Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@18:42:30 GMT

نرخ بیکاری زنان خراسان رضوی ۸.۲ درصد است

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۴۲۰۴۶

نرخ بیکاری زنان خراسان رضوی ۸.۲ درصد است

زهرا طهماسبی روز شنبه در نشست شورای اداری خراسان رضوی افزود: در پی دستور استاندار برای شناسایی بانوان کارآفرین و توسعه گر استان در آبان و دی ماه امسال، با همکاری بخش‌های دولتی و غیردولتی، تاکنون ۲ هزار و ۲۰۶ نفر از بانوان فعال اقتصادی استان شناسایی شدند که برای یک تا ۴۰۰ نفر اشتغال ایجاد کردند.

وی ادامه داد: در اجرای الگوی توسعه مثلث توسعه اقتصادی، فرهنگی در خراسان رضوی، ۲۰ تفاهمنامه اقتصادی با ۱۳ بانوی توانمند و کارآفرین به منظور توسعه ۸۲ روستا در هشت شهرستان چناران، مشهد، گناباد، بینالود، تربت‌جام، فریمان، تربت‌حیدریه و رشتخوار امضا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بانوان معین اقتصادی تاکنون توانسته‌اند ۱۱ صندوق خرد در ۱۱ روستای زیرپوشش خود و یک مرکز فروش محصولات تولیدی بانوان در روستای ساغروان ایجاد کنند.

مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی جمعیت کل زنان سرپرست خانوار استان را ۲۷۴ هزار و ۶۶۹ نفر ذکر و بیان کرد: از این تعداد ۲۰ هزار و ۶۶۶ نفر دختر مجرد بیش از ۴۰ ساله، ۱۸۴ هزار و ۴۵۶  زن بی همسر به دلیل فوت همسر و ۶۹ هزار و ۵۴۷ زن بی همسر به دلیل طلاق هستند.

وی افزود: امسال ۲۱ برنامه عملیاتی برای کارکنان و کارشناسان این دفتر، ۳۰ برنامه عملیاتی با ۱۰ هدف برای شهرستان‌های استان، برنامه‌های عملیاتی برای دستگاه‌های اجرایی در راستای چهار محور افزایش نرخ مشارکت اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری بانوان، کاهش آسیب‌های اجتماعی و افزایش سلامت حوزه بانوان، افزایش ۳۰ درصدی پست‌های مدیریتی بانوان استان، ارتقای فعالیت‌های فرهنگی با محوریت فرهنگ رضوی از طریق برنامه‌ریزی به منظور برگزاری ۹ مناسبت در حوزه زنان و خانواده تدوین شد.

طهماسبی درباره روند اجرای طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در استان گفت: این طرح در ۱۰ شهرستان کم برخوردار و دارای بیشترین جمعیت زنان سرپرست خانوار اجرا شده که تاکنون ۲۵ درصد پیشرفت اجرایی داشته است.

وی با بیان اینکه سهمیه استان خراسان رضوی در طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار ۷۷۰ نفر است، افزود: تاکنون یکهزار و ۱۷۰ زن سرپرست خانوار در استان واجد شرایط شناسایی شده است که از این تعداد ۱۹۵ نفر جذب بازار کار شده‌اند.

وی ادامه داد: تاکنون تسهیلات قرض الحسنه به زنان سرپرست خانوار، بدسرپرست و دختران مجرد بالای ۴۰ سال به میزان هشت میلیارد و ۱۹۰ میلیون ریال توسط بانک رفاه کارگران به ۲۷۳ نفر، ۶۰۰ میلیون ریال توسط بانک ملی به ۳۰ نفر و ۹۰ هزار میلیارد ریال توسط بانک قرض الحسنه مهر ایران به سه هزار نفر اختصاص یافته است.

مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: در اجرای طرح "سایبان امید" ویژه شناسایی و توانمندسازی زنان مطلقه، اقداماتی از جمله اخذ آمار و اطلاعات از دستگاه‌های اجرایی، انجام مصاحبه حضوری و تلفنی، احصای مشکلات و نیازهای حمایتی بانوان و فرزندان آنان، برگزاری جلسات مشاوره و کارگاه‌های آموزشی و دوره‌های تاب آوری اجتماعی و برگزاری دوره‌های مهارت آموزی انجام شده است.

وی با اشاره به لزوم افزایش پست‌های مدیریتی بانوان تا سال ۱۴۰۰ افزود: در این راستا با اقدامات انجام گرفته تا پایان امسال میزان تصدی پست‌های مدیریتی توسط زنان شاغل و توانمند در دستگاه‌های اجرایی استان به ۲۰ درصد خواهد رسید.

برچسب‌ها استانداری خراسان رضوی حقوق زنان نرخ بیکاری نرخ اشتغال

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری خراسان رضوی حقوق زنان نرخ بیکاری نرخ اشتغال استانداری خراسان رضوی حقوق زنان نرخ بیکاری نرخ اشتغال استانداری خراسان رضوی زنان سرپرست خانوار دستگاه های اجرایی پست های مدیریتی زنان و خانواده ریال توسط بانک نرخ بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۴۲۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین نشست شورای رابطین امور بانوان و خانواده با عنوان (شبکه‌سازی و مشارکت جهت بهبود وضعیت زنان دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی) در سال ۱۴۰۳ در محل سالن کنفرانس شهید سلیمانی واحد تربت‌حیدریه برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در این نشست اظهار کرد: خیزش سراسری دانشجویان کشور‌های مختلف در حمایت از مردم مظلوم غزه در فلسطین گام مؤثری در شناخت فجایع و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه است و ما دانشگاهیان نیز باید از آرمان‌های انقلاب اسلامی که حامی صلح و عدالت در جهان است دفاع کنیم.

محمد حاتمی، تکریم جایگاه بی‌بدیل زنان و خانواده را علت اساسی سلامت جامعه دانست و توضیح داد: ۵۶ درصد از جمعیت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه را خواهران تشکیل داده‌اند و اقبال جامعه و خانواده به سمت این دانشگاه نسبت به سال گذشته افزایش یافته و زمینه‌های لازم برای رشد و مشارکت بانوان و پیگیری مطالبات آنان از اقدامات مهم این دانشگاه بوده است.

مهدی رهنما معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه هم موضوع خانواده را مهم‌ترین شاکله در تدوین سند تحول و تعالی دانشگاه دانست و ابراز امیدواری کرد که با فرهنگ‌سازی و برنامه‌ریزی صحیح در شورای رابطین امور بانوان و خانواده تصمیم‌ها و خروجی مناسبی به نفع جامعه دانشگاهی تنظیم و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مسئول امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی هم به جایگاه بانوان و اهمیت آن در سازمان‌ها پرداخت و ادامه داد: در راستای اهداف و وظایف شورای رابطین امور بانوان و خانواده، هم‌اندیشی تبیین و استفاده از تجربیات رابطین واحد‌های دانشگاهی در هسته‌های فکری باید با تشکیل تیم‌هایی پویا و طرح برنامه‌هایی در موضوع مهارت‌افزایی، مسائل مربوط به خانواده را آسیب‌شناسی کنیم و با کانون زینت عفیفانه مشکلات حجاب و عفاف را به حداقل برسانیم.

لیلا قائمی  تأکید کرد: اقدامات و عملکرد شبکه پایش سلامتی نشاط برای دانشجویان دختر با استفاده از الگوی سند تحول و تعالی که رویکرد حل مسئله با هدف تدوین برنامه‌های جامع دارد و مأموریت اصلی ایجاد و تقویت خانواده متعالی با بهره‌مندی از ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و توانمندی بانوان براساس شرایط منطقه‌ای استان خراسان‌رضوی ضروری است.

وی توضیح داد: با تشکیل جلسات در این شوراها، تصمیمات اتخاذ شده در شورای راهبردی استان خراسان‌رضوی مطرح و مصوب و به واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی برای اجرا ابلاغ می‌شود.

مسئول امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی ابراز امیدواری کرد که سیاست‌های مدیریتی در استان با ایجاد این طرح اجرایی و عملیاتی شود.

در ادامه حاضران با حضور در گلزار پنج شهید گمنام دانشگاه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

در پایان با توجه به عملکرد و فعالیت‌های مناسب حوزه امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در نیمسال دوم ۱۴۰۲ از رویا نداف تجلیل و سپس فضا‌های اختصاصی مادران و کودکان و فضای دخترانه ـ باشگاه دخترانه بازدید و افتتاح شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟
  • آسفالت ۴۰۰ هزار متر مربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • آسفالت ۴۰۰هزار مترمربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • نمایندگان خراسان رضوی در اردوی انتخابی تیم ملی سپک تاکرای بانوان
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد