Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، مستند «خط باریک قرمز» درباره یک گروه مجرم نوجوان در زندان است که با کمک چند مربی نمایش تصمیم می‌گیرند یک نمایش را روی صحنه ببرند تا اگر موفق بود به این بهانه و برای اجرا یک روز از زندان خارج شوند.

پرداخت به این موضوع برای اولین بار اتفاق افتاده و سختی‌هایی دارد که در گفت‌وگو با کارگردان مستند به آن پرداخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرزاد خوشدست کارگردان مستند «خط باریک قرمز»، در گفت و گو با خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره سخت‌ترین بخش تولید این اثر گفت: سخت ترین کار این مستند، فیلمبرداری در زندان و ارتباط گرفتن با یکسری بچه‌ سرکش، نافرمان و مجرم زیر ۱۸ سال بود که به معنای واقعی در روز‌های اول مهارنشدنی بودند. من همه مجوزهایم را مدیون شخصی به نام علی اصغر پورمحمدی هستم که اگر حمایتش نبود، امکان نداشت این فیلم ساخته شود.

او افزود: یکی دیگر از مشکلات ما این بود که به لحاظ روحی به شدت درگیر شده بودیم. یک روز مرتضی پورصمدی مدیر فیلمبرداری گفت من شب‌ها در خانه راه می‌روم؛ یعنی آن قدر فشار روحی به او وارد شد که به اینجا رسید. اضطراب به عوامل دست داد، ولی از طرفی بچه‌هایی که انتخاب کردیم راحت‌تر می‌خوابیدند. آن‌ها رشد و تغییر می‌کردند، ولی ما تحلیل می‌رفتیم و نابود می‌شدیم و هنوز هم پس از تولید، عصاره‌ای از آن سختی ها در من باقی مانده است.وقتی تلفنم از سوی یکی از این بچه‌ها زنگ می‌خورد به شدت مضطرب می‌شوم.

این کارگردان ادامه داد: مانند پدری شدم که پسر‌های سرکشی دارد، اما نمی‌تواند طردشان کند و هرلحظه که تلفنش زنگ می‌خورد فکر می‌کند از کلانتری یا آگاهی است. در حالی که پسر‌ها بد نیستند و فقط منِ پدر نمی‌توانم به آن‌ها توجه کنم، چون شرایط و امکان توجه کردنش را ندارم و مسئولانی هم که باید می‌پذیرفتند این بچه‌ها تغییر کردند و فضا را برای زندگی بهتر آن‌ها باز می‌کردند، هیچکدام به این موضوع توجه نکردند.

خوشدست در ادامه در خصوص راه اندازی مدرسه سایکودرام اظهار داشت: یکسال و نیم است به دنبال تاسیس مدرسه سایکودرام هستم پیشنهادی که «خط باریک قرمز» می‌دهد، اما وزارت کشور و شخص آقای رستموندی من را سر کار می‌گذارد، به ایشان می‌گویم من هیچ چیز نمی‌خواهم فقط پیشنهادی که فیلمم می‌دهد را عملی و ثبت کنید!

وی تصریح کرد: یک داور آلمانی در جشنواره تئاتر فجر به من گفت فکر نمی‌کردم در ایران مدرسه سایکودرام داشته باشید. گفتم نداریم. گفت در آلمان ۳۵۰۰ مدرسه ثبت شده سایکودرام است. این است که مجرم ندارند، اما کشور ما پر از مجرم است، چون مسئولان کمک نمی‌کنند. فقط هر دو ماه یک بار آقای تابش لطف می‌کند و سالن فارابی را برای یک اکران خصوصی در اختیار ما قرار می‌دهد.

خوشدست ادامه داد: انگار مسئولان هیچ وقت نمی‌خواهند مجرم کمتر شود. دلیلش را نمی‌دانم. من سر این فیلم تحلیل رفتم و ۹ مجرم را به ۹ آدم زندگی، نمایشنامه نویس، بازیگر و ... تبدیل کردم. برای من فرش قرمزی هم پهن نشد؛ البته یک ریال هم نمی‌خواهم به من پرداخت شود، فقط پیشنهاد من (راه اندازی مدرسه سایکودرام) را ثبت و عملی کنند.

این کارگردان افزود: فیلم سینمایی «دایره مینا» ساخته شد و در پی آن سازمان انتقال خون راه افتاد؛ امروز هم به چیزی نیاز داریم که بتواند ما را آرامتر و جامعه را امن‌تر کند.

خوشدست در پایان خاطرنشان کرد: به مسئولان امر می‌گویم در شهر‌هایی که جرم بالاتر است این کار را انجام دهند، اما مدام در حال دور زدن من هستند و من هم بریدم. به آن‌ها می‌گویم تا قبل از برگزاری جشنواره ملی فجر این کار را بکنید تا در جشنواره رسما اعلام کنیم. متاسفانه انگار برای هیچ کس مقوله مهم پیشگیری از جرم که بیشترین آسیب‌ها را به جامعه زده، مهم نیست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر جشنواره فیلم فجر فیلم فجر خط باریک قرمز بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۲۵۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت 55 کلاس درس در شهرستان اشنویه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ مدیر آموزش و پرورش شهرستان اشنویه در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: هم اکنون ۹ مدرسه با ۵۵ کلاس درس در این شهرستان درحال ساخت است که از پیشرفت فیزیکی مناسبی برخوردار هستند و از این تعداد دو مدرسه به زودی به بهره برداری خواهد رسید.

رئوف برهانی افزود: همچنین به همت دستگاه قضایی ۴۰۰ میلیون تومان احکام حبس جایگزین صادر و در حوزه‌ آموزش و پرورش  این شهرستان هزینه شده است.

برهانی، در ادامه با بیان اینکه به همت همکاران فرهنگی ۵۳ نفر دانش آموز بازمانده از تحصیل در شهرستان اشنویه جذب شدند، اضافه کرد: از این تعداد ۲۸ نفر در مقطع ابتدایی، ۱۵ نفر متوسطه اول و ۱۰ نفر متوسطه دوم بازمانده از تحصیل جذب شدند.

در پایان نشست از اصحاب رسانه تجلیل شد.

 

 

دیگر خبرها

  • واکنش تهیه کننده «پرویزخان» به اعتراض احمدرضا عابدزاده
  • توضیح تهیه‌کننده «پرویزخان» درباره اعتراض احمدرضا عابدزاده و اکران آنلاین
  • ساخت ۵۵ کلاس درس در اشنویه
  • ۲۶ طرح روبنایی در سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان ساخته می‌شود
  • ساخت 55 کلاس درس در شهرستان اشنویه
  • بنیاد حکیم طوس راه اندازی خواهد شد/ ساخت فیلم و مستند درباره فردوسی در دستور کار است
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • بازیگر اخراجی‌ها کارگردان شد
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان