Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@20:13:25 GMT

بیش از ۷۵ درصد برنامه تولید شمش فولاد محقق شد

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۳۴۷۶۴

بیش از ۷۵ درصد برنامه تولید شمش فولاد محقق شد

جداول آماری انجمن تولید کنندگان فولاد ایران از رشد پنج درصدی تولید شمش فولادی در ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال که ۱۸ میلیون و ۷۰۹ هزار تن بود، خبر می دهد.

رشد ۱۱ درصدی بیلت و بلوم

آمار ۹ ماهه امسال نشان دهنده تولید ۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تن بیلت و بلوم دارد و در مقایسه با ۱۰ میلیون و ۴۷۰ هزار تن عملکرد دوره مشابه سال گذشته، افزایش ۱۱ درصدی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهم بیلت و بلوم از مجموع شمش فولادی در دوره این گزارش سهم ۵۹ درصدی را نشان می دهد.

تولید بیش از هشت میلیون تن شمش اسلب

جداول مورد بررسی انجمن یاد شده حاکی از آن است در دوره این گزارش، هشت میلیون و ۴۸ هزارتن شمش اسلب تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، افت دو درصدی دارد.

میزان تولید اسلب در ۹ ماهه پارسال ( منتهی به اذر) هشت میلیون و ۲۳۹ هزار تن ثبت شده بود.

تولیدات فولادی

آمار تولیدات فولادی ( مقاطع طویل و تخت) در مجموع ۱۵ میلیون و ۱۶۰ هزار تن را نشان می دهد که در مقایسه با ۱۴ میلیون و ۱۳۵ هزارتن در مدت ۹ ماهه پارسال ( منتهی به آذر) افزایش هفت درصدی داشت.

سهم مقاطع طویل فولادی هفت میلیون و ۶۲۹ هزار تن ثبت شد و مقاطع تخت فولادی هم هفت میلیون و ۵۳۱ هزار تن را نشان می دهد.

عملکرد مقاطع طویل فولادی ( تیرآهن، میلگرد، نبشی، ناودانی و سایر مقاطع) نسبت به دوره ۹ ماهه ۹۷ که ۶ میلیون و ۹۳۳ هزار تن بود، رشد ۱۰ درصدی دارد.

همچنین تولید مقاطع تخت فولادی (ورق گرم، سرد و پوششدار) نیز نسبت به ۹ ماهه ابتدایی پارسال که هفت میلیون و ۲۰۲ هزار تن بود، رشد پنج درصدی را نشان می دهد.

میلگرد با سهم ۸۱ درصدی

مرور آمارهای مقاطع تولیدی در بخش طویل گویای آن است که در ۹ ماهه امسال ۶ میلیون و ۱۸۶ هزار تن میلگرد تولید شد که در بخش مقاطع طویل سهم ۸۱ درصدی را به خود اختصاص داد.

عملکرد ۹ ماهه ۹۸ نسبت به تولید پنج میلیون و ۶۵۳ هزار تن میلگرد در دوره مشابه پارسال گویای رشد ۹ درصدی است.

تیرآهن و سایر مقاطع ۱.۴ میلیون تن

جداول مورد بررسی انجمن مزبور حاکی است که در دوره مورد بررسی میزان تولید تیرآهن و سایر مقاطع در مجموع یک میلیون و ۴۴۳ هزار تن ثبت شد که سهم تیرآهن ۱۰.۷ درصد و نبشی، ناودانی و سایر مقاطع هم به ۶۲۱ هزار تن رسید.

میزان تولید تیرآهن در ۹ ماهه امسال ۸۲۲ هزار تن شد که درمقایسه با دوره مشابه پارسال افزایش ۱۴ درصدی دارد و در زمینه نبشی، ناودانی و سایر مقاطع هم شاهد رشد ۱۱ درصدی هستیم، عملکرد دوره مشابه در سال ۹۷ رقم ۵۶۰ هزار تن را نشان می دهد.

تولید ۲۱.۴ میلیون تن آهن اسفنجی

بررسی آمار۹ماهه امسال گویای تولید ۲۱ میلیون و ۴۳۳ هزار تن آهن اسفنجی است که در مقایسه با عملکرد دوره مشابه در سال گذشته رقم هشت درصدی را ثبت کرد.

ایران در بین فولاد سازان جهان رتبه دوم تولید کنندگان آهن اسفنجی را بعد از هند به خود اختصاص داده است.

میزان تولید آهن اسفنجی در۹ماهه منتهی به آذر پارسال رقم ۱۹ میلیون و ۸۲۶ هزار تن را نشان داد.

به گزارش ایرنا، ایران اکنون در جایگاه دهمین فولاد ساز جهان قرار گرفته و انتظار می رود با دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تن درسال ۱۴۰۴ به رتبه هفتمین تولید کننده فولاد برسد.             

برچسب‌ها انجمن تولید کنندگان فولاد ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هزار تن را نشان می دهد عملکرد دوره مشابه ۹ ماهه امسال تولید کنندگان هزار تن ثبت شد مشابه پارسال هفت میلیون میزان تولید بیلت و بلوم هزار تن هشت میلیون مورد بررسی آهن اسفنجی مقاطع طویل شمش فولاد سال گذشته میلیون تن ۱۱ درصدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۴۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد

ایتنا - ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت در این بیانیه گفت که دستیار هوش مصنوعی Copilot (کوپایلوت) تعداد مشترکین پولی خود را در این سه ماهه 35 درصد افزایش داد و به 1.8 میلیون نفر رساند.
مایکروسافت فعلا تصمیم ندارد هزینه‌های هوش مصنوعی خود را کاهش دهد. این غول فناوری درباره درآمد سه ماهه سوم خود اعلام کرد که به دلیل رشد تقاضا و افزایش میانگین هزینه در پلتفرم ابری خود، Azure، به سرمایه گذاری در هوش مصنوعی و خدمات ابری ادامه خواهد داد.

امی هود، مدیر ارشد مالی مایکروسافت، در این تماس گفت که مخارج سرمایه‌ای (آنچه یک شرکت برای خرید یا نگهداری دارایی‌ها خرج می‌کند) افزایش خواهد یافت. هود گفت: در حال حاضر، تقاضای کوتاه‌مدت هوش مصنوعی کمی بالاتر از ظرفیت موجود ما است.

این شرکت در سه ماهه سوم نزدیک به 11 میلیارد دلار برای اموال و تجهیزات هزینه کرده است  که 66 درصد بیشتر از هزینه‌ای است که در مدت مشابه یک سال قبل خرج کرده بود.

طبق بیانیه درآمد مایکروسافت در سه ماهه سوم از محصولات ابری خود، از جمله Azure (آزور)،  26.7 میلیارد دلار درآمد کسب کرده است. ساتیا نادلا، مدیرعامل این شرکت در این بیانیه گفت که دستیار هوش مصنوعی Copilot (کوپایلوت) تعداد مشترکین پولی خود را در این سه ماهه 35 درصد افزایش داد و به 1.8 میلیون نفر رساند.
 

درآمد بیشتر از حد انتظار مایکروسافت باعث شد سهام در معاملات بعد از ساعت 4 درصد افزایش یابد. هم درآمد و هم سود هر سهم از برآوردهای وال استریت پیشی گرفت.

برنامه‌های این شرکت برای هزینه‌های بیشتر به دنبال سایر تعهدات بزرگ برای توسعه هوش مصنوعی است. این شرکت قصد دارد تا پایان سال به 1.8 میلیون تراشه هوش مصنوعی دست یابد و ظرفیت مرکز داده خود را افزایش دهد.

تمایل مایکروسافت به هوش مصنوعی و مدل‌های پایه، نیاز به مراکز داده بیشتر، از جمله شریک مایکروسافت  OpenAI، سازنده ChatGPT و GPT-4 را افزایش می‌دهد. مدل‌های هوش مصنوعی باید روی کوه‌هایی از داده آموزش ببینند، که به هزاران واحد پردازش گرافیکی تولید شده توسط شرکت‌هایی مانند Nvidia نیاز دارد. مایکروسافت در حال طراحی تراشه های خود برای کاهش اتکای خود به Nvidia است.
 

دیگر خبرها

  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • اقتصاد ژاپن دست پُر آمد
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • توقف صادرات مقاطع طویل لوله و پروفیل فولادی با الزام برگشت ارز
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا