Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@10:07:48 GMT

رد احضار شهود به جلسه استيضاح ترامپ در سنا

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۳۱۲۲۲

رد احضار شهود به جلسه استيضاح ترامپ در سنا

خبرگزاری آریا- رئیس اقلیت دموکرات در مجلس سنا: نتیجه رأی گیری درباره احضار شهود به جلسه استیضاح ترامپ، فاجعه‌ای بزرگ و تبرئه وی به این صورت بی ارزش است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، مجلس سنای آمریکا طرح احضار شهود به جلسه استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را با 51 رای مخالف در برابر 49 رای موافق رد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دموکرات‌های کنگره امیدوار بودند چهار سناتور جمهوری‌ خواه که هنوز تصمیم قطعی خود را در این زمینه نگرفته بودند به طرح احضار شهود (از جمله جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی کاخ سفید) رای مثبت بدهند ولی در نهایت، تنها دو جمهوری‌ خواه در این باره با دموکرات‌ها همراه شدند.
میچ مک کانل رئیس اکثریت جمهوری خواه در سنا بلافاصله پس از جلسه سنا اعلام کرد فرآیند استیضاح دونالد ترامپ "در روز‌های آینده به نتیجه و پایان خواهد رسید."
چاک شومر رئیس اقلیت دموکرات در سنا در مصاحبه با خبرنگاران در واکنش به رد طرح احضار شهود در جلسه استیضاح ترامپ گفت: نتیجه رأی گیری درباره احضار شهود به جلسه استیضاح ترامپ، فاجعه‌ای بزرگ و تبرئه ترامپ بدون حضور شهود بی ارزش است.
سناتور چاک شومر همچنین، در حساب توئیتری خود نوشت: آمریکا این روز را به خاطر خواهد داشت. جمهوری خواهان سنای آمریکا از حقیقت دور شدند و با محاکمه شرم آوری کنار آمدند. اگر رئیس جمهور ترامپ بدون هیچ شاهدی و بدون هیچ گونه اسنادی تبرئه شود، این تبرئه هیچ ارزشی نخواهد داشت، زیرا آمریکایی‌ها می‌دانند که این یک دادگاه واقعی نبود.
خبرگزاری رویترز گزارش داد: سنای آمریکا تصویب کرد رای گیری نهایی بر سر اتهامات استیضاح ترامپ راس ساعت 4 عصر به وقت واشنگتن (21 به وقت جهانی) در روز چهارشنبه برگزار شود.
روند تحقیقات استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پس از افشای مکالمه تلفنی وی با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین و درخواست ترامپ از زلنسکی درخصوص تحقیقات از پرونده فساد مالی هانتر بایدن پسر جو بایدن معاون سابق رئیس جمهور آمریکا در دوران اوباما و از رقبای احتمالی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا آغاز شد.
گفتنی است؛ 17 تن از دادستان‌هایی که در دوران ریاست جمهوری ریچارد نیکسون، رئیس جمهور پیشین آمریکا، رسوایی واترگیت را بررسی کرده بودند؛ پس از تحقیق و تفحص در پرونده‌ اتهامات دونالد ترامپ، در مقاله‌ای تاکید کردند شواهد موجود، قابل پذیرش و برای استیضاح کافی است مگر آنکه رئیس جمهور شواهد و قرائنی ارائه کرده و نادرستی شواهد موجود را اثبات کند (مقاله دادستان های سابق درباره استیضاح ترامپ به این شرح است...)
 
شیف: حضور نیافتن شاهدان در جلسه استیضاح، بدعتی خطرناک و ماندگار ایجاد می کند
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان؛ آدام شیف رئیس گروه دموکرات استیضاح کننده دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در صحن مجلس سنای آمریکا گفت: پیش بینی می کنم که اگر با حضور شاهدان جدید و ارائه اسناد در جلسات استیضاح مخالفت شود از این پس در تک تک جلسات استیضاح در آمریکا - چه استیضاح رئیس جمهور باشد یا استیضاح یک قاضی باشد - در صورتی که آن رئیس جمهور یا قاضی به این نتیجه برسد که به نفع او است که جلسات استیضاح و محاکمه بدون حضور شاهدان برگزار شود به جلسه استیضاح دونالد ترامپ اشاره و به آن استناد خواهد کرد. آنها استدلال خواهند کرد که می توان درباره مجرم یا بی گناه بودن یک متهم - بدون حضور حتی یک شاهد و یا حتی بررسی یک سند - قضاوت کرد. این کار واقعا سابقه ای (بدعتی) خطرناک و ماندگار ایجاد خواهد کرد که همه ما در آینده مجبور خواهیم شد با آن کنار بیائیم.

سناتور شومر: آیا مجلس سنا محاکمه‌ای عادلانه برای رئیس جمهور آمریکا خواهد داشت؟
رئیس اقلیت دموکرات مجلس سنای آمریکا به سناتور‌های جمهوریخواه هشدار داد در جلسه رای گیری امشب مجلس سنا اگر با ارائه مدارک جدید در جلسه استیضاح دونالد ترامپ و نیز حضور شاهدان بیشتر مخالفت کنند روی حقیقت سرپوش گذاشته اند و باید در آینده با عواقب اقدام خود روبرو شوند.
سناتور چاک شومر در نشست خبری گفت: چند ماه است که ما دموکرات‌ها مکررا خواستار حضور شاهدان مرتبط (با جلسات استیضاح) بودیم تا صحبت‌های آن‌ها را بشنویم. ما همچنین خواستار بررسی مدارک مرتبط با این محاکمه (استیضاح دونالد ترامپ) بودیم. ما برای این دو درخواست خود دلیل خیلی ساده‌ای داریم که همانا «کشف حقیقت» است.
وی افزود: امروز مجلس سنا رای گیری خواهد کرد تا مشخص شود که آیا این مجلس اجازه می‌دهد شاهدان بیشتری در جلسات استیضاح حاضر شوند و اسناد جدید ارائه شوند؟ اهمیت این رای گیری به خودی خود مشهود است. همیشه جلسات محاکمه با حضور شاهدان و ارائه اسناد و مدارک همراه است. رای گیری امروز مشخص می‌کند که آیا مجلس سنا محاکمه‌ای عادلانه برای رئیس جمهور آمریکا خواهد داشت یا خیر؟
شومر گفت: عمیقا مایه نگرانی است که در مورد موضوعی که تا این حد برای آینده دموکراسی ما اهمیت دارد، معدودی از همکاران جمهوریخواه من شب گذشته اعلام کردند رای منفی خواهند داد و با حضور شاهدان بیشتر یا ارائه مدارک بیشتر در جلسات استیضاح، مخالفت خواهند کرد. واضح است که موضع مردم آمریکا در این موضوع چیست؟

عواقب تصمیم جمهوریخواهان
رئیس اقلیت دموکرات ها در مجلس سنای آمریکا افزود: سناتور‌های جمهوریخواهی که تصمیم بگیرند برخلاف خواست مردم حرکت کنند باید خود را برای (عواقب) تصمیم شان آماده کنند. نتایج رای گیری امروز هنوز مشخص نشده است، اما حتی در بیانیه سناتور (لامار) الکساندر هرچند وی مخالفت خود با ارائه «مدارک جدید» را اعلام کرد، اما گفت: ثابت شده است که رئیس جمهور کاری را انجام داد که به آن متهم شده بود! وی (سناتور لامار الکساندر) تصمیم خود را درباره ارائه مدارک جدید و حضور شاهدان جدید در جلسه محاکمه استیضاح اتخاذ کرد و این تصمیم مشخص است، اما سناتور (لامار الکساندر) یک سناتور ارشد جمهوریخواه است که با صدای بلند همان چیزی را بیان می‌کند که به نظر من اکثر سناتور‌های جمهوریخواه در محافل خصوصی آن را اعلام کردند و گفتند که رئیس جمهور (ترامپ) از ارائه کمک نظامی امتناع کرد تا اوکراین را وادار کند که در انتخابات به وی (دونالد ترامپ) کمک کند.
 
فساد در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
شومر خاطرنشان کرد: آن‌ها (سناتور‌های جمهوریخواه) همچینن معتقدند که رئیس جمهور (ترامپ) در تحقیقات کنگره درباره این اقدام نادرست، مداخله کرده است. وی (سناتور لامار الکساندر) گفت: رئیس جمهور ارائه کمک خارجی (به اوکراین) و دیداری در کاخ سفید (بین ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین و دونالد ترامپ) را به تحقیقاتی جعلی «مشروط کرد» تا به انتخاب مجدد وی (ترامپ) در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا کمک کند و این اقدام درحالی صورت گرفت که این شرط برای متحدی (به نام اوکراین) گذاشته شد که در حال جنگ (با روسیه) است. سناتور الکساندر 90 درصد از استدلال‌های مشاور حقوقی (وکیل) رئیس جمهور را که گفته بود - رئیس جمهور مرتکب خطایی نشده است - رد کرد. وی (سناتور لامار الکساندر) اذعان کرد که رئیس جمهور مرتکب اقدامی شد که بنیان گذاران آمریکا بیش از هر چیز دیگری از آن می‌ترسیدند یعنی فساد احتمالی در انتخابات ملی ما از طریق یک طرف خارجی! (و این درحالی است که) تسهیل کننده چنین اقدامی کسی نیست جز رئیس جمهور خودمان؟!
 
بزرگترین پنهان کاری آمریکا
وی در ادامه افزود: کاخ سفید برای پنهان کردن این اقدام نادرست از تک تک ترفند‌های حقوقی در قانون اساسی بهره برد تا مانع از تحقیقات کنگره شود. اگر همکاران جمهوریخواه من حتی مد نظر قرار دادن حضور شاهدان و ارائه اسناد و مدارک در این محاکمه را رد می‌کنند در این صورت باید گفت که این کشور دارد به سمت بزرگترین پنهان کاری (سرپوش گذاشتن بر حقیقت) از زمان رسوایی واترگیت حرکت می‌کند. اگر همکاران جمهوریخواه من حتی مد نظر قرار دادن حضور شاهدان و ارائه اسناد و مدارک را رد می‌کنند در این صورت رئیس جمهور (دونالد ترامپ) چه برداشتی خواهد کرد؟ همه ما می‌دانیم که رئیس جمهور نتیجه می‌گیرد که می‌تواند بار دیگر چنین کار‌هایی بکند و در این صورت است که کنگره نمی‌تواند هیچ اقدامی بکند. وی (دونالد ترامپ) در این صورت می‌تواند بار دیگر تلاش کند که در انتخابات تقلب کند و این چیزی است که ریشه دموکراسی ما را از بین می‌برد. نکته دیگری که می‌خواهم بگویم همان نکته‌ای است که هفته‌ها مطرح کرده و گفته بودم، اما بیان آن در امروز بیش از هر زمان دیگری مناسب است.
 
جمهوریخواهان بر سر دوراهی
سناتور چاک شومر ادامه داد: اگر همکاران جمهوریخواه من بخواهند با حضور شاهدان و ارائه اسناد و مدارک در این محاکمه مخالفت کنند در این صورت تبرئه رئیس جمهور بی معنی خواهد بود، چون در این صورت تبرئه وی ناشی از یک محاکمه نمایشی خواهد بود. اگر هیچ شاهدی در جلسه دادگاه حضور نداشته باشد و هیچ اسناد و مدارکی ارائه نشود در این صورت در کنار تبرئه رئیس جمهور ترامپ برای همیشه «یک علامت ستاره دار» درج خواهد شد (که نشان می‌دهد این تبرئه متفاوت با سایر تبرئه‌ها است و ابهام دارد). پس باید گفت که جمهوریخواهانِ سنا امروز با انتخاب روبرو هستند و باید بین «حقیقت طلبی» و یا «سرپوش گذاشتن بر حقیقت» یکی را انتخاب کنند. باید بین «محاکمه عادلانه» و «محاکمه مضحک» یکی را انتخاب کنند. باید بین «کشور» و «حزب» یکی را انتخاب کنند. صرفنظر از اینکه نتیجه رای گیری امروز چه خواهد بود من معتقدم که حقیقت بالاخره مشخص خواهد شد. همکاران جمهوریخواه من باید قبل از آنکه امروز رای دهند به این مسئله فکر کنند که حقیقت سرانجام مشخص خواهد شد.
وی در پایان گفت: ما می‌توانیم رای دهیم تا شاهد حقیقت در این محاکمه باشیم یا اینکه حقیقت طی چند هفته و چند ماه آینده مشخص خواهد شد. در آن روز که حقیقت مشخص شود تک تک جمهوریخواهانی که رای دادند تا حقیقت را در جریان محاکمه استیضاح رئیس جمهور پنهان کنند باید پاسخگوی رای خود باشند.
 
راهپیمایی بیش از 200 وکیل آمریکایی معترض به عدم احضار شهود
صد‌ها وکیل آمریکایی در اعتراض به روند جانبدارانه استیضاح ترامپ در واشنگتن راهپیمایی کردند
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، در پی رای منفی سنا به احضار شهود به محکمه استیضاح دونالد ترامپ، بعد از ظهر روز گذشته بیش از 200 وکیل معترض با راهپیمایی از ساختمان کنگره تا دیوان عالی این کشور، خواستار فراخواندن شاهدان و ارائه شواهد و مدارک به دادگاه شدند.
در پایان این تجمع اعتراضی، نمایندگان اعضای سازمان «وکلا برای دولت خوب» (Lawyers for Good Government) نامه‌ای سرگشاده خطاب به سناتور‌ها قرائت کردند و از آنان خواستند به سوگند خود برای برقراری عدالت غیرجانبدارانه متعهد بمانند.
این سازمان در سال 2016 با عضویت بیش از 125 هزار وکیل و فعال اجتماعی و با اهدافی از جمله حمایت از نهاد‌های دموکراتیک و مقابله با فساد و سوء استفاده از قدرت تاسیس شد.
کاربران توئیتر با انتشار هشتگ «ما شاهد و مدرک می‌خواهیم» به بازتاب گسترده این حرکت اعتراضی پرداخته اند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: احضار شهود استیضاح ترامپ دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا جلسه استیضاح دونالد ترامپ انتخابات ریاست جمهوری سناتور های جمهوریخواه جلسه استیضاح ترامپ رئیس اقلیت دموکرات یکی را انتخاب کنند جلسات استیضاح مجلس سنای آمریکا کنند در این صورت سناتور چاک شومر جلسه استیضاح طرح احضار شهود حضور شاهدان رای گیری امروز مشخص خواهد شد رئیس جمهور شاهدان بیشتر ارائه مدارک مدارک جدید دموکرات ها سناتور ها بدون حضور کاخ سفید باید بین مجلس سنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۱۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگوی تلفنی بایدن با امیر قطر و السیسی درباره آتش‌بس در غزه

رئیس جمهور آمریکا با امیر قطر و رئیس جمهور مصر درباره آتش‌بس غزه تلفنی گفت‌وگو کرد.

به گزارش مشرق، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر و عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر درباره تحولات نوار غزه گفت‌وگوی تلفنی کرد.

طبق گزارش رأی الیوم، امیر قطر و جو بایدن درباره تلاش‌های ۲ کشور برای رسیدن به یک توافق آتش‌بس فوری در نوار غزه گفت‌وگو کردند.

السیسی و بایدن نیز درباره آخرین تحولات مذاکرات کنونی و تلاش‌های مصر برای رسیدن به یک آتش‌بس در نوار غزه و معامله تبادل اسرا رایزنی کردند.

السیسی و بایدن بر خطر عملیات نظامی در شهر رفح و تأثیر آن بر بحران فاجعه بار انسانی در نوار غزه و امنیت و ثبات منطقه تاکید کردند.

السیسی بر لزوم ورود کافی کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تاکید کرد.

۲ طرف بر لزوم تلاش برای ممانعت از گسترش دایره جنگ و اهمیت راه حل ۲ دولت به عنوان تنها راه برای تحقق امنیت و ثبات در منطقه تاکید کردند.

در این تماس تلفنی درباره شراکت استراتژیک بین مصر و آمریکا و ادامه فعالیت مشترک برای تقویت روابط دوجانبه گفت‌وگو شد.

به رغم هشدارهای بین‌المللی نسبت به پیامدهای فاجعه بار حمله به رفح به خاطر وجود ۱.۴ میلیون آواره فلسطینی در آنجا، رژیم صهیونیستی همچنان بر حمله به رفح پافشاری می‌کند. مصر نگران این است که عملیات نظامی رژیم صهیونیستی منجر به ورود آوارگان فلسطینی به خاک این کشور شود.

از چند ماه پیش مصر، قطر و آمریکا رهبری مذاکرات غیرمستقیم بین رژیم صهیونیستی و جنبش حماس برای آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا را بر عهده دارند اما به دلیل مخالفت تل‌آویو با خواسته حماس برای پایان جنگ و خارج کردن نیروهای خود از نوار غزه و بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال غزه نتیجه نداشته است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • گفت‌وگوی تلفنی بایدن با امیر قطر و السیسی درباره آتش‌بس در غزه
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • معاون اول رئیس جمهور: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود
  • پیگیری مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور اولویت دارد
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • استمرارروند کاهشی تورم، رشدنقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و است
  • ببینید | حرکت جنجالی وزیر خارجه آمریکا با رئیس جمهور چین