Web Analytics Made Easy - Statcounter

تغییراتی که در سیاست های مدیریت دانشجویی دانشگاه اصفهان به تازگی رخ داده، باعث بروز مشکلاتی برای دانشجویان شده است؛ خوابگاه و غذای دانشجویان در پی این سیاست ها در معرض خطر است.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عرفان توانا؛ * شرح وظایف معاونت دانشجویی دانشگاه اصفهان ۱۲ بند دارد که ۸ بند آن به صورت مستقیم به موضوع رفاه دانشجویان مرتبط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
غیر از آن در بند‌های دیگر نیز، آنچه به عنوان شرح وظایف معاونت دانشجویی مطرح شده، مسائلی را مدنظر قرار داده است که رفاه و حل مسانل دانشجویان را مطرح کرده است. از این توجه شرح وظایف به حل مسائل و رفاه دانشجویان، می‌توان به این نتیجه رسید که معاونت دانشجویی در دانشگاه و مدیران زیر مجموعه این معاونت، باید روند کار‌های خود را به گونه‌ای بچینند که مسائل دانشجویان حل شود یا دانشجویان در شرایط بهتری به تحصیل بپردازند. اما به نظر می‌رسد مدتی است این روند در دانشگاه اصفهان به گونه‌ای طی می‌شود که باعث اعتراض دانشجویان شده و مشکلاتی را برای آنان ایجاد کرده است.
چند روزی است که در کانال‌های دانشجویی دانشگاه اصفهان مطالبی دست به دست می‌شود که نشان می‌دهد سیاست‌های جدید معاونت دانشجویی این دانشگاه، باعث بروز مشکلاتی برای دانشجویان شده است.   مشکلات غذایی دانشجویان مثلا یکی از این مشکلات مربوط به فیش فراموشی غذای دانشجویان است. تا پیش از این، دانشجویان می‌توانستند در روز‌هایی که به هر دلیلی در ساعت توزیع غذا در خوابگاه یا دانشگاه حضور ندارند، یا امکان رفتن به سلف‌ها برای دریافت غذا را ندارند، کد کاربری خود را به هم اتاقی یا دوستان خود بدهند و در این صورت وعده غذایی خود را دریافت کنند. اما به تازگی دانشجویان باید برای دریافت فیش فراموشی خود اثر انگشت خود را در دستگاه ثبت کنند!
مهدی ربیعی، نایب دبیر شورای صنفی دانشگاه اصفهان در صفحه اینستاگرامی خود به این موضوع اشاره کرده و نوشته که دانشگاه این تصمیم را برای رفع مشکل برخی دانشجویان گرفته است. مشکل این بوده که برخی دانشجویان شکایت کرده اند که غذایشان را افرادی دیگر گرفته اند.     ربیعی در استوری خود موضوع را اینطور به مسئولان دانشگاه پاسخ داده است که این دسته از دانشجویان، تعداد محدودی هستند که باید به معاونت مراجعه کنند و یاد بگیرند که رمز خود را تغییر دهند.
وی به شیوه مدیریت دانشگاه اینگونه انتقاد می‌کند که برای راه انداختن کار چند نفر، کار هزاران دانشجوی خوابگاهی را مختل کرده اند. او می‌نویسد: رسالت اصلی دانشگاه تربیت افراد برای نقش‌های آینده کشور است. دانشجویی که در محیط آکادمیک غذایش را از دستش می‌گیرند و کاری نمی‌تواند انجام دهد، این تصمیم شما بزرگترین خیانت در حق او است، چون پس از ۴ سال بیرون این محیط چنین دانشجویی را نه تنها غذایش، بلکه خودش را هم می‌بلعند!  
ربیعی همچنین به این موضوع اشاره کرده است که با این طرح، تعداد زیادی از دانشجویانی که هر شب در آزادگان درس می‌خوانند و ساعت بازگشت آنان به خوابگاه ساعت ۱۱ شب است، یا دانشجویانی که سرکار می‌روند یا آنانی که به هر دلیلی شب تا قبل از ساعت هفت بیرون خوابگاه هستند، وعده غذای خود را از دست می‌دهند.
وی در پایان خطاب به مسئولان معاونت دانشجویی دانشگاه نوشته است: من باور نمی‌کنم به خاطر درخواست چند دانشجو چنین کاری را انجام داده باشید. چون در همین صفحه درخواست‌های زیادی از دانشجویان وجود دارد که به هیچ کدام جامه عمل نپوشانیده اید.   صرفه جویی اقتصادی به سبک ایجاد مشکل برای دانشجو او از مسئولان دانشگاه خواسته که صادقانه به دانشجویان توضیح دهند که دلیل اجرای چنین طرحی چیست؟ به نظر ربیعی دانشجویان گمان می‌کنند که دانشگاه می‌خواهد در هزینه‌های خود صرفه جویی کند و اینگونه فشار اقتصادی روی دوش دانشجو می‌گذارد.
البته او به این نکته نیز اشاره می‌کند که مسئولان دانشگاه برای صرفه جویی اقتصادی بهتر است به حال ۲۰۰ کارمند اضافی دانشگاه فکری کنند .
یکی از دانشجویان دانشگاه اصفهان نیز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مساله مشکلات دانشجویان پس از تغییر در مدیریت دانشجویی را مطرح می‌کند و می‌گوید: احمدنژاد، مدیر جدید امور دانشجویی دانشگاه به بهانه برخی تغییرات، اقداماتی داشته که برای ما مشکلاتی ایجاد کرده است.   راه‌های جدید دانشگاه اصفهان برای درآمدزایی وی این اقدامات را در راستای درآمدزایی برای دانشگاه دانسته و می‌گوید: سلف کوثر دانشگاه در گذشته تعطیل بود ولی اکنون این سلف در حال انتقال به بخش خصوصی به عنوان رستوران است. این در حالی است که دو رستوران دیگر هم در دانشگاه فعالیت می‌کنند.
این دانشجوی دانشگاه اصفهان می‌گوید: موضوع خصوصی سازی در دانشگاه جدی‌تر از قبل پیگیری می‌شود. استخر دانشگاه به بخش خصوصی واگذار شده، مشکلات دانشگاه با پژوهشکده شاخص پژوه ادامه دارد. پیمانکاران دانشگاه هم حالا دیگر بخش خصوصی هستند.
وی به محصولات کشاورزی دانشگاه هم اشاره می‌کند و می‌گوید: دانشگاه اصفهان اراضی کشاورزی تحت کشت هم دارد که این‌ها هم به تازگی به بخش خصوصی واگذار شده است.
این دانشجوی دانشگاه اصفهان به مساله دیگری نیز اشاره می‌کند و می‌گوید: اخیرا در دانشگاه مصوب شده است که به دانشجویانی که محل سکونتشان در ۱۰۰ کیلومتری دانشگاه است، خوابگاه نمی‌دهند. این موضوع برای دانشجویان مشکلات زیادی ایجاد می‌کند.
وی ادامه می‌دهد: مبلغ خوابگاه هم این ترم از حدود ۲۵۰ هزار تومان به یکبار به بیشتر از ۵۰۰ هزار تومان رسیده است.
این دانشجوی دانشگاه اصفهان درباره فیش فراموشی غذا می‌گوید: شرایطی که ایجاد شده عملا کارکرد فیش فراموشی را از بین می‌برد.  
وی توضیح می‌دهد: می‌گویند عده‌ای از این امکان سوءاستفاده می‌کنند و غذای دانشجویان دیگر را بدون اجازه آنان می‌گیرند. اما به نظر می‌رسد که این موضوع تنها بهانه است. دلیل اصلی کار را نمی‌دانیم چیست، اما هرچه هست برای دانشجویان مشکلاتی را ایجاد می‌کند.
امکانات رفاهی که مسئولان در رسانه‌ها برای دانشجویان مطرح می‌کنند با آنچه در دانشگاه‌ها ارائه می‌شود، تفاوت‌هایی دارد. سیاست‌هایی هم که اعمال می‌شود، گاهی باعث دلزدگی دانشجویان از فضای دانشگاه می‌شود و در نهایت، موضوع رفاه دانشجویان که شاید اصلی‌ترین شرح وظیفه معاونت دانشجویی است، به حاشیه می‌رود. خبرگزاری دانشجو در این گزارش به بیان دغدغه دانشجویان پرداخته و منتظر پاسخ مسئولان دانشگاه اصفهان در خصوص مشکلات پیش آمده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه اصفهان شورای صنفی خوابگاه دانشجویی دانشجوی دانشگاه اصفهان دانشجویی دانشگاه اصفهان دانشگاه اصفهان دانشگاه اصفهان معاونت دانشجویی خبرگزاری دانشجو مسئولان دانشگاه رفاه دانشجویان برای دانشجویان غذای دانشجویان دانشجویان شده بخش خصوصی برای دانشجو فیش فراموشی شرح وظایف صرفه جویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۴۴۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش زیادی از ۳۰ میلیون گیمر دانشجو هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، دومین نشست مدیران امور دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز اموزش عالی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری امروز ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در حال برگزاری است.

ابراهیم نعیمی سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در این نشست گفت: سازمان امور دانشجویان متولی سلامت جسمانی و سلامت روانی و مجموعه‌ای از خدمات متنوع رفاهی برای دانشجویان دانشگاه‌های تابعه وزارت علوم است.

وی ادامه داد: رئیس سازمان امور دانشجویان با هدف‌گذاری‌هایی که برای ارتقا خدمات کمی و کیفی در بخش‌های مختلف داشته‌اند تلاش نموده تا دانشگاه‌ها را به سمت و سویی ببرد که روحیه نشاط، شادابی، پویایی و تحرک در دانشگاه‌ها کاملاً بروز یابد.

مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی با بیان اینکه یکی از فعالیت‌های مهم سازمان برپایی المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی است؛ اظهار کرد: ما بیش از ۳۰ میلیون گیمر فعال در کشور داریم که بخش زیادی از آن‌ها را دانشجویان تشکیل داده‌اند در نتیجه برای جذب حداکثری و جهت دهی به نیروی جوانی این دانشجویان عزیز باید تلاش کنیم.

وی ادامه داد: المپیاد بازی‌های فناورانه دانشجویی ۱۸ محور مسابقاتی دارد تا بتواند خلاقیت، پویایی و نشاط را در جامعه دانشجویی ایجاد کند و به استعداد یابی و هدایت آن‌ها بپردازد.

دکتر نعیمی با بیان اینکه هدف از برگزاری این گردهمایی‌ها بررسی نظام مسائل دانشجویی است؛ تصریح کرد: احصاء نیازها، تبادل نظرها، شکل گیری دوستی‌ها، رفع ابهام و چالش‌ها، شناسایی نقاط قوت و ضعف و بسیاری از موارد دیگر از اهداف برگزاری این نشست است.

سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل ادامه داد: ما انتظاراتی از مدیران دانشجویی دانشگاه‌ها داریم که از جمله آن‌ها حضور میدانی در خوابگاه‌ها و رستوران‌ها و تعامل چهره به چهره با دانشجویان است و از آنجایی که مدیران دانشجویی دانشگاه‌ها از روحیه مدیریت جهادی برخوردار هستند مطمئن هستم این انتظارات به خوبی در دانشگاه‌ها در حال اجرا است.

دکتر نعیمی توانمندسازی مسئولین خوابگاه‌ها و امور رفاهی دانشگاه‌ها در دستور کار قرار دارد و در این زمینه برنامه‌های مدونی را خواهیم داشت؛ تصریح کرد: مدیریت امور دانشجویی مدیریت عشق و علاقه و محبت است ما تلاش داریم تسهیلگری‌هایی را انجام دهیم تا خدمات امور دانشجویی را ارتقا کیفی دهیم.

کد خبر 6100614

دیگر خبرها

  • قدردانی دانشجویان غزه از جنبش دانشجویان آمریکا و اروپا
  • خیانت بزرگ ابومازن به فلسطینی‌ها با سرکوب جنبش دانشجویی
  • بخش زیادی از ۳۰ میلیون گیمر دانشجو هستند
  • صرفه‌جویی ۵ هزار مگاواتی برق با افزایش بازدهی ۲۰ میلیون کولر آبی
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • دانشگاه‌های اسپانیا هم به جنبش جهانی دانشجویی برای حمایت از فلسطین پیوستند+ فیلم
  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • پویش «با انرژی» و اهداء جوایز نفیس به صرفه جویان در برق در مازندران