Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-01@11:23:21 GMT

آنچه در خصوص دردهای خطرناک نمی‌دانید

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۲۹۷۵۵

آنچه در خصوص دردهای خطرناک نمی‌دانید

فلوشیپ کنترل و درمان درد با اشاره به اینکه مهمترین علت مراجعه به مراکز پزشکی در دنیا درد است، گفت: دردهایی که به صورت ناگهانی در سر، شکم، چشم و قفسه سینه ایجاد شوند باید حتماً به صورت اورژانسی مورد بررسی قرار گیرند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ طرح ویزیت و خدمات رایگان کلینیک چند تخصصی درد پردیس که در روز پنج شنبه ۱۷ بهمن ماه برگزار می شود، حسن محمدی، فلوشیپ کنترل و درمان درد درباره موضوع درد و راهکارهای درمانی در این زمینه اظهار داشت: مهمترین علت مراجعه مردم به مراکز پزشکی در سراسر دنیا درد است که در میان دردها، کمر درد و سردرد جزء شایع‌ترین موارد به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:  درد به طور کلی به دو دسته حاد و مزمن تقسیم می‌شود که در صورتی که درد بیش از ۳ تا ۶ ماه طول بکشد آن را مزمن می‌گوییم و ما می‌توانیم در کلینیک درد چند تخصصی با استفاده از تخصص های مختلف به بیماران دارای درد مزمن کمک موثری را انجام دهیم.

این فلوشیپ کنترل و درمان درد ادامه داد: دارو درمانی، درمان بلوک عصبی، اوزون تراپی، ارتوکین‌تراپی، جراحی بسته دیسک با استفاده از ژل و لیزر از جمله راهکارهایی است که برای درمان دردهای مزمن در کلینیک‌های چند تخصصی درد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

محمدی با اشاره به اینکه بیماران مبتلا به سرطان از دردهای مزمن رنج می‌برند، گفت: در کلینیک‌های چند تخصصی درد می‌توان کمک‌های مهمی را جهت بهبود کیفیت زندگی این بیماران از طریق کاهش دردهای ناشی از بیماری سرطان انجام داد.

وی با بیان اینکه از طریق اقدامات موثر در کلینیک های تخصصی درد، ۶۵ تا ۷۰ درصد می‌توان در جهت کاهش درد بیماران گرفتار دردهای مزمن اقدام کرد، گفت: البته در صورتی که درد از نوع حاد و ناگهانی باشد باید نسبت به درمان آن بلافاصله و اورژانسی اقدام کرد به طور مثال درد ناگهانی در سر، شکم، چشم و قفسه سینه نیاز به بررسی‌های اورژانسی دارد چرا که می تواند هر یک از این موارد عواقب ناگواری را برای بیمار به همراه داشته باشد.

این فلوشیپ کنترل و درمان درد اظهار کرد: دردهای مزمنی که شب هنگام بروز یابد و به ویژه همراه تب، کاهش وزن و بی‌حسی و کاهش قدرت عضلات باشد نیاز به بررسی‌های ویژه دارد چرا که این نوع درد نیز جزء دردهای خطرناک محسوب می شود.

حسن محمدی در پایان از ارتوکین تراپی به عنوان یکی از مدرن ترین شیوه های بهبود دردهای آرتروزی و آسیب‌های مفاصل ناشی از ورزش نام برد و اشاره کرد در روز پنجشنبه ۱۷ بهمن ماه ویزیت و مشاوره رایگان و در صورت لزوم خونگیری رایگان جهت ارتوکین تراپی در محل کلینیک درد پردیس  از ساعت ۹ صبح الی ۹ شب انجام خواهد شد و متقاضیان برای اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت pardis-clinic.com مراجعه و یا با شماره ۸۸۹۱۶۳۰۱ تماس حاصل نمایند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: درد دردهای خطرناک درمان درد کنترل و درمان دردهای مزمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۲۹۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است

بهرام عین اللهی٬‌ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: به رکورد ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان رسیده ایم. در بدو شروع به کار دولت سیزدهم  ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که امروز و بعد از دو سال و نیم به ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان افزایش یافته است.

او گفت: این افزایش یک رکورد محسوب می‌شود و  یکی از کار‌های بسیار خوب در زمینه پانسمان بیماران پروانه‌ای بود که امیدواریم با حمایت‌های بیشتر به تجاری شدن برسد و بتواند نیاز‌های کشورمان را تامین کند.

وزیر بهداشت تاکید کرد که حمایت از شرکت‌های دانش بنیان جزء کار‌های مهم این وزاتخانه است.

عین اللهی افزود: بنای ما بر این است که با تقویت دانش‌بنیان‌ها دارو‌های اکثر بیماری‌ها را تامین کنیم و در مورد تالاسمی هم همین موضوع مطرح است. بعضی از بیماران می‌گویند داروی داخلی استفاده نمی‌کنیم و حتما داروی خارجی می‌خواهیم که این موضوع را باید متخصصین تشخیص دهند. 

او گفت: اولویت ما حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای رفع کمبود‌های دارویی است. تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است.

وزیر بهداشت درباره چرایی رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گفت: در این سنین تمامی اعضای بدن کودک رشد تکاملی دارند و هرگونه نقصی می‌تواند تا پایان عمر با فرد بماند به همین دلیل با پیشنهاد وزارت بهداشت در هیئت دولت این موضوع به تصویب رسید و جمهوری اسلامی ایران این افتخار را دارد که کودکان را در ۷ سال اول زندگی در مراکز دولتی به شکل رایگان درمان کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس