Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@02:00:30 GMT

کلاهبرداری به بهانه پرداخت مهریه

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۲۸۶۸۶

کلاهبرداری به بهانه پرداخت مهریه

به‌گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایران، چندی قبل گزارش یک درگیری در محدوده تهرانسر موجب شد تا مأموران گشت برای بررسی موضوع به محل نزاع بروند بلافاصله هر 2 طرف درگیری دستگیر و به کلانتری منتقل شدند. شاکی این پرونده عنوان کرد: من در بندرعباس زندگی می‌کنم و مدتی است که به‌دنبال خرید یک خودروی پژو بودم تا اینکه آگهی فروش یک خودرو با 10 میلیون تومان زیر قیمت بازار نظرم را جلب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از تماس و هماهنگی با فروشنده به تهران آمدم او به من گفته بود برای اینکه باید مهریه همسرش را بپردازد به جای پول به او سکه بدهم من هم پذیرفتم و با ثبت سند در دفترخانه و پرداخت مبلغ خودرو به‌صورت سکه در جلوی مغازه طلافروشی، فروشنده به من گفت سوئیچ را بده تا از داخل خودرو وسیله‌ای بردارم اما سوئیچ را از من گرفت و پشت فرمان نشست تا با سکه‌ها فرار کند که متوجه قصدش شدم و درگیر شدیم.

مأموران در تحقیقات متوجه شدند که مرد شیاد با درج آگهی فروش خودرو به قیمت پایین طمعه‌هایش را پای قرار ملاقات کشانده و پس‌از گرفتن بیعانه، به‌همراه خریدار به دفترخانه مراجعه می‌کرد و سند یک خودروی قدیمی و فرسوده را به‌نام خریداران انتقال می‌داد. بعد هم به این بهانه که مجبور است خودرویش را برای پرداخت مهریه همسرش بفروشد از خریدار می‌خواست که با یکدیگر به یک طلافروشی رفته و مبلغ کل پول خودرو را در قالب سکه‌های طلا به وی تحویل بدهند. وی پس‌از دریافت سکه‌ها به بهانه برداشتن وسیله‌ای از داخل خودرو، سوئیچ را از خریدار گرفته و در یک لحظه متواری می‌شد. سرهنگ «محمود مالمیر» رئیس کلانتری 150 تهرانسر در این باره گفت: تاکنون 3 نفر از مالباختگان شناسایی شده‌اند و در صورتی که افرادی به همین شیوه مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند برای پیگیری پرونده‌شان به کلانتری 150 تهرانسر مراجعه کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مهریه کلاهبرداری یک خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۲۸۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب قنات؛ مهریه زنان طرشتی | ۵ قنات باغ‌های روستا را سیراب می‌کرد

همشهری آنلاین- سمیراباباجانپور: طرشتی‌ها وقتی از قنات صحبت می‌کنند گویی از یک دوست یا رفیق حرف می‌زنند، از شخصی خاص که بسیار باارزش و محترم است. البته احترام به قنات با فرهنگ ایرانی‌ها عجین است.

رضا طرشتی‌نژاد که نسل در نسل در طرشت زندگی کرده‌اند و از خاندان‌های بزرگ این محله با هویت محسوب می‌شوند، درباره اهمیت قنات در طرشت می‌گوید: «همه قنات‌ها وقف بود. قنات آن‌قدر اهمیت داشت که به‌عنوان مهریه زنان در عقدنامه ذکر می‌شد. سند ازدواج مادرم موجود است و مهر او بخشی از آب قنات درج شده است. بااین‌حال، اهمیتی که درگذشته برای قنات قائل بودند با توسعه شهرنشینی کم و بسیاری از قنات‌ها در جریان ساخت‌وساز بلعیده شدند. هنوز ۳ قنات طرشت یعنی قنات صدقی، قنات بالا و قنات اسکندری احیاست؛ وقتی می‌گوییم احیاست، یعنی جان دارد و زنده است. قنات آن‌قدر اهمیت دارد که به‌عنوان شخص و موجود زنده به آن نگاه می‌شد.»

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اگر بخواهیم سرچشمه قنات‌های طرشت را بشناسیم، باید سراغ قدیمی‌های محله برویم. محمد حسین‌مردی، پیرمرد خوش‌نام و خوش‌حافظه، محله می‌گوید: «سرچشمه «قنات بالا» در دره نیزار بود که در حال حاضر پارک نهج‌البلاغه نامیده می‌شود. قبلاً چون نیزار زیادی در این محل رشد می‌کرد، در میان اهالی به دره نیزار معروف بود. سرچشمه «قنات صدقی» هم که هنوز زنده است در زیر توتستان‌های فرحزاد است و در میان باغ‌های مردی به نام حاج هاشم و در دره‌ای قرارگرفته که به دره پلنگ معروف بود. آسیاب کهک معروف منطقه ۲ هم در حوالی این قنات ساخت شد و هنوز هم قسمتی از آن باقی مانده است.»

قنات صدقی

آب «قنات کوچیکه» هم از کف رودخانه فرحزاد که در گذشته به «طرشت رود» یا «درشت رود» معروف بود جریان داشت. در حقیقت کف رودخانه مادرچاهش بود.

«قنات شاهک» از روستای حسن‌آباد در محدوده بلوار آیت‌الله کاشانی فعلی جان می‌گرفت و به سمت طرشت و محله‌های پایین دشت ادامه می‌یافت. کف رودخانه کن نیز مادرچاه «قنات اسکندری» است و همچنان جان دارد و زنده است. منظور از مادرچاه سرچشمه‌ای است که قنات از آن نشئت می‌گیرد و نخستین چاه است.

کد خبر 846862 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • تکاپوی کانال‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/ دلار بازهم ریخت
  • کلاهبرداری از طریق جعل اسناد خودرو در نظرآباد
  • محکومیت ۸۸۸ میلیون تومانی متهم قاچاق سوخت در بیرجند
  • ببینید | درخشش خیره کننده مهدی قائدی در امارات؛ بی‌توجهی آقای فوتبالیست به مهریه میلیاردی
  • جریمه نمایندگی فروش خودرو به دلیل گرانفروشی
  • آب قنات؛ مهریه زنان طرشتی | ۵ قنات باغ‌های روستا را سیراب می‌کرد
  • کلاهبرداری یک بیلیون و ۹۰۰ میلیارد ریالی با وعده خرید خودرو
  • سارق مغازه های تهرانسر دستگیر شد
  • کلاهبرداری ۱۹۰ میلیارد تومانی با وعده خرید خودرو/ ۶ نفر دستگیر شدند
  • کلاهبرداری ۱۹۰ میلیارد تومانی با وعده خرید خودرو