Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت های دانش بنیان و معدن و صنایع معدنی در اینوماین ۲ گرد هم آمدند تا با هم افزایی، پیوند صنعت و دانش را رقم بزنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، شرکت های دانش بنیان و معدن و صنایع معدنی در "اینوماین 2"گرد هم آمدند تا با هم افزایی، پیوند صنعت و دانش را رقم زده و در شرایط اقتصادی، بنگاه های معدن و صنایع معدنی، گام های موثر در جهت "تامین تجهیزات از داخل"، "کاهش ارزبری" و "رونق تولید" بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان ایمیدرو در راستای سیاست حمایت از "ساخت داخل" تلاش کرده در بهره مندی ظرفیت های دانش بنیان ها در تحقق اهداف توسعه ای به عنوان پیشتاز عمل کند. غریب پور رییس هیات عامل ایمیدرو در این رویداد تاکید کرد که هم آفرینی ارزش، جایگاه بالاتری از ارزش آفرینی دارد.

در نمایشگاه اینوماین 2 بیش از 50 غرفه در محل صندوق شکوفایی ریاست جمهوری جانمایی شد. در این رویداد دانش بنیان ها و شرکت های معدن و صنایع معدنی با معرفی خدمات و نیازهای خود، به دنبال ظرفیت سازی برای عینیت بخشیدن به شعار "بهره مندی از توان داخلی" با تمرکز بر "رونق تولید و توسعه اشتغال" هستند که در این گزارش به معرفی بخشی از خدمات برخی شرکت های دانش بنیان می پردازیم.

ارایه خدمات کالیبراسیون و اعتبارسنجی

شرکت "فن آوری پیشرفته جهان" با هدف ارایه خدماتی برتر به نیازهای تخصصی محققین و متقاضیان دستگاه های آزمون در آزمایشگاه های بخش تحقیقات، کنترل، تولید و آموزش عالی کشور تاسیس شد. ارایه آنالیزرهای شیمیایی و دستگاه های تخصصی، سرعت و دقت فرآیند آزمون بخشی از خدمات این مجموعه است.

همچنین از ارایه خدمات کالیبراسیون و اعتبارسنجی و همچنین خدمات و پشتیبانی های قابل اعتماد پس از فروش، منطبق با استانداردهای بین المللی و رصد تکنولوژی روز دنیا را می توان به عنوان دیگر فعالیت های این شرکت نام برد.

طراحی و ساخت تجهیزات ژئوفیزیک

گروه فناوری بِم یک شرکت ایرانی فعال در حوزه معدن است. عمده فعالیت های این شرکت در سه بخش "اکتشاف، ژئوفیزیک و معدن" و "بازرگانی و سرمایه گذاری" و همچنین "مشاوره علمی و صنعتی" طبقه بندی می شود. این شرکت تلاش های خود را بر ابداع، طراحی و ساخت تجهیزات ژئوفیزیک زمینی، هوابرد هوایی و دریایی نظیر مگنتومتر و ... متمرکز کرده است.

تولید قطعات پریکست آلومینایی

شرکت اطلس سرام کویر در بخش صنایع فلزی تولید قطعات پریکست آلومینایی نظیر نازل درونی و کلکتور پاتیل فولاد، قطعات پریکست مصرفی در تاندیش فولاد، راهگاه های ضد سایش و ضد خوردگی در صنعت مس، بلوک های کف کوره نورد به جای آجرهای فیوزدکست آلومینایی و ... فعالیت می کند.

تکنولوژی ساخت دستگاه های حفاری تونل های کوچک

شرکت دانش بنیان شاسان فناوران آمیتیس با جذب تکنولوژی ساخت دستگاه های حفاری تونل های کوچک باتوجه به بومی شدن تکنولوژی ساخت دستگاه های حفاری تونل در این شرکت،‌ فعالیت های خود را در تولید این ماشین آلات در ابعاد مختلف و برای حفاری در سنگ ها با مقاومت های گوناگون انجام می دهد.

مهندسی معکوس سیستم های کنترلی

شرکت دانش بنیان مپسام با چشم انداز تجهیز و ساخت و ارتقای سطح دسترسی صنعت و تجارت کشور به کالاها و خدمات تخصصی این حوزه در سال 95 تاسیس شده است. از برخی پروژه های این شرکت می توان به مهندسی معکوس سیستم کنترلی مشعل های کوره کارخانه گندله سازی، ساخت خنک کننده جهت خنک کاری در صنایع و طراحی و ساخت سیستم سوخت رسانی (تنظیم کننده سوخت دامپتراک) اشاره کرد.

طراحی و تولید سامانه های الکترونیکی

شرکت هوشمند نمایه افراز با بیش از 14 سال تجربه ارائه محصولات متنوع در حوزه الکترونیک ، مخابرات و ITS خدمات نصب و راه اندازی و پشتیبانی فروش را ارائه می‌دهد. شرکت هوشمند نمایه افراز در سال 82 به ثبت رسیده و با هدف طراحی و تولید سامانه های الکترونیکی ، مخابراتی و نرم افزاری خصوصا در حوزه هوشمند سازی حمل و نقل که از موضوعات به روز در جوامع امروزی است فعالیت خود را آغاز کرده است.

نرم افزارهای یکپارچه تخصصی تحت وب

شرکت مهندسی پایا افزار گستر صدرا از شرکت های نرم افزاری دانش بنیان صنعتی است که با هدف ارائه محصولات و خدمات متنوع در زمینه فناوری اطلاعات تأسیس شده است. این شرکت که بیش از 15 سال از تأسیس آن می گذرد، با بهره گیری از دانش روز دنیا به تولید و ارائه انواع نرم افزارهای یکپارچه تخصصی تحت وب و تحت ویندوز در زمینه مدیریت کسب و کار با امکان پیاده سازی بر اساس نیازمندی های هر مجموعه اقدام کرده است. این مجموعه در زمینه ارائه سیستم ها به سازمان ها و شرکت های دولتی و خصوصی داخلی و کسب و کارهای خارجی در صنایع مختلفی همچون فناوری اطلاعات و ارتباطات، خودرو، پزشکی، غذا و دارو، کشاورزی و معدن، پوشاک، انرژی و … فعالیت دارد.

تولید سنسور وزن خودرویی

شرکت سامانه‌ ساز دلفین آپادانا در سال ۱۳۸۷ با یک تیم دو نفره با ایده هوشمند و مکانمندسازی ناوگان خودرویی تشکیل شد. نتیجه ۲ سال تحقیق، توسعه و عملیات تیم تشکیل شده نخسین نسخه نرم‌ افزار مدیریت ناوگان خودرویی بود که در سال ۱۳۸۹ منتشر شد. از ابتدای سال ۱۳۹۰ تیم فنی شرکت، قدم‌ های ابتدایی برای مطالعه و تحقیق درباره سنسور وزن خودرویی را برداشت که نتیجه این تحقیق در سال ۱۳۹۱ تجاری شده و روانه بازار شد. قرارداد های بین‌المللی، شرکت دلفین را در مسیر چند زبانه کردن نرم‌ افزار قرار داد که امروز کاربران می‌ توانند به این نرم‌ افزار به ۴ زبان فارسی، انگلیسی، عربی و روسی دسترسی داشته باشند.

سیستم آزمایشگاهی هوشمند رباتیک

شرکت فن آوری پیشرفته جهان از سال 1380 عرضه تجهیزات آزمایشگاهی، تحقیقاتی و صنعتی تاسیس شد. نمونه بردار مکانیکی مواد معدنی (برداشتن نمونه از روی نواد نقاله و یا محموله بر روی کامیون و ...)، سیستم آزمایشگاهی هوشمند رباتیک، تست خرد شدن زغال سنگ، آنالیزور آنلاین و ... از جمله تجهیزاتی است که این شرکت قادر به عرضه آن ها است./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد دهه فجر نماز جمعه کانون های فرهنگی هنری مساجد خطبه نماز جمعه فهما مسجد معامله قرن طرح معامله قرن انتخابات وزارت صنعت وزارت صنعت معدن و تجارت نمایشگاه معدن و صنایع معدنی شرکت های دانش بنیان دانش بنیان ها طراحی و ساخت ارایه خدمات پیوند صنعت نرم افزار تاسیس شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۷۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران

معاون وزارت صنعت امارات در بازدید از "آی‌هیت" توانمندی شرکت‌های ایرانی را تحسین کرد و گفت: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف صنعت آماده است و به‌دنبال ایجاد سازگاری میان شرکت‌های فناوری امارات و ایران هستیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هیئت‌های دولتی و تجاری کشور‌های مختلف از جمله قطر، تانزانیا، ترکیه، عمان، امارات، اندونزی و … با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت)در دومین روز نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (2024 IRAN EXPO) با توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان ایرانی آشنا شدند و با مجموعه‌های توانمند بحث و تبادل نظر کردند.

امیرحسین میرآبادی؛ رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌اللمل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در دیدار با معاون وزیر صنعت و فناوری‌های پیشرفته امارات، اظهار کرد: از حدود 40 سال گذشته ما توسعه فناوری رو در ایران آغاز کردیم و قدرت فناوری و چگونگی استفاده از آنرا یافتیم و پس از تشکیل معاونت علمی و فناوری به دنبال آن شاهد به وجود آمدن استارتاپ‌ها بودیم.

رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌اللمل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با تاکید بر اینکه پس از توسعه فناوری به سمت تجاری‌سازی و استفاده از آن حرکت کردیم، گفت: اقتصاد دانش بنیان طبق دستور رئیس جمهور در دستور کار ما قرار گرفت.

به گفته وی، میان ایران و امارات در حوزه‌های مختلفی مانند کشاورزی، هوش مصنوعی و … موقعیت‌های زیادی برای همکاری وجود دارد. 

معرفی ظرفیت‌های صادراتی خراسان شمالی در نمایشگاه اکسپو

میر‌آبادی تصریح کرد: یکی از اهداف ما، ارتباط بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های بزرگ و پرسابقه است تا ایده‌ها، فناوری‌ها و تجربیات میان شرکت‌های نوپا و با سابقه به اشتراک گذاشته شود.

رییس سازمان توسعه همکاری علمی و فناورانه بین‌المللی در ادامه آمادگی خود را در راستا فراهم کردن بستر انتقال فناوری، میان ایران و امارات اعلام کرد.

معاون وزارت صنعت امارات نیز طی سخنانی در این دیدار ضمن اعلام خرسندی از حضور در آی‌هیت، توانمندی شرکت‌های ایرانی را تحسین کرد و افزود: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف صنعت آماده است و به‌دنبال ایجاد سازگاری میان شرکت‌های فناوری امارات و ایران هستیم.

وی اضافه کرد: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در این زمینه در منطقه صورت گرفته است و در همین راستا ما علاقه داریم تا در حوزه‌های مختلف فناوری نظیر زنجیره تأمین، سرمایه‌گذاری کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان