Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@08:52:01 GMT

ورود ۱۲ هزار زن سرپرست خانوار به بازار کار

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۲۵۹۱۱

ورود ۱۲ هزار زن سرپرست خانوار به بازار کار

«حدود ۱۲ هزار زن سرپرست خانوار در چارچوب طرح‌های اجرا شده از سوی این معاونت، تحت آموزش‌های توانمندسازی قرار گرفته و به بازار وصل شده‌اند.»

 

سوسن باستانی - معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری - روز جمعه با بیان این مطلب افزود: معاونت امور زنان و خانواده مطابق وظیفه‌ای که در برنامه ششم توسعه در راستای اجرای طرح جامع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار برعهده گرفته است، نخست بحث پیگیری بند (ط) ماده ۸۰ را در دست اجرا دارد که مطابق آن، شورای راهبری با ترکیب نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) که بخشی از کار مربوط به آنها می شود، راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره این شورا توضیح داد: در این شورای راهبری، آیین نامه‌ای به تصویب رسید که براساس آن هفت کمیته از جمله کمیته حقوقی، بهداشت، مساعدت‌ها و غیره تشکیل شد تا نظارت بر اجرای مسائل مربوط به حوزه زنان سرپرست خانوار را بر عهده بگیرند.

باستانی ادامه داد: این شورا برنامه اقدام و عمل را با حضور نمایندگان دستگاه های عضو تهیه و برای کمیسیون اجتماعی هیات دولت ارسال کرده که پس از بررسی نهایی، به کمیسیون اصلی هیات دولت جهت تصویب ارسال شد اما به دلیل اینکه انتهای بند ط ماده ۸۰ عنوان شده اقداماتی که صورت می گیرد در مجلس هم باید به تصویب برسد، برای ابلاغ نهایی و اجرایی شدن نیازمند یک اصلاح قانونی بود.

بر همین مبنا از هیات وزیران و نمایندگان مجلس درخواست حذف کردیم که در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصویب شده و منتظریم در صحن مجلس مطرح و نهایی شود.

معاون بررسی های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تاکید کرد: معاونت با همکاری دستگاه های دیگر به بحث زنان سرپرست خانوار ورود کرده است؛ بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد و بیش از ۳۰۰ هزار نفر تحت پوشش سازمان بهزیستی و بخشی دیگر کسانی هستند که مستقل مراجعه می کنند و هدف نخست ما کسانی هستند که مراجعه مستقل دارند و درخواست یاری دارند.

وی، تهیه بانک اطلاعات جامع زنان سرپرست خانوار را دومین اقدام معاونت امور زنان و خانواده عنوان کرد و توضیح داد: کمیته آمار و اطلاعات تحت نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تهیه آن را برعهده دارد و هدف از این بانک اطلاعات، تشکیل پنجره واحد است تا تعداد زنان سرپرست خانوار در توزیع جغرافیایی و تحت پوشش مشخص شوند.

 

طرح های معاونت امور زنان و خانواده برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار کدام است؟

باستانی یادآور شد: معاونت دو طرح را هم از سال گذشته شروع کرده که هدف آنها، توانمندسازی فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی زنان سرپرست خانوار است.

وی توضیح داد: در یکی از این طرح ها که در سال ۹۷ با همکاری شورای اجتماعی کشور، سازمان امور اجتماعی و سازمان فنی و حرفه ای و سازمان های مردم نهاد انجام می شود، پنج هزار و ۷۰۰ زن سرپرست خانوار را در ۱۰ استان تحت پوشش قرار داده و هدف آن، تکمیل زنجیره ای است که از آموزش فرهنگی، اجتماعی، آموزش و مهارت ها شروع و با اتصال به بازار ختم می شود.

باستانی تاکید کرد: این طرح در سال ۹۸ هم با اضافه شدن پنج استان به آن ادامه داشت که بر اساس آن ۲ هزار زن سرپرست خانوار هم به زنان تحت پوشش افزوده شده اند.

وی ادامه داد: در طرح دوم، ۶ هزار زن سرپرست خانوار را تحت پوشش قرار داده که در آن، جهاد دانشگاهی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونت با هم همکاری دارند که ۲۴ استان را تحت پوشش قرار داده‌اند.

معاون راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری یادآور شد: استان‌های محروم و استان‌هایی که تا کنون این طرح ها در آنجا اجرا نشده باشد، اولویت دارند ضمن اینکه در طرح دوم، الگوی نوین مشاغل خانگی تا رسیدن به بازار کار پیاده می شود.

باستانی در بخشی دیگر از سخنان خود، از فعالیت دو کارگروه با نام های کارگروه اشتغال و کارآفرینی و دیگری کارگروه اقتصاد مقاومتی یاد کرد که ذیل کمیسیون های ستاد ملی زن و خانواده مستقر در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری فعالیت دارند.

وی ادامه داد:‌ کار این دو کارگروه اعمال نظر و مشاوره در مورد طرح ها و اقدامات و گزارش هایی است که دستگاه‌ها از فعالیت خود در حوزه زنان سرپرست خانوار ارائه می دهند.

باستانی تاکید کرد: برای معاونت مهم است که در مورد همه طرح هایی که در این حوزه انجام و روند و فرایندی که دنبال می شود مستندسازی صورت گیرد. ضمن اینکه فراموش نکنیم مشکلات زنان در سیستان و بلوچستان با تهران و البرز کاملا متفاوت است؛ هم تفاوت‌های منطقه‌ای برای ما مهم است که مشخص شود و هم اینکه کار کردن با این گروه های مخاطب نیازمند چه توانایی‌ها و چه برنامه‌هایی است؟/ ایرنا

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: هزار زن سرپرست خانوار زنان سرپرست خانوار تحت پوشش قرار داده کار و رفاه اجتماعی سرپرست خانوار وزارت تعاون دستگاه ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۲۵۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس مرکز آمار تغییر کرد

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن قدردانی از «داریوش ابوحمزه» در دوران ریاست مرکز آمار ایران، «غلامرضا گودرزی» را به عنوان سرپرست این مرکز منصوب کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،‌ در جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان که عصر سه‌شنبه 11 اردیبهشت‌ماه برگزار شد، «داود منظور» با بیان اینکه امور «نظام فنی اجرایی، مشاوران و پیمانکاران» سازمان برنامه و بودجه کشور دارای گستره وسیعی از وظایف و فعالیت‌ها بود، افزود: برای جلوگیری از تراکم کارها در یک امور و تسریع در رسیدگی به درخواست‌های مشاوران و پیمانکاران و تسهیل تعاملات در این امور، دو امور «نظام فنی اجرایی» و «مشاوران و پیمانکاران» ایجاد شده است.
معاون رئیس‌جمهور سپس گفت: هدف از انتصاب‌های جدید در سازمان برنامه و بودجه، تقویت توان مدیریتی سازمان و همچنین کمک به بهبود فضای مشارکت مردمی، تسهیل ارتباطات مردمی و تسریع پاسخگویی و رسیدگی به درخواست‌های ارباب رجوع است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن قدردانی از «داریوش ابوحمزه» در دوران ریاست مرکز آمار ایران،  «غلامرضا گودرزی» را به عنوان سرپرست این مرکز منصوب کرد.

گودرزی، عضو هیئت علمی دانشگاه و استاد تمام رشته مدیریت و دارای درجه دکترای تحقیق در عملیات از دانشگاه تربیت مدرس است.
 منظور همچنین ضمن تشکر از خدمات و تلاش‌های  «رضا عوض‌پور» در دوران ریاست امور سلامت و رفاه اجتماعی،  «محمد پیکان‌پور» را به عنوان سرپرست این امور منصوب کرد. پیکان‌پور عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است و پیش از این به عنوان مدیر کل امور دارو و مواد تحت کنترل در سازمان غذا و دارو فعالیت می‌کرده است. وی دارای دکترای عمومی داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکترای تخصصی اقتصاد و مدیریت دارو از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور «محمدجواد هادی دهکردی» را نیز به عنوان سرپرست امور مشاوران و پیمانکاران منصوب کرد. دهکردی دانش‌آموخته رشته مهندسی مکانیک بوده و پیش از این به عنوان معاون تسهیل تجاری و توسعه کاربردها در مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت فعالیت می‌کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • رئیس مرکز آمار تغییر کرد
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • پیام مشخص از بازار مسکن؛ جمعیت خانه‌ندار‌ها چه می‌گوید؟
  • بازدید معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب از تاسیسات فاضلاب شهرستان سلماس
  • معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار