Web Analytics Made Easy - Statcounter

فربد رزازی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره برنامه‌های باشگاه پژوهشگران در حوزه دانشجویی گفت: در حوزه دانشجویی سه موضوع کلیدی داریم؛ مسابقات دانشجویی، انجمن‌های علمی دانشجویی و طرح‌های پژوهشی دانشجویی، سه موضوعی است که از ابتدای سال در دوره جدید باشگاه توسط معاونت دانشجویی پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: پیش از این انجمن‌های علمی فعال نبود که در حال حاضر این انجمن‌ها به جریان افتاده و وضعیت اداری، قانونی و مجوزهای آن فعال و برنامه‌های آن نیز آغاز شده است. در خصوص مسابقات نیز ۳۱ مسابقه ملی را دنبال می‌کنیم و استان‌ها در این زمینه اقدامات خود را کلید زده‌اند و وظیفه هدایت، تعریف دقیق مسئله و ترویج فضای علمی دانشجویی در کشور را بر عهده دارند.

معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در خصوص طرح‌های دانشجویی نیز گفت: طرح‌های دانشجویی را نیز به صورت فراخوان با موضوعات و با محورهای علمی مشخص و همچنین با محورهای اجرایی پروژه‌های مشخص اعلام شد و در حال حاضر فراخوان آن فعال ودر حال گرفتن پروپوزال هستیم.

هدف باشگاه آموختن راه انجام پژوهش به دانشجویان است

او تاکید کرد: در طرح‌های پژوهشی دانشجویی به دنبال عرضه یک محصول جدید یا تجاری سازی آن نیستیم. همچنین به دنبال این نیستیم که خروجی طرح پژوهشی تولید علم و یا تولید مقاله باشد؛ اصل هدف و جایگاه باشگاه این است که دانشجویان ادبیات پژوهش کردن یعنی راه انجام پژوهش را یاد بگیرند. چنین رویکردی هم یک نوع تمرین پژوهش بوده و هم باعث می‌شود دانشجو انگیزه و جسارت حل مسئله را پیدا کند.

رزازی با تاکید بر این که با چنین رویکردی دانشجو اعتماد به نفس و دغدغه حل مسائل جدی کشور را پیدا می‌کند اضافه کرد: در چنین شرایطی است که دانشجو مسائل را شناسایی و آسیب‌شناسی کرده و می‌تواند برای آن راه حل پیدا کند و در نهایت در مقیاس کوچک آن مسئله را تست کند.

او با بیان این که حمایتی که انجام می‌دهیم بیشتر از جنس توانمندسازی است اظهار کرد: حمایتمان از جنس حمایت مالی است و در عین حال برنامه‌های توانمندسازی باشگاه مکمل آن خواهد بود.

معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در خصوص نحوه ارتباط اعضای باشگاه با صنعت نیز توضیح داد: ارتباطمان با با صنعت برای حل مشکل صنعت نیست، بلکه برای ساختن نیروی انسانی مورد نیاز صنعت است. در نتیجه این اشتباه رایج را انجام نداده و کاری که یک دانشجو نمی‌تواند انجام دهد را بر عهده آن نمی‌گذاریم. معتقدیم طرف ما یک دانشجو است، نه یک هیئت علمی یا سازمانی که بتواند مشکل صنعت را حل کند.

تربیت نیروهایی که مهارت‌های مورد نیاز صنعت را داشته باشند

رزازی تاکید کرد: به دنبال این هستیم که نیروهای با انگیزه تربیت کنیم که تخصص‌ و مهارت‌های مورد نیاز صنعت را داشته باشد. برای انجام این کار از صنایع به طور عمده از طرف ستاد و به طور محلی از سوی هر کدام از باشگاه‌ها، با صنایع منطقه‌ای مذاکره می‌کنیم که برخی از این مذاکرات به تفاهم ختم شده و تفاهم‌نامه نیز امضا شده است. در واقع تلاش می‌کنیم تا مشکلات صنایع را در برنامه‌های باشگاه‌ها گنجانده و یا به مسابقه گذاشته و یا بر مبنای آنها طرح تعریف کنیم.

به گفته او طرح‌هایی در فراخوان طرح‌های تحقیقاتی پیشنهاد شده است از موضوعات و دغدغه‌هایی بوده که بخش‌های مختلف صنعتی در باشگاه مطرح کردند که قرار است هر سه ماه یک بار این کار انجام شود.

معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص توانمندسازی اعضای باشگاه نیز صحبت به میان آورد و گفت: علاوه بر اینکه طرح‌های پژوهشی و یا مسابقات را مبنا قرار می‌دهیم، معتقدیم این طرح‌ها و مسابقات برای دانشجویان ایجاد انگیزه می‌کند تا مهارت‌های مورد نیاز خود را درک و متوجه شوند چه نوع مهارت‌هایی را باید یاد بگیرند.

برگزاری دوره‌های توانمدسازی برای اعضای باشگاه

او با بیان این که برای اعضای باشگاه دوره‌های توانمندسازی برگزار می‌کنیم تصریح کرد: این دوره‌ها از جنس کارگاه آموزشی و سخنرانی‌های کلیدی است. در باشگاه‌های مختلف کشور و در تمام واحدهای این موضوع را دنبال می‌کنیم که در این دوره‌ها نیز مسئله ارتباط با صنعت معنی دار خواهد شد. همچنین دوره‌های مهارتی را برگزار خواهیم کرد که مورد نیاز صنعت بوده و در نهایت به اشتغال و کارآفرینی اعضای باشگاه منجر شود.

رزازی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص آیین‌نامه‌های جدید عضویت و تسهیلات برای اعضای باشگاه توضیح داد: پیش از این عضویت در باشگاه برمبنای جذب افراد توانمند در کل کشور بود؛ در واقع افراد توانمند را شناسایی کرده و تحت پوشش قرار داده و بر اساس فعالیت‌های علمی یا پژوهشی که انجام دادند از آن‌ها حمایت مالی انجام می‌شد. یعنی اعضای باشگاه ابتدا فعالیت خود را انجام داده سپس ما به آن‌ها تسهیلات ارائه داده و از آنها حمایت می‌کردیم.

او ادامه داد: اما در برنامه جدید به طور عمده روی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و دانش آموزان مدارس سما متمرکز بوده و دنبال این هستیم که این افراد توانمند شوند. در نتیجه به جای این که حمایت‌مان از جنس این باشد که به نتیجه فعالیت پژوهشی جایزه دهیم، سعی خواهیم کرد دانشجویان خود را در آن زمینه تشویق کرده و جو علمی ایجاد کنیم. در نتیجه افرادی دانشمند و دارای شخصیت تخصصی تربیت می کنیم که در جامعه و برای کشور مفید باشند.

معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: در واقع آیین‌نامه عضویت باشگاه تغییرات جدی داشته و افرادی که می‌توانند عضو باشند باید دانشجو باشند و نه فارغ التحصیل. همچنین باید دانشجوی دانشگاه ازاد اسلامی و یا دانش آموز فعلی مراکز آموزشی سما باشند.

رزازی در پایان گفت: همچنین جنس تسهیلات نیز تغییرات عمده‌ای داشته است؛ در واقع تسهیلات بیشتر به فعالیت‌های افراد تخصیص داده شده تا افراد را به فعالیت وادار کند. در واقع بودجه به فعالیت‌های توانمندسازی و فعالیت‌های مهیج علمی و انجمن‌ها تعلق می‌گیرد.

انتهای پیام/

341 / 167 فربد رزازی باشگاه پژوهشگران جوان معاون دانشجویی باشگاه توانمندسازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: باشگاه پژوهشگران جوان توانمندسازی دانشگاه آزاد اسلامی مهارت های مورد نیاز برای اعضای باشگاه طرح های پژوهشی مورد نیاز صنعت افراد توانمند باشگاه ها آیین نامه انجمن ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۳۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم

شانا _ گروه فیلم: تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی برای افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز کشور با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی، صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت، محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در محل برگزاری نشست‌های تخصصی شرکت ملی نفت ایران (باشگاه کوشک) امضا شد.

دریافت 18 MB

دیگر خبرها

  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • آیین نامه خودروهای کارکرده هنوز در دولت است
  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • برگزاری آیین معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود