Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@11:46:02 GMT

تحصیل ۳۰ درصد دانش‌آموزان تهرانی در مدارس غیردولتی

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۴۳۹۹۸

تحصیل ۳۰ درصد دانش‌آموزان تهرانی در مدارس غیردولتی

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران گفت: ۴۵ درصد از مدارس تهران، مدارس غیر دولتی است و این مدارس حدود ۳۰ درصد از دانش آموزان این استان را تحت پوشش قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا، مسعود ثقفی با اشاره به موضوع بررسی طبقه اجتماعی، محل زندگی افراد و تفاوت مدرسه‌ها گفت: محتوای برنامه‌ریزی‌های تعلیم و تربیت بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تنظیم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما باید تعلیم و تربیت اعتقادی و اخلاقی در مدارس داشته باشیم.

وی افزود: آموزش و پرورش باید در حوزه‌های اجتماعی، زیستی، مدنی، زیبایی شناختی، علمی و اقتصادی به تعلیم و تربیت بپردازد.

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به این که تفاوت‌های فردی دانش‌آموزان بر آن چیزی که ما آموزش می‌دهیم تاثیر می‌گذارد، اظهار کرد: تمام مدارس ایران در حوزه تعلیم و تربیت از ظرفیت‌های بسیار خوبی برخوردار هستند و می‌توانند به دانش‌آموزان مختلف خدمات آموزشی متنوعی را ارائه دهند.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش در مدارس با افراد مختلفی سر و کار دارد. برخی دانش‌آموزان ظرفیت و توانایی دریافت مطالب بیشتری را دارند و بر همین اساس در مدارس خاصی درس می‌خوانند.

مسعود ثقفی با اشاره به انواع مدارس در ایران گفت: در حالت کلی در ایران دو نوع مدرسه با عناوین «دولتی» و «غیر دولتی» فعال هستند. از میان ۴۲۰۰ مدرسه فعال در تهران، ۱۹۲۰ مدرسه «غیر دولتی» هستند.

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: در حال حاضر ۹۱۰ هزار دانش آموز در مدارس دولتی درس می خوانند، در حالی که ۳۰۴ هزار دانش آموز در مدارس غیر دولتی تحصیل می کنند.

وی اضافه کرد: با آمارهای موجود می‌توان دریافت که ۴۵ درصد از مدارس تهران (غیر دولتی‌ها) حدود ۳۰ درصد از دانش‌آموزان این استان را تحت پوشش قرار می‌دهند.

ثقفی با اشاره به انواع مدارس دولتی در ایران، توضیح داد: مدارس دولتی عادی اکثر مدارس را شامل می‌شوند، در حالی که مدارس استعدادهای درخشان، نمونه دولتی و هیئت امنایی نیز بخش دیگری از مدارس دولتی را تشکیل می‌دهند.

وی افزود: مدارس نمونه دولتی نسبت به مدارس عادی خدمات آموزشی خود را در زمان بیشتری به دانش‌آموز انتقال می‌دهند. برای مثال دانش‌آموزان حاضر در مدارس نمونه دولتی باید از ساعت ۸ صبح تا ۱۴:۱۰ در مدرسه حضور داشته باشند، این درحالی است که دانش‌آموزان در مدارس عادی از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ در مدرسه حضور پیدا می‌کنند.

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران در برنامه‌ای رادیویی با اشاره به اینکه تمام مدارس هیئت امنایی دولتی هستند، اظهار کرد: در مدارس هیئت امنایی دانش‌آموزان می‌توانند علاوه بر آموزش و پرورش از خدمات سایر نهادهای اجتماعی بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انواع مدارس مدارس غیردولتی سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران تعلیم و تربیت دانش آموزان نمونه دولتی مدارس دولتی هیئت امنایی مدارس غیر غیر دولتی دانش آموز ۳۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۴۳۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند

ایسنا/زنجان معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: دانش‌آموزان متاهل طبق آیین‌نامه اجرایی مدارس و تایید مدیر مدرسه با رعایت شئونات می‌توانند در مدارس عادی تحصیل کنند.

حسین قاسمی در گفت‌وگو با  خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه تلاشمان این است هیچ دانش‌آموز روستایی از تحصیل باز نماند، اظهار کرد: در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل اتفاقات خوبی را شاهد هستیم.

وی با اشاره به شناسایی ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان زنجان، ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش آموزان مشکلات جدی ذهنی یا جسمی دارند و بعضا آموزش‌پذیر نیستند.
 
قاسمی با اشاره به اینکه این ۷۹۰ نفر در حوزه ورود به ابتدایی هستند و چون آمار را به طور کلی حساب می‌کنند،۳۰ نفر از این تعداد فوت شدند، اضافه کرد: علاوه بر این، تعدادی از دانش‌آموزان هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو افراد بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی با اشاره به فعالیت ۹ مدرسه تک دانش‌آموزی، بیان کرد: از این تعداد ذکر شده خانواده (حدود ۵۵ دانش آموز) نیز به علت جثه کوچک فرزندشان اجازه ورود آن‌ها به پایه ابتدایی را ندادند.  

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در حوزه متوسطه عمده دلیل ترک تحصیل ازدواج، ورود به حوزه اشتغال و عدم رضایت برخی والدین برای ادامه تحصیل فرزندانشان است، بیان کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

قاسمی با اشاره به اهمیت حق تحصیل برای افراد، خاطر نشان کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.
 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند