Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-01@08:55:14 GMT

ایمیدرو از استخراج ۴۹ میلیون تن سنگ آهن آمار داد

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۳۱۸۴۰

ایمیدرو از استخراج ۴۹ میلیون تن سنگ آهن آمار داد

جداول آماری سازمان توسعه ونوسازی معادن وصنایع معدنی ایران ( ایمیدرو) از ۱۰ مجموعه معدنی در دوره ۹ ماهه امسال ( منتهی به آذر) گویای استخراج ۴۹ میلیون و ۶۹ هزار و ۶۹۵ تن سنگ آهن دارد که ۱۹.۶ درصد آن مربوط مجتمع چادرملو (یزد) است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، جداول آماری سازمان توسعه ونوسازی معادن وصنایع معدنی ایران ( ایمیدرو) از ۱۰ مجموعه معدنی در دوره ۹ ماهه امسال ( منتهی به آذر) گویای استخراج ۴۹ میلیون و ۶۹ هزار و ۶۹۵ تن سنگ آهن دارد که ۱۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ درصد آن مربوط مجتمع چادرملو (یزد) است. بررسی عملکرد واحد های مورد بررسی سنگ آهن جلال آباد، چادرملو، سیرجان ۲، سنگ آهن مرکزی، میشدوان، گسترش صنایع ومعادن ماهان، معدنی و صنعتی گل گهر، گهر زمین، سنگان و مجتمع معادن سنگ آهن فلات مرکزی (چاه گز) در دوره مزبور نشان دهنده ۲۴ میلیون و ۹۶۸ هزار و ۹۳۸ تن سنگ آهن تولیدی است که از این رقم ۴۸.۵ درصد متعلق به شرکت معدنی و صنعتی گل گهر است.

برنامه سنگ آهن

براساس برنامه پیش بینی شده برای تولید سنگ آهن، امسال دستیابی به رقم ۹۴ میلیون تن هدفگذاری شده و ظرفیت در این بخش هم با تولید برابری خواهد داشت.

سال ۹۷ با ظرفیت ۸۶ میلیون تن، بیش از ۸۶ میلیون تن سنگ آهن تولید شد که نسبت به سال ۹۶ رشد یک درصدی داشت.

همچنین ظرفیت گندله سنگ آهن هم تا پایان سال گذشته ۴۸.۵ میلیون تن و ظرفیت تولید کنسانتره سنگ آهن هم ۵۲.۴ میلیون تن رقم خورد.

گزارش های اعلامی سازمان ایمیدرو حاکی است که از مهمترین دلایل رشد ظرفیت تولید گندله و کنسانتره سنگ آهن، افتتاح طرح های بزرگ در ناحیه معدنی گل گهر( کرمان) و سنگان ( خراسان رضوی) است.

ارسال ۲۷.۳ میلیون تن سنگ آهن

آمار عملکرد واحد های معدنی مورد بررسی برپایه داده های سازمان ایمیدرو نشان می دهد در دوره ۹ ماهه امسال، ۲۷ میلیون و ۳۹۳ هزار و ۵۴ تن سنگ اهن به مبادی مصرف ارسال شد که در بین واحد های مورد ارزیابی، مجموعه چادر ملو با ارسال ۱۰ میلیون و ۲۵ هزار و ۱۵۵ تن سهم ۳۶.۵ درصدی در این زمینه به خود اختصاص داد.

همچنین گل گهر نیز در این ارتباط سهم ۳۶ درصدی داشت که ۹ میلیون و ۸۷۶ هزار و ۷۶۴ تن را ارسال کرد. 

تولید ۳۱.۲ میلیون تن گندله سنگ آهن 

بررسی عملکرد شرکت بزرگ صنعتی و معدنی در زمینه گندله سنگ آهن هم گویای آن است که در دوره ۹ ماهه امسال تولید ۳۱ میلیون و ۲۱۰ هزار و ۳۳۸ تن رقم خورد که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته یک درصد کاهش دارد.

 آذرماه امسال فولاد مبارکه، خوزستان، شرکت توسعه معادن وصنایع معدنی خاورمیانه، فولاد خراسان، سنگ آهن چادرملو، معدنی و صنعتی گل گهر، اپال پارسیان سنگان، فولاد سنگان خراسان و صبانور به میزان سه میلیون و ۴۷۴ هزار و ۸۳ تن تولید داشتند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال کاهش هفت درصدی را نشان می دهد.

شرکت معدنی وصنعتی گل گهر با تولید ۹ میلیون و ۱۲۶ هزار و ۳۰۸ تن گندله سنگ آهن در ۹ ماهه امسال بالاترین تولید را ثبت کرد و نسبت به دوره مشابه سال گذشته رشد دو درصدی را نشان می دهد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز جمعه دهه فجر مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد خطبه نماز جمعه مسجد طرح معامله قرن معامله قرن شیراز معدن سنگ آهن سنگ آهن ایمیدرو معدنی و صنعتی گل گهر دوره ۹ ماهه امسال معادن وصنایع معدنی میلیون تن سنگ آهن گندله سنگ آهن نشان می دهد سنگ آهن هم ۹ میلیون سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۱۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استخراج الماس از گل صدتومانی
  • تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • سودآوری ۴۸ هزار میلیاردی ایمیدرو در یک سال
  • آمار تصادفات عید امسال به نظر من اصلاً رسمیت ندارد/ ده برابر کشورهای پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند