Web Analytics Made Easy - Statcounter

حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، قرارمان با مدیر برنامه ریزی سریال «پس از آزادی» غروب بود؛ زیرا شب کار بودند و از ساعت ۱۹ تا پاسی از شب کار می‌کردند. برف می‌آمد، سرمای شدید و تاریکی هوا ابتدا ترسی در دل می‌انداخت که در این شرایط چطور باید چند ساعتی سرپا باشیم؟

از درب هشتم بوستان ولایت تا لوکیشن سریال، نزدیک به ۱۰ دقیقه راه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دردل شب خلوت بوستان، فقط یک نفر به استقبال آمد و پرسید کجا می‌روید؟ به او گفتم لوکیشن سریال؛ آن فرد متعهد هم تا نزدیکی پایگاه مرا همراهی کرد.

با نزدیک شدن به محل قرار دیگر خبری از تاریکی مطلق نبود؛ نورافکن‌های بزرگ بالای ساختمان نیروی انتظامی بوستان نصب بود. با دیدن این ساختمان ابتدا گمان کردم که آدرس را اشتباه آمده ام؛ اما وقتی سراغ آقای لبافی نژاد مدیر برنامه ریزی سریال را گرفتم گفتند راهروی اول اتاق دست چپ.

پرسان پرسان اتاق او را پیدا کردم، در زدم و در بدو ورود به اتاق آقای سعدی تهیه کننده پروژه را هم دیدم. سلام و احوالپرسی کردیم. من نشستم و به صحبت‌های این دو همکار که درباره لوکیشن شهر مشهد بحث می‌کردند، گوش دادم. بعد از برنامه ریزی سفر، آقای سعدی از اتاق خارج شد و به لوکیشن اصلی یعنی خانه فروغ رفت.

من و آقای لبافی نژاد هم پس از کمی گفت‌وگو درباره وضعیت سینما، بازیگران و... به خانه فروغ رفتیم تا با عوامل دیدار کنیم.

خانه‌ای ویلایی و آجری با حیاطی بزرگ و زیبا؛ طراحی و چیدمانی که کاملاً برگرفته از فرهنگ و معماری ایرانی است؛ با ورود به این منزل حال و هوای خانه‌های قدیمی تهران با حوض وسط حیاط در ذهن تداعی می‌شود. این خانه زیبا متعلق به فروغ قصه «پس از آزادی» است. آقای لبافی نژاد گفت که سریال را با سناریوی ۱۰ قسمتی آغاز کرده و چون این منزل لوکیشن اصلی است، آن را ساخته اند.

با ورود به منزل قریب به ۳۰ نفر را دیدیم که در حال جنب و جوش و کار بودند. ما به آشپرخانه رفتیم؛ یعنی جایی که محمدعلی باشه آهنگر کارگردان، حسین باشه آهنگر بازیگر و دستیار کارگردان، نویسنده و آقای سعدی حضور داشتند و از مانیتور ضبط پلان را کنترل می‌کردند. رویا جاویدنیا در نقش فروغ، سام کبودوند در نقش سهیل و آلاله زارع در نقش مهشید مقابل دوربین قرار گرفته و در حال تمرین بودند.

با جمله معروف صدا، دوربین، حرکت؛ سهیل بر روی صندلی نشست و دیالوگ خود را گفت؛ در ادامه فروغ و مهشید کمی با هم مجادله کردند و با عبارت «کات» ضبط تمام شد. اما انگار پلان به دل کارگردان ننشست و او دستور تمرین و ضبط مجدد داد. تا جای دوربین، پروژکتور و... را تغییر دهند، چند دقیقه‌ای طول کشید. من هم از فرصت استفاده کردم و با هماهنگی مدیر صحنه مصاحبه‌ای با سام کبودوند گرفتم.

آقای کبودوند درباره نقشتان در سریال «پس از آزادی» توضیح دهید.

سریال با داستان دو دوست که رفاقت دیرینه‌ای دارند، آغاز می‌شود. کارگاهی را باهم تاسیس کردند و مشکلاتی بین آن‌ها پیش می‌آید و قصه وارد فاز جدیدی می‌شود. من نقش یکی از این دو دوست را بازی می‌کنم. نقش دوست دیگر را هم مرتضی اسماعیل کاشی برعهده دارد.

چطور با نقش سهیل ارتباط برقرار کردید؟ آیا به نقش‌های قبلی تان شباهت دارد؟

خیر، این نقش متفاوت‌تر است و شخصیت دوگانه‌ای دارد. از روز اول که با آقای باشه آهنگر صحبت کردم و احترام خاصی برایشان قائل هستم، جنس کارشان را می‌شناختم و جایگاه هنری او را می‌دانستم. اعتماد کردم و خوشبختانه ارتباط بسیار خوبی در طول کار با یکدیگر داریم و این همکاری جزو افتخارات من است و امیدوارم این ارتباط ادامه داشته باشد.

نقشی که خودتان خیلی دوست داشتید و به شهرت شما کمک کرد، چه بود؟

نقش سهیل در این سریال یکی از بهترین نقش‌هایی است که من بازی کرده ام. البته سریال «گاهی به پشت سر نگاه کن» اثر آقای مازیار میری هم کار خوبی بود. همین طور نقشی که در «تاریکی شب روشنایی روز» آقای قاسم زاده بازی کردم را هم خیلی دوست داشتم.

کار جدید دیگر در تئاتر، سینما و تلویزیون دارید؟

بله درگیر اجرای نمایش «نیمه تاریک ماه» هستم و در آینده یک کار جدید تئاتری هم خواهم داشت.

****

پس از مصاحبه، مجدد سهیل را صدا کردند تا ادامه ضبط را انجام دهند. من هم که تقریباً ۲ ساعت مهمانشان بودم نحوه کار آن‌ها را با دقت تماشا می‌کردم. اما تیک تاک ساعت که ۱۵ دقیقه مانده به ۱۰ را نشان می‌داد و همچنین سرمایی که در خانه فروغ حاکم بود و باعث شده بود که هرکسی به محض خلوت شدن سرش خودش را به هیتر گرما برساند و به آن بچسبد. این بر روی من هم تاثیر گذاشت و تصمیم به ترک خانه فروغ گرفتم.

مجدد به اتاق آقای لبافی نژاد رفتم و بار دیگر با تهیه کننده و مدیر برنامه ریزی هم صحبت شدم. این بار به هر ترفندی که بود از تهیه‌کننده درباره زمان پخش سریال سوال کردم. او هم با حوصله پاسخ داد و در نهایت گفت: شام را پیش ما بمان.

اما من از او تشکر کردم و بعد از خداحافظی با عوامل سریال به دل تاریکی و خلوت بوستان بازگشتم...

گفتنی است عوامل سریال پس از آزادی هم اکنون در بوستان ولایت مشغول فیلمبرداری هستند. خسرو شهراز، قاسم زارع، مرتضی اسماعیل کاشی، رضا داوودنژاد، اندیشه فولادوند و... هم در جدیدترین ساخته باشه آهنگر حضور دارند و برای دیده شدن از قاب شبکه یک سیما در سال آینده آماده می‌شوند.

یادآور می شود عکس ها توسط پویا شاه جهانی گرفته شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سریال تلویزیونی شبکه یک مدیر برنامه ریزی پس از آزادی باشه آهنگر تهیه کننده آقای سعدی خانه فروغ نقش سهیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۲۸۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جمعه خرم آباد : مانتوی بدون دکمه و پیراهن‌ کوتاه در بازار دیده می‌شود 

به گزارش صدای ایران از ایسنا،سید احمدرضا شاهرخی در خطبه‌های نماز جمعه امروز خرم‌آباد گفت: مشاهده می‌کنیم بخش‌هایی از زنان و دختران در کشور‌های غربی از انحطاط و نابودی پایه‌های خانواده خسته شده و به حجاب و عفاف روی آورده‌اند و در چنین وضعیتی باید هوشیار بود که دستگاه‌های متولی فرهنگی باید هوشیارانه تصمیم بگیرند و اقدام کنند و از هر گونه اقدامی که ابتذال فرهنگی را به همراه دارد، جلوگیری نمایند.

نماینده ولی فقیه در لرستان تصریح کرد: در آن طرف مرز‌ها بوی خوش حجاب و عفاف را می‌بینیم که از درون کشور ما صادر شده است، در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی قانون ساماندهی مُد و لباس به تصویب رسیده که در راستای تقویت فرهنگ ایرانی و اسلامی و پرهیز از الگو‌های بیگانه، وظایفی بر عهده کمیته‌ها قرار داده شده است.

حجت‌الاسلام شاهرخی بیان کرد: این قانون بر برخی از وزارتخانه مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صنعت، معدن و تجارت، آموزش و پرورش، علوم، صدا و سیما وظایفی را تعریف کرده و نمایندگانی از صنوفی که لباس تولید می‌کنند در این کمیته هستند ولی بازهم امروز لباس‌های غیر مرتبط با فرهنگ ایرانی و اسلامی در بازار مشاهده می‌کنیم.

وی یادآورشد: مانتو‌های بدون دکمه و پیراهن‌های کوتاه در بازار دیده می‌شود به طوری که پیدا کردن لباس‌هایی که با فرهنگ ما مرتبط باشد، سخت است و لازم است تدابیری اتخاذ شود که از توزیع لباس‌های غیرمرتبط با فرهنگ ایرانی اسلامی جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه آینده امیدبخش است، گفت: امروز می‌بینیم که پرچم نظام جمهوری اسلامی ایران و تصویر رهبر معظم انقلاب اسلامی را بر دیوار کنگره آمریکا نصب کردند، فراز و نشیب دیده می‌شود ولی آینده در کشور ما روشن است.

امام جمعه خرم‌آباد گفت: در این استان کارگاه‌های متوسط و کوچک وجود دارد که محصولات صنعتی، دامی و باغی دارند و تولید و اشتغال در این مکان‌ها زنده و پویا است، برخی صنایع تعطیل شده داریم که دنبال می‌شود ولی کارگاه‌هایی وجود دارند که تولید دارو و محصولات شوینده دارند و محصولات متنوع دیگری را تولید می‌کنندبنابراین به آینده امید داریم.

حجت‌الاسلام شاهرخی با اشاره به اجرای طرح «سودای بندگی» افزود: در طول سال‌ها مسئولان آموزش و پرورش در نماز جمعه شرکت کردند و دانش‌آموزان را با آداب حضور در این نماز سیاسی، عبادی و فرهنگی آشنا کردند.

وی با اشاره به دور دوم انتخابات در خرم‌آباد و چگنی گفت: اردیبهشت این انتخابات برگزار خواهد شد که اهمیت مشارکت به قوت خود باقیست و شرکت در انتخابات یک حق و تکلیف است، لذا مسئولان برگزار کننده انتخابات هم دقت لازم را در برگزاری انتخابات که یک انتخابات سالم برگزار شود، داشته باشند.


دیگر خبرها

  • دروغ پردازی صهیونیست‌ها/ نتفلیکس و رابرت دنیرو تکذیب کردند
  • لوکیشن سریال خانه سبز پس از ۳۰ سال (فیلم)
  • گزارش تصویری | بازدید رئیس رسانه ملی و معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»
  • عکس | بازدید رئیس رسانه ملی از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»
  • خوش آن گروه که هستند با امام بقیع
  • امام جمعه خرم آباد : مانتوی بدون دکمه و پیراهن‌ کوتاه در بازار دیده می‌شود 
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • گزارشی از نکوداشت مختومقلی فراغی؛ شاعری که وحدت‌بخش بود
  • چرا کشوری مثل مصر سریال «حشاشین» را ساخت؟
  • تلویزیون درام ورزشی می‌سازد/ چرا آثار کمدی کمتر به آنتن می‌رسد؟