Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد شریف  عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برخی اظهارات مبنی بر اینکه جریان اصلاحات در قِبال دریافت هزینه نام برخی از افراد را در لیست خود قرار می‌دهد،گفت: من به عنوان یک فعال سیاسی که سالیان زیادی در این عرصه فعال بودم این موضوع را دور از شان تمام جریان های سیاسی کشور می‌دانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: هم جریان اصلاح طلب و هم اصولگرا شاخص های خیلی سِفت و سختی برای تعیین نامزدهای انتخاباتی خود دارند و به هیچ عنوان فکر نمی‌کنم مسائل مالی در تعیین نامزدهای نهایی تاثیرگذار باشد، زیرا همانطور که می‌دانید یک جریان سیاسی طیف وسیعی از افراد را در بر می‌گیرد، پس اگر چنین موضوعی مطرح شود نمی توان برای همیشه پنهان بماند و آن افرادی هم که چنین ادعایی دارند بهتر است با اسناد و مدارک حرف بزنند.

شریف افزود: این اظهارات صرفا اتهامی است که متاسفانه برخی اوقات از زبان برخی افرادی که می‌خواهند جریان های سیاسی را تخریب کنند بیان می‌شود و من  بعید می‌دانم که هیچ جریانی شرط مالی را برای قرار گرفتن در لیست های خود تعیین کنند، یعنی خطِ مشی سیاسی مشخصه اصلی برای حضور در لیست هاست.

فعال اصلاح طلب تاکید کرد: طبعا وضعیت مالی احزاب بسیار بغرنج است و کسانی که انتخاب می‌شوند باید هزینه های مالی خود را خود بپردازند؛ موضوعی که البته کاملا طبیعی است، زیرا اگر به طور شخصی هم بخواهد ثبت نام کنند باید خودشان پرداخت کنند، اما اینکه شرط مالی بگذارند اصلا صحت ندارد.

او درباره برخی از افرادی که پس از ورود به مجلس، فراکسیون خود را تغییر می‌دهند نیز بیان کرد: افرادی که از سوی احزاب معرفی می‌شوند قطعا یک پایبندی حداقلی به احزاب خودشان دارند، اما افرادی که حزبی نیستند و به صورت مستقل نامزد می‌شوند خود را متعهد به هیچ یک از احزاب سیاسی نمی دانند و ما این موضوع را بیشتر درباره آنها می بینیم که البته نوعی بی اخلاقی است. باید احزاب یک تعهدی را از اعضایشان بگیرند و در دوره های بعد هم از این افراد حمایت نکنند،  وگرنه ساز و کار دیگری در این زمینه وجود ندارد.

شریف درباره موضوع جلسه فردای شورای هماهنگی هم گفت: جلسه فردای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات منوط به موضوع انتخابات خواهد بود و باید دید که آخرین آمار تایید صلاحیت شده ها چه آماری خواهد بود تا درباره ارائه لیست تصمیم گرفته شود.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات مجلس مجلس شورای اسلامی اصلاح طلبان شورای هماهنگی جریان اصلاح اصلاح طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۶۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت اکثر صهیونیست‌ها با استعفای فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی

براساس تازه‌ترین نظرسنجی انجام شده در فلسطین اشغالی، بیش از نیمی از صهیونیست‌ها معتقدند زمانش رسیده که کلیه فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی مسوولیت شکست امنیتی ۷ اکتبر را بر عهده بگیرند و استعفا کنند.

به گزارش ایسنا، مطابق با این نظرسنجی که در روزنامه «معاریو» منتشر شد، ۶۳ درصد صهیونیست‌ها پس از استعفای «آهارون هالیوا» رئیس واحد اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی  (آمان)، تاثیرگذارترین سازمان بر سیاست دفاعی رژیم صهیونیستی به دلیل شکست در هفتم اکتبر، بر این عقیده هستند که وقتش رسیده بقیه فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی مسوولیت شکست امنیتی را بپذیرند و استعفا کنند. ۱۸ درصد از شرکت‌کنندگان هم گفتند با استعفای فرماندهی مخالفند.

این نظرسنجی نشان داد که بین مواضع رأی دهندگان به احزاب رژیم صهیونیستی تفاوتی وجود ندارد.

به نقل از سایت خبری «عرب۴۸»، ۳۹ درصد از پاسخ‌دهندگان پیش‌بینی می‌کنند که ارتش رژیم صهیونیستی با ادعای بازگرداندن صهیونیست‌های ساکن شهرهای مرزی، عملیات نظامی بزرگی را در لبنان آغاز کند. ۶۱ درصد از رای‌دهندگان احزاب راستگرا گفتند که انتظار دارند عملیات نظامی بزرگی در لبنان انجام شود، در حالی که در میان رای‌دهندگان حزب چپ‌میانه، ۳۴ درصد انتظار چنین عملیات نظامی را دارند.

براساس این نظرسنجی، محبوبیت فراکسیون «اردوگاه اصلی» به رهبری «بنی گانتس» کاهش یافته است و اگر اکنون انتخابات کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) برگزار شود، ۲۹ کرسی در مقایسه با ۳۱ کرسی در نظرسنجی هفته گذشته به دست می‌آورد. حزب لیکود به رهبری «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی هم تعداد کرسی‌هایی را که در نظرسنجی هفته گذشته به دست آورده بود، یعنی ۲۱ کرسی را حفظ می‌کند.

در این نظرسنجی حزب «یش عتید» به ریاست «یائیر لاپید» رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی ۱۳ کرسی، حزب «اسرائیل بیتنا» به ریاست «آویگدور لیبرمن» ۱۱ کرسی به دست آوردند. همچنین حزب «شاس» ۹ کرسی، حزب «عوتسما یهودیت» به ریاست «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی ۹ کرسی، فراکسیون «یهودیت تورات» ۷ کرسی و جبهه «عرب برای تغییر» ۵ کرسی به دست آوردند. 

این نتایج نشان می‌دهد که در صورت برگزاری انتخابات پارلمانی، احزاب ائتلاف فعلی ۵۰ کرسی و در مقابل احزاب مخالف از جمله اردوگاه اصلی که پس از جنگ غزه به کابینه پیوستند، ۶۵ کرسی کسب خواهند کرد.

۴۵ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گانتس و ۳۶ درصد هم نتانیاهو را برای تصدی پست نخست وزیری مناسب‌تر دانستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • موافقت اکثر صهیونیست‌ها با استعفای فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی
  • فیلم/ آخرین وضعیت فهرست های احزاب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند