Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-05@02:09:59 GMT

مدرسه ای که به نیت پدر ساخته شد

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۲۸۳۰۲

مدرسه ای که به نیت پدر ساخته شد

یکی از آرزوهای پدر ساخت یک مدرسه بود، تلاش زیادی کرد تا بتواند صفر و صد ساخت یک مدرسه را بدست بگیرد، اما رفت و آمد های او به سازمان نوسازی و ضوابطی که پیش روی او گذاشتند این رویا را محقق نکرد. پس از مرگ او پسر نیت پدر را برآورده کرد.

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری شبستان، هر یک از خیرین مدرسه ساز در دل خود یک داستان عجیب و جالبی دارند که در این مسیر خیر قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از خانواده شهدا است و می خواهد صدها مدرسه به نام برداران شهیدش بسازد تا اینگونه در مسیر جهاد پای نهد. پدری پس از مرگ پسرش متوجه می شود که او خیر بوده است و برای باقیات صالحات فرزندش در این مسیر قدم می گذارد و مدارس زیادی به اسم او می سازد تا یادش را زنده نگه دارد.

آن یکی ایرانی نیست و آلمانی است و مدرسه «الیزابت» را در یک روستای دور محروم افتاده می سازد تا حق خود را به مردم میهمان نواز روستای «لما» ادا کند. یکی دیگر  ۱۲ مدرسه را به نام «یاران مهدی» و به نیت ۱۲ امام می سازد. از این داستان ها در میان خیرین مدرسه ساز خیلی زیاد است.

 

حال می خواهیم ماجرای یک خیر مدرسه ساز دیگری را بازگو کنیم که به تازگی در این مسیر نیک پای نهاده است و می خواهد اولین مدرسه خیر ساز را به نام پدر احداث کند.

 

یکی از آرزوهای پدر ساخت یک مدرسه بود، تلاش زیادی کرد تا بتواند صفر و صد ساخت یک مدرسه را بدست بگیرد، اما رفت و آمد های او به سازمان نوسازی و ضوابطی که پیش روی او گذاشتند این رویا محقق نکرد. عمرش هم دیگر به این دنیا نبود و دار فانی را وداع گفت.

 

پسر از  آرزوی قلبی پدر با خبر بود با وجود اینکه پدر وصیتی برای ساخت مدرسه نکرده بود اما او می دانست که پدرش چقدر علاقمند به ساخت یک مدرسه است. پسر تصمیم می گیرد پس ازمرگ پدر آرزوی او را برآورده کند.

 

در همین باره، «محمد بیگ محمد لوئی» به خبرنگار خبرگزاری شبستان می گوید: پدرم نیت کرده بود یک مدرسه بسازد. وقتی به سازمان نوسازی مراجعه کرد آن ها گفته بودند پول ساخت مدرسه را بدهد تا به جای او مدرسه بسازند. پدرم قبول نکرد و دوست داشت صفر تا صد کار زیر نظر خودش باشد چون شغلش ساختمان سازی بود.

 

او بیان می کند: هنگامی که پدر فوت کرد بنده از نیت پدرم با خبر بودم، بدون اینکه وصیتی کند، به دنبال این کار افتادم و با یک آشنایی که داشتیم، توانستیم با سازمان نوسازی ارتباط برقرار کنیم که صفر تا صد ساخت مدرسه را خودمان به عهده بگیرم و آن ها نظارت داشته باشند که این اتفاق نیز افتاد.

 

این خیر مدرسه ساز می گوید: اولین مدرسه ای است که می سازم. این مدرسه در شهر قدس استان تهران واقع شده است. زیر بنای آن 2200 متر و 3500 متر زمین آن است. مدرسه در سه طبقه، 18 کلاسه ساخته می شود که دو سالن، کتابخانه، آزمایشگاه و یک سالن چند منظوره دارد.

 

او ادامه می دهد: کلنگ این مدرسه را در تاریخ 27 اسفند ماه 97 زدیم و تا یک ماه دیگر آماده تحویل به وزارت آموزش و پرورش می شود.

 

این خیر مدرسه ساز از اینکه نیت پدر را بر آورده کرده است خرسند است و می گوید: اگر عمری باقی بماند و قسمت شود باز مدرسه می سازم.

 

این مدرسه به نام مرحوم «حاج قربانعلی بیگ محمد لوئی» ساخته می شود تا پسر نیت پدر را برآورده کرده باشد. تا این مدرسه که خانه علم صد ها کودک در نسل های مختلف می شود باقیات و صالحالت پدر و پسر شود.

 

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد نماز جمعه دهه فجر کانون های فرهنگی هنری مساجد شهادت حضرت فاطمه زهرا س شهادت حضرت زهرا س فهما خطبه نماز جمعه مدرسه خیر ساز خیرین مدرسه ساز سازمان نوسازی ساخت یک مدرسه خیر مدرسه ساز ساخت مدرسه نیت پدر پدر ساخت صد ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۲۸۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه ذخیره انرژی انعطاف‌پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ساخته شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، محبوبیت روزافزون فناوری‌های پوشیدنی، ضرورت برخورداری از منابع انرژی را که بتوانند با انعطاف‌ پذیری و حرکت این دستگاه‌ های نوآورانه مطابقت داشته باشند، برجسته می کند.

این پیشرفت هیجان انگیز که نتایج آن در نشریه  Flexible Electronics منتشر شده است، راه را برای پوشیدنی های واقعا سازگار و راحت هموار می کند.

ظهور ابزارهای پوشیدنی از ردیاب های تناسب اندام گرفته تا لباس های هوشمند بر لزوم تغییر در نحوه ذخیره انرژی تاکید می کند. اگرچه باتری های معمولی، کارآمدند، اما اغلب فاقد انعطاف پذیری لازم برای این دستگاه های الکترونیکی نرم هستند.

ابرخازن های میکرو (MSC) به دلیل چگالی توان بالا، قابلیت شارژ سریع و طول عمر طولانی به عنوان یک جایگزین امیدوارکننده ظاهر شده اند اما هنوزیک مانع بزرگ وجود دارد: ساخت الکترود.

به طور معمول، الکترودها از مواد شکننده ای مانند طلا ساخته می شوند که به طور قابل توجهی توانایی دستگاه را برای تغییر شکل بدون به خطر انداختن عملکرد محدود می کند. در مقابل، اگرچه فلز مایع یوتکتیک گالیوم - ایندیوم (EGaIn) رسانایی و تغییر شکل ‌پذیری فوق‌ العاده ‌ای دارد اما کشش سطحی بالای آن، الگوبرداری ظریف را که گامی حیاتی در ایجاد الکترودهای کارآمد است، بسیار دشوار می‌کند.

یک گروه از پژوهشگران به رهبری پروفسور «جین کن کیم» « Jin Kon Kim » و دکتر «کئون وو کیم» « Keon-Woo Kim » از دانشگاه علم و فناوری پوهانگ (POSTECH) با همکاری دکتر «چانوو یانگ» « Chanwoo Yang » و «سئونگ جو پارک» « Seong Ju Park » از موسسه فناوری صنعتی کره  (KITECH)، راه حلی با استفاده از فناوری لیزر ابداع کرد.

نوآوری آن‌ها در الگوبرداری موفق لیزری EGaIn و ماده فعال گرافن، بر روی یک بستر قابل کشش ساخته شده از کوپلیمر پلی استایرن – بلوک - پلی (اتیلن – کو - بوتیلن) – بلوک - پلی استایرن (SEBS) نهفته است.

این روش کَندگی لیزری چندین مزیت را ارائه می دهد از جمله آنکه اطمینان حاصل شد بستر زیرین SEBS  بدون آسیب باقی می‌ ماند و انعطاف‌ پذیری کلی دستگاه را حفظ می‌ کند. علاوه بر این، آزمایش‌ها نشان داد که ظرفیت فضایی که معیاری از ظرفیت ذخیره انرژی دستگاه در واحد سطح است حتی پس از انجام یک‌هزار چرخه کششی، بدون تغییر باقی می ماند.

همچنین، محققان عملکرد پایدار را تحت تغییر شکل‌ های مکانیکی مختلف از جمله کشش، تا شدن، پیچش و چروک شدن مشاهده کردند. این پیشرفت پتانسیل بسیار زیادی برای آینده فناوری پوشیدنی دارد.

کیم دراینباره توضیح داد: استفاده از الکترودهای فلزی مایع با طرح لیزری، نشان دهنده گام مهمی در توسعه راه حل های ذخیره انرژی قابل تغییر شکل است. این نوآوری راه را برای ایجاد پوشیدنی‌ های راحت و سازگاری هموار می ‌کند که می‌ توانند به طور یکپارچه با سبک زندگی پویای ما ادغام شوند.

ردیاب ‌های تناسب اندام نازکی را تصور کنید که به راحتی در حین ورزش به دور مچ دست شما می‌ پیچند، لباس‌ های هوشمندی که طول حرکات روزانه در تن شما هستند، یا دستگاه‌های پزشکی که برای تجربه ‌ای راحت‌ تر و شخصی‌ تر با بدن مطابقت دارند.

با این پژوهش، آینده فناوری پوشیدنی روشن تر و انعطاف پذیرتر از همیشه به نظر می رسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بالاخره راز هرم جیزه کشف شد!
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان
  • (تصاویر) عجیب‌ترین خودرو‌های رزمی دوران جنگ جهانی دوم
  • با رویای ریلی هیتلر آشنا شوید؛ قطار عجیب نازی ها که هیچگاه ساخته نشد!+ فیلم
  • ۲۰ فیلم ترسناک که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند
  • رضا عطاران صدام می‌شود
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • ساخت و تعمیر بیش از ۸۰ مدرسه در خوزستان
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف‌پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ساخته شد
  • مستندی جدید درباره ظهور و سقوط WCW ساخته خواهد شد؛ چه کسی WCW را کشت؟