Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@01:08:38 GMT

مجلس خدمات ناباروری را تحت پوشش کامل بیمه قرار دهد

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۲۹۰۷۲

مجلس خدمات ناباروری را تحت پوشش کامل بیمه قرار دهد

امیرعلی حمیدیه در گفتگو با خبرنگار مهر، با تاکید بر لزوم پوشش کامل بیمه خدمات ناباروری گفت: خوشبختانه در حال حاضر در حوزه خدمات ناباروری و IVF پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم و تنها مشکل ما خدمات بیمه‌ای است.

حمیدیه افزود: سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت در بحث باروری و سلول‌های بنیادی حمایت‌های خوبی از مراکز درمانی انجام می‌دهند ولی نبود پوشش بیمه‌ای کامل خدمات مشکلات زیادی را برای بیماران ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که بیمه بودن خدمات درمان ناباروری جزئی از وظایف بیمه‌ها در کشور است اما متأسفانه شاهد عدم تحقق آن هستیم.

وی با بیان اینکه بیمه‌ها نباید به درمان ناباروری به چشم یک کالای لوکس نگاه کنند، اظهار داشت: درمان این مسئله شبیه عمل‌های زیبایی و یک اقدام لوکس نیست بلکه یک نیاز اساسی است و بسیاری از خانواده‌ها را درگیر کرده است، به همین منظور تحت پوشش بودن آنها از لحاظ اجتماعی و برای حفظ بنیان‌های خانواده در کشور بسیار اهمیت دارد.

دبیر ستاد سلول‌های بنیادی معاونت علمی رئیس جمهور تاکید کرد: به همین منظور درخواست ما از بیمه‌ها این است که همکاری‌های لازم برای پوشش بیمه‌ای این خدمات را انجام دهند.

حمیدیه با اشاره بر نمایندگان دور بعدی مجلس شورای اسلامی نیز، تصریح کرد: از نمایندگان مجلس کنونی که در حال بررسی لایحه بودجه هستند و همچنین از نمایندگان دور بعدی مجلس نیز می‌خواهیم تا نسبت به تصویب بیمه کامل خدمات ناباروری اقدام کنند تا کمک بزرگی به خانواده‌ها و زوج‌های جوان کرده باشند.

وی با تاکید بر لزوم ارتقا مراکز درمان خدمات ناباروری در سطح کشور نیز ابراز داشت: تعداد مراکز درمان این مشکل در سطح کشور نسبت به سال‌های گذشته بیش‌تر شده است اما همچنان نیاز داریم تا علاوه بر مراکز ارائه دهنده خدمات اولیه در حوزه بارداری، مراکز پیشرفته نیز در قطب‌های مختلف کشور ایجاد کنیم تا هموطنان برای دسترسی به این خدمات مجبور به مراجعه به تهران نباشند.

دبیر ستاد سلول‌های بنیادی معاونت علمی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: امروزه یکی از نیازهای اصلی ما ایجاد قطب‌های درمان ناباروری در شهرهای مختلف کشور و از سوی دیگر توسعه مراکز فعلی است. به عنوان مثال مراکز درمان ناباروری در تهران نباید تنها به درمان از طریق روش IVF بپردازند بلکه باید روش‌های جدیدتری نظیر درمان ناباروری به وسیله سلول‌های بنیادی خون قاعدگی را نیز فراگیرند.

کد خبر 4834816

منبع: مهر

کلیدواژه: ناباروری فرزند آوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مجلس شورای اسلامی درمان ناباروری شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش شهر تهران محسن هاشمی سیدابراهیم رئیسی نیروی انتظامی قوه قضاییه کمیته امداد امام خمینی بارش برف آلودگی هوا آتش نشانی دستگیری سارق مواد مخدر سلول های بنیادی خدمات ناباروری درمان ناباروری مراکز درمان بیمه ای بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۲۹۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟

جزئیات مهم‌ترین طرح درمانی برای کودکان زیر ۷ سال که از ابتدای اردیبهشت امسال شکل اجرایی به خود گرفته است.

به گزارش همشهری‌آنلاین، شاید کمی بیشتر از یکسال طول کشید که طرح دولت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال (خدمات سرپایی و بستری) شکل اجرایی به خود بگیرد.

از اسفند ۱۴۰۱ که بسته درمان رایگان کودکان ابلاغ شد، تا اردیبهشت ۱۴۰۳ که کودکان بدون پرداخت هزینه، خدمات درمانی از بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند. جزئیات اجرای این طرح به تمامی بیمارستان‌های مشمول طرح ارسال شده و باید تمام خدمات بدون دریافت هیچ هزینه‌ای ارائه شود، به جز یک مورد!

این گزارش را بخوانید تا بدانید، برای کدام خدمات، کودکان درمان ۱۰۰ درصد رایگان دریافت می‌کنند.

دو اظهارنظر متفاوت

با وجودی که وزیر بهداشت بار‌ها بر رایگان شدن درمان کودکان در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تاکید کرده، اما برخی خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که طی چند روز اخیر مجبور به پرداخت هزینه شده‌اند. از ۲۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان برای ویزیت و تجهیزات پزشکی و حتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومان برای بستری‌های چند روزه.

نکته مهم این که در فاصله زمانی کوتاه دو معاون وزیر بهداشت در این باره اظهارنظر‌های متفاوتی کرده‌اند، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفته «پیش شرط درمان رایگان کودکان مراجعه از طریق نظام ارجاع است و این که خارج از چارچوب مراجعه کنند، شدنی نیست.»، اما سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت این نکته را تایید نکرده و گفته «گرفتن پول از کودک زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی تخلف به شمار می‌رود و درباره کودکان زیر هفت سال شرط نظام ارجاع وجود ندارد.».

اما در نهایت محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت ایران اعلام کرده که طبق این طرح کودکان زیر ۷ سال به صورت کاملا رایگان خدمات درمانی دریافت می‌کنند و شرطی برای پذیرش آن‌ها وجود ندارد.

توان مالی طرح را در نظر بگیرید

درمان رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال به عنوان یکی از طرح‌های خوب در کشور مطرح می‌شود، اما ۲ چالش جدی هم درباره آن مطرح است و برخی کارشناسان معتقدند می‌تواند مراکز درمانی را هم با مشکلات زیادی مواجه کنند.

اولین چالش این که مراکز درمانی همین حالا هم با مشکلاتی از جمله پرداخت نشدن به موقع مطالباتشان از سوی سازمان‌های بیمه مواجهند و افزوده شدن این هزینه‌ها هم در صورت عدم پرداخت به موقع می‌تواند منجر به چالش در ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان شود. این در حالی است که اواخر سال گذشته بود که معاون درمان وزارت بهداشت، میزان بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی را حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

دومین چالش هم افزایش تقاضای القایی درباره درمان کودکان است و بهترین راهکار برای رفع این مساله را نظام ارجاع برای می‌دانند. این که نظام ارجاع در طرح رایگان کودکان به ویژه برای دهک‌های بالاتر جامعه رعایت شود تا هزینه‌های دولت از بخش تقاضای القایی افزایش پیدا نکند.

چند نکته درباره درمان رایگان کودکان

۱. ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای خدمات بستری و فوریت‌های پزشکی همچنین درمان‌های سرپایی و فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توانبخشی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌شود.

۲. فقط یک خدمت درباره کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی دانشگاهی و دولتی رایگان نیست، هزینه دارو‌های سرپایی

۳. کودکان زیر ۷ سال دارای بیمه‌های پایه مانند تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

۴. اجرای درمان رایگان کودکان با جمعیت حدود ۷ میلیون نفر ۲.۵هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

۵. تنها در یک بیمارستان کودکان در تهران هزینه ماهانه خدمات رایگان بستری کودکان زیر ۷ سال چیزی حدود ۵ میلیارد تومان است.

۶. خانواده‌ها می‌توانند شکایت‌های خود را درباره تخلفات مراکز درمانی برای ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان از طریق ۲ سامانه ۱۹۰ (وزارت بهداشت) و ۱۶۶۶ (بیمه سلامت) گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان