله بگیرد، اما رئیس دانشگاه با وجود اینکه اصالتا عرب است، به پلیس مجوز ورود به حریم دانشگاه را داد  و از ارتش آمریکا خواست به دانشگاه‌ها حمله‌ور شود.

محمد جرادات، تحلیلگر فلسطینی

وی افزود: ۴۰ دانشگاه آمریکایی درگیر چیزی شبیه انقلاب و جنبش هستند. این امر نمی‌تواند سیاست آمریکا را تغییر دهد، مگر اینکه وارد حوزه قضایی شود و دستگاه قضایی آمریکا نسبت به این خیزش دانشجویی جانبدارانه وارد عمل شود و یا اینکه تبدیل به یک جریان سیاسی انتخاباتی شود که وضعیت سیاسی انتخاباتی را علیه حزب دموکرات و حزب جمهوری‌خواه تغییر دهد.

نویسنده فلسطینی در پاسخ به میزان اثرگذاری جنبش‌هایی از این دست بر سیاست‌های آمریکا گفت: بله این جنبش‌ها می‌تواند تاثیرگذار باشند. اما کسانی که دنیا را فقط با عینک اسرائیل می‌بینند، خواه بایدن و یا ترامپ و احزابشان، این افراد قطعا به این نسل جدید اهمیت نمی‌دهند و بایدن دانشجویان دانشگاه خود را اینگونه خطاب قرار می‌دهد که شما متوجه نیستید و این مربوط به مرحله ناپختگی سیاسی است. بنابراین یک انفصال و جدایی ذهنی و شکاف بزرگ در این نسل وجود دارد؛ نسل پیر در آمریکا و این نسل جوان. اما اگر این نسل جوان بتواند ابتکار عمل را در دست بگیرد و واقعیت را تحمیل کند، اوضاع می‌تواند تغییر کند، اما این امر نیازمند زمان، افزایش تحرکات و تحولات بسیاری است که چه بسا فراتر از جنبش سیاسی دانشجویی می‌رود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مقاومت اسلامی لبنان از تهدیدهای دشمنان هراسی ندارد
  • امیرعبداللهیان از مواضع بنگلادش در حمایت از مردم فلسطین قدردانی کرد
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد
  • سکوت مسلمین در قبال جنایات صهیونیست‌ها زبانه‌های آتش را به جهان اسلام خواهد کشید
  • قدردانی از مواضع دولت و مردم بنگلادش در حمایت از مردم فلسطین
  • آماده شدن ناتو برای جنگ با روسیه/ افشای طرح بزرگ ترامپ برای پایان جنگ اوکراین
  • امیرعبداللهیان: با اتخاذ موضع هماهنگ کشورهای اسلامی، حقوق ملت فلسطین محقق می‌شود
  • حمله به ایلات اسرائیل؛ این‌بار «سرایاالأشتر» + فیلم
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت