Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-04@03:23:48 GMT

تولید ۳۱.۲ میلیون تن گندله سنگ آهن

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۳۲۸۱۲

تولید ۳۱.۲ میلیون تن گندله سنگ آهن

ایران اکونومیست- جداول آماری سازمان توسعه ونوسازی معادن وصنایع معدنی ایران ( ایمیدرو) از ۱۰ مجموعه معدنی در دوره ۹ ماهه امسال ( منتهی به آذر) گویای استخراج ۴۹ میلیون و ۶۹ هزار و ۶۹۵ تن سنگ آهن دارد که ۱۹.۶ درصد آن مربوط مجتمع چادرملو (یزد) است.

بررسی عملکرد واحد های مورد بررسی سنگ آهن جلال آباد، چادرملو، سیرجان ۲، سنگ آهن مرکزی، میشدوان، گسترش صنایع ومعادن ماهان، معدنی و صنعتی گل گهر، گهر زمین، سنگان و مجتمع معادن سنگ آهن فلات مرکزی (چاه گز) در دوره مزبور نشان دهنده ۲۴ میلیون و ۹۶۸ هزار و ۹۳۸ تن سنگ آهن تولیدی است که از این رقم ۴۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد متعلق به شرکت معدنی و صنعتی گل گهر است.

برنامه سنگ آهن

براساس برنامه پیش بینی شده برای تولید سنگ آهن، امسال دستیابی به رقم ۹۴ میلیون تن هدفگذاری شده و ظرفیت در این بخش هم با تولید برابری خواهد داشت.

سال ۹۷ با ظرفیت ۸۶ میلیون تن، بیش از ۸۶ میلیون تن سنگ آهن تولید شد که نسبت به سال ۹۶ رشد یک درصدی داشت.

همچنین ظرفیت گندله سنگ آهن هم تا پایان سال گذشته ۴۸.۵ میلیون تن و ظرفیت تولید کنسانتره سنگ آهن هم ۵۲.۴ میلیون تن رقم خورد.

گزارش های اعلامی سازمان ایمیدرو حاکی است که از مهمترین دلایل رشد ظرفیت تولید گندله و کنسانتره سنگ آهن، افتتاح طرح های بزرگ در ناحیه معدنی گل گهر( کرمان) و سنگان ( خراسان رضوی) است.

ارسال ۲۷.۳ میلیون تن سنگ آهن

آمار عملکرد واحد های معدنی مورد بررسی برپایه داده های سازمان ایمیدرو نشان می دهد در دوره ۹ ماهه امسال، ۲۷ میلیون و ۳۹۳ هزار و ۵۴ تن سنگ اهن به مبادی مصرف ارسال شد که در بین واحد های مورد ارزیابی، مجموعه چادر ملو با ارسال ۱۰ میلیون و ۲۵ هزار و ۱۵۵ تن سهم ۳۶.۵ درصدی در این زمینه به خود اختصاص داد.

همچنین گل گهر نیز در این ارتباط سهم ۳۶ درصدی داشت که ۹ میلیون و ۸۷۶ هزار و ۷۶۴ تن را ارسال کرد. 

تولید ۳۱.۲ میلیون تن گندله سنگ آهن 

بررسی عملکرد شرکت بزرگ صنعتی و معدنی در زمینه گندله سنگ آهن هم گویای آن است که در دوره ۹ ماهه امسال تولید ۳۱ میلیون و ۲۱۰ هزار و ۳۳۸ تن رقم خورد که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته یک درصد کاهش دارد.

 آذرماه امسال فولاد مبارکه، خوزستان، شرکت توسعه معادن وصنایع معدنی خاورمیانه، فولاد خراسان، سنگ آهن چادرملو، معدنی و صنعتی گل گهر، اپال پارسیان سنگان، فولاد سنگان خراسان و صبانور به میزان سه میلیون و ۴۷۴ هزار و ۸۳ تن تولید داشتند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال کاهش هفت درصدی را نشان می دهد.

شرکت معدنی وصنعتی گل گهر با تولید ۹ میلیون و ۱۲۶ هزار و ۳۰۸ تن گندله سنگ آهن در ۹ ماهه امسال بالاترین تولید را ثبت کرد و نسبت به دوره مشابه سال گذشته رشد دو درصدی را نشان می دهد.

 ایرنا

برچسب ها: ایمیدرو ، سنگ آهن

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایمیدرو سنگ آهن دوره ۹ ماهه امسال معدنی و صنعتی گل گهر تن گندله سنگ آهن سنگ آهن تولید نشان می دهد ۹ میلیون تن سنگ آهن سنگ آهن هم میلیون تن سال گذشته تولید ۳۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۲۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد

محسن افشارچی استاندار زنجان گفت: در جلسه‌ها و پیگیری‌های پس از سفر استانی رییس جمهور به استان مسائل هشت معدن استان حل شد.

وی ادامه داد: در جلسه روز گذشته شورای عالی محیط زیست با حضور رییس جمهور نیز مسائل ۲ معدن غنی و بزرگ استان در مناطق حفاظت شده سرخ آباد و انگوران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

استاندار زنجان گفت: در این جلسه، مسائل یکی از این معادن حل شد و برای مورد دیگر نیز با مجوز اکتشاف در پهنه معدنی آن موافقت صورت گرفت.

وی اظهار کرد: حل مسائل این معادن و پهنه‌های معدنی نیازمند بررسی آن در شورای عالی محیط زیست بود.

بر اساس اعلام اداره کل محیط زیست استان زنجان معادن فعال در مناطق حفاظت شده مطابق قانون می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند، ولی فعالیت‌های معدنی در برخی مناطق حفاظت شده استان با چالش‌های همراه بود.

در زمان حاضر بیش از ۳۰ معدن در مناطق حفاظت شده استان وجود دارد که از این تعداد ۲۳ مورد فعال است.

مناطق 'سرخ آباد و انگوران'، سه منطقه شکار ممنوع ' فیله خاصه، خرمنه سر و خراسانلو' و یک 'پناهگاه حیات وحش انگوران' زنجان، جزو مناطق حفاظت شده و محل امنی برای حیات وحش استان زنجان است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • چشمه اصلی آبگرم معدنی «موییل» در ارتفاعات دامنه کوه سبلان
  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • چه نوع آبی برای سلامتی مفید است؟
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی