Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-04@23:23:26 GMT

سوختن مرد جنجالی؛ تو مدیر استقلال نمی‌شوی!

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۳۵۲۱۹

سوختن مرد جنجالی؛ تو مدیر استقلال نمی‌شوی!

روزی که علی فتح الله زاده با حکم وزیر ورزش به هیات مدیره استقلال رسید، هیچ تصور نمی کرد که چهل روز بعد با یک پست اینستاگرامی، خداحافظی بی سر و صدایی داشته باشد.

به گزارش «ورزش سه» در هیاهوی قهر استراماچونی  بود که اعتراض به عملکرد امیرحسین فتحی به اوج رسید. فتحی که نتوانسته بود مربی ایتالیایی را در استقلال نگه دارد، در آن وضعیت حاد چاره ای جز استعفا نداشت و گروهی از هوادارانِ فعال در شبکه های اجتماعی در کنار مطالبه اصلی شان که بازگشت استراماچونی بود، یک مطالبه فرعی دیگر هم داشتند؛ حضور فتح الله زاده به جای فتحی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


«حاج فتل» استقلالی ها که از سال 75 در مقاطع مختلف به هیات مدیره و صندلی مدیرعاملی استقلال رسیده بود، عاقبت در آخرین روزهای آذرماه با حکم وزیر ورزش به هیات مدیره آبی ها بازگشت و به نظر می رسید ورود به هیات مدیره، مقدمه ای برای صدور حکم مدیرعاملی او باشد اما هرچه گذشت، بخت فتح الله زاده برای رسیدن به پست محبوبش کمتر و کمتر شد. 

 


* یک اشتباه در ماجرای استراماچونی


فتح الله زاده قرار بود با ورودش، استراماچونی ناراضی را به استقلال بازگرداند اما یک مصاحبه تلویزیونی، نه تنها او را در قامت منجی استقلال ترسیم نکرد بلکه بیشتر موجب عصبانیت مربی ایتالیایی شد. فتح الله زاده در آن مصاحبه، کدهای اشتباهی درباره شروط بازگشت استراماچونی به استقلال داد و این ماجرا، لطمه بزرگی به او زد. 


فتح الله زاده در پروسه انتخاب فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی استقلال هم «نقش اول» نبود و این خلیل زاده بود که ماجرای تغییر مربی و جانشینی فرهاد به جای آندره آ را فرماندهی کرد. 

 

 

 

 

* زیرسایه دیگران


در شرایطی که استقلال بیش از همه به تزریق پول و شارژ مالی نیاز داشت، ابتدا خلیل زاده و بعد موسوی بودند که با تقبل بخشی از هزینه های جاری باشگاه، فتح الله زاده را زیر سایه بردند. این مدیرباسابقه که در میان هواداران به خریدهای جنجالی و بمب های نقل و انتقالاتی مشهور شده بود، در بازار زمستانی نقل و انتقالات هم عملاً اختیار و نقشی نداشت. فتح الله زاده در دی ماه 98، یکی از ساکت ترین فتح الله زاده های تاریخ بود. 

 

 

* آمدنت بهر چه بود؟


حالا که استقلال با دو برد روحیه بخش در پلی آف لیگ قهرمانان آسیا به ثبات رسیده، بحث تغییر در هیات مدیره و انتخاب مدیرعامل دوباره به جریان افتاده است. در شرایطی که امیرحسین فتحی، خروجی قطعی هیات مدیره تلقی می شود و میرشاد ماجدی هم که مدتی است استعفا کرده، به نظر می رسد چند عضو جدید به هیات مدیره استقلال اضافه خواهند شد اما آنچه برای فتح الله زاده اهمیت داشت، این بود که در بازی شطرنج مدیرعاملی در استقلال، نقشی برای او قائل نشده اند. 


در واقع خلیل زاده و موسوی، با تحولاتی که در این یک ماه گذشته اتفاق افتاده، برای مدیرعاملی و ریاست هیات مدیره، بخت به مراتب بیشتری نسبت به فتح الله زاده دارند و حاجی استقلالی ها در بهترین حالت، فقط می تواند یک عضو هیات مدیره باشد. این نقشی نیست که فتح الله زاده با سابقه سه بار مدیرعاملی در استقلال را راضی نگه دارد. 

 

 

 

 

* پایان یک دوره بی حاصل


فتح الله زاده آنقدر باهوش هست که سیر تحولات باشگاه استقلال را به خوبی پیش بینی کند و خوب می داند که در شرایط فعلی، شانسی برای مدیرعاملی ندارد. به همین دلیل است که ترجیح داد با یک پست اینستاگرامی استعفای خود را اعلام کند. استعفایی که خلیل زاده به کنایه گفت: «هنوز نامه رسمی آن به دست ما نرسیده است» 


فارغ از بحث هایی نظیر منع به کارگیری بازنشستگان و محدودیت هایی که برای فتح الله زاده وجود دارد، این استعفا، پایان کوتاه ترین و البته بی حاصل ترین حضور فتح الله زاده در استقلال بود. استعفایی که حتی در شبکه های اجتماعی هم سر و صدای زیادی به پا نکرد و در هیاهوی بردهای پرگل آسیایی استقلال گم شد.

استقلال تهران علی فتح ا.. زاده

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: استقلال تهران علی فتح ا زاده فتح الله زاده هیات مدیره خلیل زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۵۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد

به گزارش "ورزش سه"، مهمترین بحث درخصوص این روزهای باشگاه استقلال به انتخاب جانشین علی خطیر بازمیگردد. پس از برکناری شبانه مدیرعامل آبی ها که با امضای سه عضو هیئت مدیره این باشگاه صورت گرفت، همه در انتظار تصمیم نهایی پتروشیمی خلیج فارس هستند تا به عنوان مالک باشگاه، مدیر جدید استقلال را انتخاب کند.

در مقطع فعلی، زمام امور در باشگاه استقلال به دست فرشید سمیعی سپرده شده است. عضو هیئت مدیره آبی ها که در مقام سرپرست مدیرعاملی آبی ها بر کارهای مدیریتی نظارت دارد و حتی خود او نیز شانس این را دارد که در قامت مدیرعامل جدید استقلال، جانشین خطیر شود.

با این وجود و پس از برکناری خطیر، بحث و گمانه زنی درباره انتخاب جانشین وی نیز افزایش یافت و نام های زیادی در فضای مجازی منتشر شده است. نام تعدادی از مدیران مختلف که پیش از این نیز تجربه نشستن روی صندلی ریاست باشگاه استقلال را در کارنامه دارند به همراه نفرات دیگری که در سال‌های اخیر همواره یکی از گزینه‌های مطرح شده در فضای مجازی برای نشستن روی صندلی ریاست باشگاه بوده‌اند، در میان کاندیداها دیده می شود.

یکی از این اسامی، مصطفی آجورلو است. فردی که در دوره مدیریتی او، استقلال توانست به قهرمانی بدون شکست در لیگ برتر دست یابد و به یکباره در میانه های نیم فصل نخست لیگ قبل، از کار برکنار شد و جای خود را به علی فتح الله زاده داد. برکناری پرحاشیه آجورلو با واکنش های زیادی همراه شد و از آنجایی که فرهاد مجیدی و ریکاردو ساپینتو همواره در دوره مدیریتی آجورلو از وی تعریف و تمجید کرده اند، سبب شده تا نام او به عنوان یکی از کاندیداها مطرح شود بخصوص اینکه او رابطه بسیار خوبی نیز با جواد نکونام دارد.

نام دیگری که همواره در این سالها به عنوان گزینه مدیریت استقلال مطرح شده، سعید آذری است. مدیر سابق ذوب آهن و فولاد که دست بر قضا از مقبولیت خاصی نیز میان هواداران استقلال برخوردار است. حتی پیش از نشستن علی خطیر روی صندلی ریاست، او یکی از جدی ترین گزینه های مدیریت باشگاه بود ولی در نهایت این اتفاق رخ نداد.

اما آنگونه که از گوشه و کنار به گوش می‌رسد، شهریاری که به عنوان نماینده تام الاختیار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در باشگاه استقلال مشغول به کار شده، از طرف مالک جدید آبی‌ها این قدرت را دارد تا در خصوص مسائل مدیریت و اثرگذار باشگاه استقلال تصمیم گیری کند. فردی که پیش از این و در سال‌های گذشته علاوه بر سابقه مدیرعاملی باشگاه صبا باتری، حضور در هیئت مدیره استقلال را نیز در کارنامه دارد. ممکن است حتی خود شهریاری به عنوان رئیس هیئت مدیره در این باشگاه مشغول فعالیت شود و شخص دیگری در سمت مدیرعاملی منصوب شود و عملا امور مدیریتی باشگاه استقلال از فیلتر شهریاری و هلدینگ خلیج فارس رد شود.

به هر شکل تا زمان قطعی شدن انتخاب مالک باشگاه استقلال و هیئت مدیره آبی‌ها باید منتظر ماند. در حال حاضر فرشید سمیعی که پیش از این نیز یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه بود، به عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال وظیفه دارد تا مسائل جاری باشگاه را با هماهنگی با مالک آبی‌ها پیش ببرد.

دیگر خبرها

  • مدیرعامل آینده باشگاه استقلال مشخص شد؟
  • وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟
  • بررسی یک اتفاق بزرگ؛ مصطفی آجورلو به مدیرعاملی استقلال نزدیک است؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد
  • کودتای ۵۰ میلیاردی در استقلال | دلیل برکناری خطیر از مدیرعاملی مشخص شد
  • کودتا در استقلال برای ۵۰ میلیارد تومان؟
  • گزینه اصلی مدیرعاملی استقلال مشخص شد
  • فصل جدید آبی