Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-26@17:40:54 GMT

توجه به سلامت روانی کودکان سیل‌زده «کنارک»

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۲۸۵۷۵

توجه به سلامت روانی کودکان سیل‌زده «کنارک»

به گزارش «تابناک»، علی شریف نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی طی سالیان گذشته در ارتباط با مباحث تربیت مربی برای کودکان و نیز مقوله بازی درمانی برای این طیف به صورت گسترده و هدفمند برنامه ریزی کرده و موفق شده است تا کنون چندین دوره را برای کودکان سالم و نیز کودکان مبتلا به اوتیسم برگزار کند، اظهار کرد: در همین راستا موفق به برگزاری دوره‌های بین‌المللی شدیم و انجمن مربوطه را نیز همراه با دانشگاه بازل سوئیس در راستای تربیت مربیانی که با کودکان فعالیت می‌کنند و نیز در حوزه "بازی درمانی" به ثبت رساندیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کودکان نیازهای متفاوت جسمانی و روانی نسبت به افراد بزرگسال دارند و مربیان باید از مسائل مربوط به این طیف در حوزه ورزشی، روانشناسی و رفتار حرکتی مطلع باشند، بنابراین برنامه‌های مربوطه در راستای کمک به کودکان مناطق بحران زده اعم از سیل زدگان، زلزله زدگان، مناطق جنگی و ... مدنظر قرار گرفته و این مسئله علاوه بر اینکه زیربنای علمی دارد در کشورهای دنیا مرسوم است چرا که در شرایط بحرانی تمامی اعضای خانواده تحت تاثیر شرایط پیش آمده قرار می‌گیرند و متاسفانه در این مقطع زمانی توجه کمتری به کودکان می‌شود که این مسئله موجب شده تا کودک دچار آسیب‌های جسمی و روانی شود که در آینده بزرگسالی او را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

سرپرست پژوهشگاه تربیت بدنی وعلوم ورزشی با اشاره به اینکه کودکان در مناطق بحران زده باید مورد توجه قرار گیرند و این پژوهشگاه به عنوان یک مسئولیت اجتماعی کمک به کودکان در مناطق بحران زده را به عنوان یک وظیفه مدنظر قرار داده و در کنار تربیت مربیان، اعزام به محل نیز در دستور کار قرار می‌گیرد، گفت: با اعزام مربیان آموزش دیده به صورت داوطلبانه در قالب یک تیم، خدمات مربوطه به کودکان در مناطق بحران زده در قالب بازی و رویدادهای پرنشاط مد نظر قرار می‌گیرد تا کودکان از شرایط استرس زا و نگران کننده فاصله بگیرند.

شریف نژاد از اعزام یک تیم شش نفره به استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: این تیم شش نفره به روستاهای اطراف شهرستان کنارک به عنوان منطقه سیل زده اعزام می‌شود و به همین منظور تجهیزات بازی برای بهبود وضعیت جسمانی و روانی کودکان خریداری شده و علاوه بر اینکه برخی از این تجهیزات به کودک اعطا می‌شود، بخشی از تجهیزات نیز مختص بازی درمانی است که در اختیار مربیان اعزام شده قرار می‌گیرد تا از این طریق کمک‌های لازم در راستای بهبود وضعیت کودکان در مناطق سیل زده انجام شود.

وی در ادامه با اشاره به آمادگی این پژوهشگاه نسبت به ارسال تجهیزات بازی به مناطق سیل زده گفت: هرکسی که تمایل دارد جهت کمک به کودکان مناطق سیل زده تجهیزات بازی به این مناطق ارسال کند، پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی این امکان را جهت ارسال به مناطق سیل زده کنارک فراهم خواهد کرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: حمله به آرامکو علی اکبر صالحی حسن باقری معامله قرن کروناویروس شهر ووهان محمدرضا شجریان سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر سیستان و بلوچستان سیل کنارک کودکان سیل زده سلامت روان بازی درمانی حمله به آرامکو علی اکبر صالحی حسن باقری معامله قرن کروناویروس شهر ووهان محمدرضا شجریان سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر کودکان در مناطق بحران زده پژوهشگاه تربیت بدنی کمک به کودکان مناطق سیل زده تجهیزات بازی قرار می گیرد بازی درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۲۸۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها

ایسنا/خراسان رضوی رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره گفت: جلوگیری از فعالیت روانشناسان زرد یا روانشناس‌نماها تنها با نام بردن از آن‌ها امکان‌پذیر نیست و سواد سلامت روانی جامعه باید آنقدر ارتقاء پیدا کند که مردم تشخیص دهند که به چه افرادی باید مراجعه کنند.

علی فتحی آشتیانی امروز، ۷ اردیبهشت‌ماه در همایش روز روانشناسی و مشاوره با شعار «روانشناسی در خدمت جامعه» که در مرکز همایش‌های شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در روانشناسی دو رویکرد عمده بیماری‌محور و سلامت‌محور داریم؛ رویکرد غالب در روانشناسی تا اواخر قرن بیستم رویکرد بیماری‌محور بود و بر همین اساس رویکردهای درمانی مختلفی از جمله شناختی‌رفتاری، روان‌تحلیلگری و انسانگرایی را مشاهده می‌کنیم که ماحصل رویکرد بیماری‌محور است و شاید علت آن نیز جنگ جهانی اول و به‌ویژه جنگ جهانی دوم بود.

وی افزود: از اوایل قرن ۲۱ تغییری در رویکرد ایجاد شده و به سمت رویکرد سلامت‌محوری حرکت کردیم. در رویکرد سلامت‌محوری و جامعه‌محوری سرمایه‌هایی از جمله اعتماد اجتماعی و سرمایه روانشناختی داریم که از اهمیت زیادی برخوردار است و وظیفه ما است که از این زاویه به مسئله بپردازیم.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره گفت: در سرمایه روانشناختی ۴ مولفهٔ اساسی از جمله امید و تزریق آن به جامعه، خوش‌بینی، تاب‌آوری و خودکارآمدی مطرح است.

فتحی آشتیانی بیان کرد: سازمان نظام روان شناسی و مشاوره در سال ۱۳۸۲ تاسیس و در ۹ اردیبهشت ماه قانون آن تصویب و به دولت ابلاغ شد. از حدود هفت ماه و نیم گذشته که این مسئولیت را برعهده گرفتیم، تعداد اعضا از ۵۷ هزار عضو به ۶۴ هزار عضو رسیده است.
وی با بیان اینکه پیش از شهریورماه سال گذشته که این مسئولیت را بر عهده گرفتیم، تنها ۸۷۵۵ نفر پروانه کار تخصصی گرفته بودند، عنوان کرد: ما رویکرد دادن پروانه را عوض کرده و با کمک سازمان سنجش آزمون صلاحیت حرفه‌ای را در دی‌ماه برگزار کردیم که ۱۶ هزار و ۳۷۱ نفر در آن شرکت کرده و از این تعداد ۸۰۴۱ نفر نمره قبولی را کسب کردند.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره ادامه داد: بنا بر این گذاشته شد که در اردیبهشت ماه سال جاری تمام ۸۰۴۱ نفر قبول شده در آزمون صلاحیت حرفه‌ای مورد مصاحبه قرار بگیرند. تمرکززدایی یکی از رویکردهای ما بوده و مصاحبه نیز توسط شوراهای استانی انجام می‌شود. تا انتهای اردیبهشت ماه به میزان ۲۰ سال گذشته پروانه کار تخصصی داده خواهد شد.

فتحی آشتیانی تصریح کرد: آزمون صلاحیت حرفه‌ای بعدی با همکاری سازمان سنجش قرار بود در تیر ماه برگزار شود اما به تاخیر افتاده و احتمالا در شهریور ماه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به انتخابات شوراهای استانی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: این انتخابات سال گذشته پس از ۸ سال به صورت الکترونیک انجام و میزان مشارکت در استان‌ها ۳۷.۵۴ درصد بود.

رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره تصریح کرد: جهت سامان دادن به کارگاه‌هایی که افراد با صلاحیت یا بدون صلاحیت با هزینه‌های بالا برگزار می‌کردند، برنامه مدرسه مهارت‌آموزی و توانمندسازی تصویب شده و به زودی ابلاغ می‌شود.

فتحی آشتیانی خاطرنشان کرد: ارتقاء سواد سلامت روانی یکی از وظایف ما بوده که با کمک رسانه‌ها باید در این مسیر گام برداریم. جلوگیری از فعالیت روانشناسان زرد یا روانشناس‌نماها تنها با نام بردن از آن‌ها امکان‌پذیر نیست و سواد سلامت روانی جامعه باید آنقدر ارتقاء پیدا کند که مردم تشخیص دهند که به چه افرادی باید مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها
  • پایش سلامت روان در کشور؛ دومین اختلال روانی درمیان ایرانیان چیست؟
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور
  • اعلام رسمی نتایج «پیمایش ملی سلامت روان» در ابتدای تابستان
  • کمک رسانی آتش نشانان تهرانی در مناطق سیل زده بلوچستان ادامه دارد | باز شدن مسیر ۸ روستا بعد از یک هفته
  • تاکید بر اولویتی به نام سلامت روان
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان