Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرند با اشاره به مشارکت مرکز رشد واحد مرند در 10 طرح تجاری‌سازی و دانش‌بنیان گفت: «توجه به کارآفرینی، مراکز رشد و اقماری یکی از وظایف دانشگاه آزاد اسلامی است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مرند، محمدحسین صادقی در جلسه هیئت‌رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند گفت: «دانشگاه‌ها می‌توانند زمینه‌ساز تربیت کارآفرینان موفق باشند و باید این روحیه در دانشجویان و اعضای هیئت‌علمی پرورش و استعدادیابی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی اضافه کرد: «دانشگاه بهترین مکان برای پرورش توانایی‌های فردی است، اما هدف اصلی دانشگاه‌ها باید تربیت کارآفرینان باشد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرند خاطرنشان کرد: «آزمایشگاه‌ها، امکانات جانبی، پروژه‌های پژوهشی بستر مناسبی برای شکوفا کردن این استعدادها است.»

صادقی با اشاره به مشارکت مرکز رشد واحد مرند در طرح‌های تجاری‌سازی و دانش‌بنیان، این 10 محصول را «سمپلر زرد در زون مهندسی پزشکی و علوم شناختی»، «زانوبند با خاصیت درمان و پیشگیری در زون مهندسی پزشکی و علوم شناختی»، «تنس در زون نوآور و فناوری‌های الکترونیک»، «شیر کنترل آب  در زون نوآوری و فناوری آب»، «طرح تولید پودر مکادون برای تهیه قرص مکادون و ترک اعتیاد در زون نوآوری و فناوری صنایع غذایی»، «استخراج نیکل بصوت فلزی از مات نیکل در زون نوآوری و فناوری معادن»، «تشک هوشمند در زون مهندسی پزشکی»، «بازیافت صنایع شیشه به منظور صنایع  ساختمانی و عایق در زون نوآوری و فناوری صنایع پیشرفته ساختمان»، «ساکشن جراحی در زون مهندسی پزشکی» و «نان فاقد کلوئن حاوی پودر تفاله هویج در زون نوآوری و فناوری صنایع غذایی» عنوان کرد.

وی با تأکید بر اینکه توجه به کارآفرینی، مراکز رشد و اقماری یکی از وظایف دانشگاه آزاد اسلامی است، تشریح کرد: «با توجه به نیاز جامعه، امروزه دانشگاه آزاد اسلامی  باید وارد مباحث کارآفرینی شود تا بتواند در حوزه فناوری و دانش‌بنیان نقش خود را ایفا کند.»

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی مرند واحد مرند محمدحسین صادقی تجاری سازی و دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۵۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهم صنایع خلاق و دانش‌بنیان‌ها از سبد ایجاد کسب‌وکار‌ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب‌وکار جزو بالاترین سهم محسوب می‌شود.

پیشرفت‌های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان‌طور که علوم و فناوری‌های سخت به شکل‌گیری و توسعه‌ی خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه‌ای منتهی می‌شوند، علوم و فناوری‌های نرم نیز صنایع نرم را شکل می‌بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن، افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه‌ی با محیط پیرامون کمک می‌کنند.

ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می‌کند و این دو موضوع را می‌توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.

اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی

در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه‌هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در حال فعالیت هستند، وظیفه دارد.

وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از ۲ هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان‌ها قرار می‌گیرند و همچنین ۴۰۰ شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.

حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسئله‌ای که در حوزه ارائه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم، بهترین و سریع‌ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت‌های خلاق و دانش بنیان است.

دانش بنیان‌ها قابلیت ارائه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند

از سوی دیگر و در همین رابطه، آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت‌های دانش بنیان‌ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار آنا گفت: دانش بنیان‌ها با شیوه‌های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از ۸ هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری‌های نرم شده اند.

وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از ۲ هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت‌های خلاق واحد‌هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند، اما شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد فناوری‌های پیچیده و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.

آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان‌ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت