Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی دوره پنج ساله ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹، ۲۰۸ تولیدکننده نفت و گاز در آمریکا درخواست ورشکستگی کرده‌اند.

قدس آنلاین؛ به نقل از اویل پرایس، شرکت حقوقی هاینس اند بون، آخرین گزارش ورشکستگی در بخش انرژی آمریکا را اعلام کرده است. این گزارشها شامل ورشکستگی های تولیدکنندگان نفت و گاز آمریکای شمالی و  میادین نفتی آمریکا از آغاز ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ میشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی این دوره پنج ساله، ۲۰۸ تولیدکننده نفت و گاز درخواست ورشکستگی کرده‌اند. با کاهش شدید قیمت نفت در ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶، بیش از ۱۰۰ درخواست ورشکستگی گزارش شد. با بهبود نسبی قیمت نفت پس از ۲۰۱۶، تعداد این درخواست ها در ۲۰۱۷ به ۲۴ و در ۲۰۱۸ به ۲۸ مورد رسید.

 ولی طی سه ماهه چهارم ۲۰۱۸ شاهد کاهش شدید قیمت نفت بودیم که تا ۲۰۱۹ ادامه یافت. در نتیجه تعداد درخواست های ورشکستگی در ۲۰۱۹ دوباره تا ۴۲ درخواست افزایش یافت.

 از ۲۰۸ گزارش ورشکستگی، تگزاس با ۹۴ درخواست در رتبه اول قرار دارد. کلورادو و لوئیزیانا با ۱۱ درخواست پایین‌تر از تگزاس قرار گرفته‌اند و نیویورک با ۱۰ گزارش در رتبه چهارم است.

 شرکت هایسنس اند بوم همچنین گزارش داد بخش خدمات میادین نفتی هم ضربه سختی خورده و ۱۹۶ ورشکستگی طی این دوره پنج ساله اتفاق افتاده است. کل میزان بدهی بخش خدمات میادین نفتی طی این دوره حدود ۶۶ میلیارد دلار بوده که بازهم تگزاس با ۱۰۲ ورشکستگی پیشتاز است.

 به گزارش این شرکت، قیمت کالاها همچنان برای تولید کنندگان چالش‌برانگیز است. در این گزارش آمده است:« به نظر می رسد بازار نفت علیرغم دو رویداد ژئوپلیتیکی مهم در خاورمیانه همچنان در برابر افزایش قیمت نفت مقاومت می‌کند-  حمله  سپتامبر ۲۰۱۹ به تاسیسات نفتی آرامکو و افزایش تنش ها بین ایران و آمریکا پس از ترور سردار سلیمانی در هفتم ژانویه».

 در حال حاضر هم شیوع ویروس کرونا چالشی برای تولیدکنندگان نفت است چون توانسته ۱۰ درصد قیمت نفت را طی هفته گذشته کاهش دهد. اگر این روند ادامه یابد و قیمت گاز طبیعی همچنان پایین بماند،  سال ۲۰۲۰ سال دیگری برای ورشکستگی تولید کنندگان نفت و گاز به خاطر مسائل مالی خواهد بود.

 انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: نفت و گاز آمریکا ورشکستی درخواست ورشکستگی دوره پنج ساله میادین نفتی طی این دوره قیمت نفت تا ۲۰۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۴۶۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک آمریکایی «ریپابلیک فرست» اعلام ورشکستگی کرد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، تمامی ۳۲ شعبه بانک «ریپابلیک» در نیوجرسی، پنسیلوانیا و نیویورک از روز شنبه یا دوشنبه به عنوان شعبه‌های بانک «فولتون» بازگشایی خواهد شد. قیمت سهام بانک «ریپابلیک»، از کمی بیش از ۲ دلار در ابتدای سال به حدود یک سنت در روز جمعه کاهش یافته است و ارزش بازار آن کمتر از ۲ میلیون دلار شد.

این بانک پنجمین بانک آمریکایی‌ست که ورشکسته می‌شود. سال گذشته ۳ بانک آمریکایی «سیلیکون ولی»، «سیگنیچر» (Signature Bank) در ماه مارس ۲۰۲۳ و «فِرست ریپابلیک» (First Republic Bank) در ماه می‌ورشکست شدند. تعطیلی بانک «سیگنیچر» چند روز بعد از دستور تعطیلی بانک «سیلیکون ولی» اتفاق افتاد. یک هفته پیش از آن هم بانک سیلورگِیت (Silvergate Bank) اعلام کرده بود به طور داوطلبانه بانک خود را منحل می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است
  • ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد
  • بانک آمریکایی «ریپابلیک فرست» اعلام ورشکستگی کرد
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران