Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محمد هادی ایمانیه رئیس هیئت مدیره شورای عالی مجامع خیرین استان فارس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، گفت: نخستین محموله کالا‌های ضروری مورد نیاز مردم سیل زده استان سیستان بلوچستان توسط مجمع عالی خیرین فارس یکم بهمن ماه به مناطق آسیب دیده از سیل ارسال شد.

او افزود: با توجه به حادثه سیل در استان سیستان و بلوچستان شورای عالی مجامع خیرین فارس با هماهنگی بین مجامع (مجمع خیرین سلامت، خیرین شهرساز و فرهنگ ساز، خیرین مدرسه ساز و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..) تصمیم گرفتند کمک‌هایی برای سیلزدگان داشته باشند.

رئیس هیئت مدیره شورای عالی مجامع خیرین فارس، ساخت یک مرکز جامع سلامت با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان توسط خیرین تأمین سلامت، بازسازی مراکز بهداشتی با اعتبار ۱۲۰ میلیون تومان، بازسازی خانه بهداشت با هزینه ۲۰ میلیون تومان توسط بنیاد خیریه اکبر سلطانی نسب را از مهمترین اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت و درمان اعلام کرد.

ایمانیه همچنین از مهمترین فعالیت‌های انجام شده در حوزه آبرسانی را، کمک یک میلیارد تومانی خیرین آبرسان، مشارکت ۱۰۰ میلیون تومانی شورای عالی خیریه، کمک ۲۰۰ میلیون تومانی توسط هلال احمر فارس و کمک ۴۰ میلیون تومانی توسط خیرین تامین سلامت استان فارس عنوان کرد.

رئیس هیئت مدیره شورای عالی مجامع خیرین فارس اظهار کرد: همچنین در حوزه اقلام معیشتی ۱۰۰ میلیون تومان توسط خیرین شهرساز و فرهنگ ساز جهت تهیه و توزیع مواد غذایی و بهداشتی و لوازم خواب تهیه و ارسال شد.

او تصریح کرد: با توجه به نیاز‌های ضروری گسترده مردم این مناطق بسته‌های یک هفته‌ای شامل مواد غذایی، بهداشتی، بخاری، زیرانداز، لوازم خانگی و پوشاک با اعتبار ۷۰۰ میلیون تومان توسط خانه خیرین تهیه و ارسال شد.

ایمانیه یادآور شد: خیرین تأمین سلامت فارس نیز ۱۵ میلیون تومان کمک در قالب پوشاک به ساکنان منطقه سیلزده سیستان و بلوچستان کمک کردند.

رئیس هیئت مدیره شورای عالی مجامع خیرین استان فارس گفت: خیرین تأمین سلامت کمک‌های آموزشی خود را نیز در قالب برگزار اردو‌های آموزشی برای دانش آموزان با هزینه ۷۰ میلیون تومان توسط خیریه نخبه پرور در ابتدای سال آینده انجام خواهند داد.

او، استان فارس را پیشتاز این حرکت و همت خیر اعلام کرد و گفت: پیرو نشستی که با دبیر کل هلال احمر کشور داشتیم، تصمیم گرفته شد با همکاری سازمان هلال احمر، وزارت نیرو، استانداری سیستان و بلوچستان و مجمع خیرین کشور جهت رفع مشکل آب سیستان و بلوچستان اقدامات خوبی انجام گیرد.

ایمانیه با اشاره به اینکه برای انجام این اقدام مهم نیازمند ۳ تا ۴ میلیارد تومان هستیم، تصریح کرد: امید است خیران همگی مشارکت خوبی را داشته باشند و طی روز‌های آینده جلساتی در سطح کشوری با همکاری و با کمک مردم خیر کشور با سازمان‌های هلال احمر برگزار شود.

او خواستار مشارکت جدی تمامی دستگاه‌های اجرایی شد و گفت: امید است مجلس نیز در این مهم ورود کند و اعتباری در بودجه سال ۹۹ پیش‌بینی کند.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجمع خیرین سلامت مناطق سیلزده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۴۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه

پوریا خاوری مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر افزایش یافت.

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت "کشت و صنعت پیاذر" با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت "معدنی و صنعتی چادر ملو" با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه دیما در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری‌های نوین، بدون محدودیت‌های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

بهره گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی گیری الکترونیکی، امکان حضور نهاد‌های نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفتگو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه دیما به شمار می‌رود.

گفتنی است که سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن‌ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • اهمیت توجه به خودشفقتی در چیست؟
  • خلیج‌فارس؛ نامی به بلندای تاریخ و شکوه ایران است
  • بایرن - رئال: در این‌جا همه‌چیز با شکوه‌ است
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • کارگران در سنگر کار و تولید نقش ارزنده در شکوه ایران دارند
  • زمان برگزاری مجمع باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون
  • رونمایی از آهنگ خلیج‌فارس به ۲ زبان فارسی و عربی در اراک