Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@11:39:55 GMT

بارزترین آسیب‌های اجتماعی تهران

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۴۷۲۷۵

بارزترین آسیب‌های اجتماعی تهران

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، زهرا کمالی دهقان، با بیان اینکه طرح گفت‌وگوی ملی خانواده با همکاری معاونت امور زنان وخانواده ریاست جمهوری و انجمن جامعه‌شناسی ایران تدوین و از سال ۹۷ اجرا شد، اظهار کرد: تمامی دفاتر انجمن جامعه شناسی در تمامی استان‌ها در این طرح شرکت کردند و مجریان طرح هر استانی، مدیران دفاتر انجمن آن استان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طرح گفت‌وگوی ملی خانواده در دو فاز اجرا شده است، گفت: در مرحله اول مجریان طرح یعنی جامعه‌شناسان کارگاهی را با چهار گروه هدف در تمامی استان‌ها برگزار کردند، این گروه شامل جامعه‌شناسان، روانشناسان، سمن‌ها، مقامات دولتی مانند بهزیستی و شهرداری و روزنامه‌نگاران حوزه بودند که از آن‌ها خواسته شد در مورد مسائل اجتماعی استان خود صحبت کنند و سپس بررسی شود که در هر استان چه مسائل و مشکلاتی بیشتر است و دولت برای کاهش آن چه گام‌هایی برداشته است و در نهایت حاضران کارگاه به ارائه پیشنهاداتی برای کاهش مشکلات استان پرداختند.

مجری طرح گفت‌وگوی ملی خانواده در پاسخ به این سوال که در کدام یک از استان‌ها آسیب‌های اجتماعی بیشتر از سایر استان‌هاست؟ ادامه داد: در تمامی استان‌ها با یکسری آسیب‌های اجتماعی مشترکی مواجه شده‌ایم که از جمله آن‌ها می‌توان به اعتیاد، حاشیه‌نشینی، فقر، طلاق، کودکان کار و... اشاره کرد، اما در برخی استان‌ها آسیب‌های اجتماعی خاص آن استان وجود دارد. به طور مثال حاشیه‌نشینی، کودکان کار و طلاق از بارزترین آسیب‌های اجتماعی استان تهران است.

این جامعه‌شناس تاکید کرد: در نهایت تحلیل‌ها و گزارشات به دست آمده از مشکلات هر استانی در قالب کتاب تدوین شد. مرحله دوم این طرح در سال جاری در تمامی استان‌ها اجرا شد. در فاز دوم این طرح هفت کارگاه به صورت رایگان برای خانواده‌ها برگزار شد که دو کارگاه برای پدران، دو کارگاه برای مادران و دو کارگاه برای فرزندان برگزار شد؛ در این مرحله هر کدام از اعضای خانواده به بیان مشکلاتی که با دیگر اعضای خانواده‌ها داشتند، پرداختند و در کارگاه هفتم همه اعضای خانواده یعنی پدران، مادران و فرزندان در کارگاه‌ها حاضر شدند و از آن‌ها خواسته شد مسائل و مشکلات خانوادگی خود را بیان کنند. در پایان کارگاه‌ها نحوه گفت‌وگوی صحیح با یکدیگر به خانواده‌ها آموزش داده شد.

کمالی دهقان در ادامه گفت: این طرح به صورت پایلوت به اجرا درآمده است و برای استمرار و تداوم آن نیازمند سرمایه بالایی هستیم.

مجری طرح گفت‌وگوی ملی خانواده ادامه داد: اغلب پدران در ابتدای امر از شرکت در این کارگاه‌ها امتناع می‌کردند، اما پس از ورود به کارگاه‌ها علاقه زیادی به شرکت در جلسات بعدی داشتند. تمامی خانواده‌ها علاقه‌مند به استمرار این طرح هستند، به طور حتم این طرح تاثیر بسیار بالایی در بهبود روابط میان اعضای خانواده‌ها و در نهایت جامعه خواهد دارد. از آنجایی که این طرح موجب بهتر شدن روابط اعضای خانواده‌ها می‌شود، باید این موضوع مد نظر قرار گیرد که با برگزاری کارگاه‌های چند جلسه‌ای و طرح‌های کوتاه مدت دو ساله چندان تاثیری در بهبود روابط میان خانواده‌ها برقرار نخواهد شد که برای استمرار و تداوم آن معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری باید تصمیم‌گیری کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی جامعه شناس طرح گفت وگوی ملی خانواده تمامی استان ها اعضای خانواده ها آسیب های اجتماعی دو کارگاه کارگاه ها اجرا شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۴۷۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: بانوان الگو و نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند و باید در راستای ترویج و تقویت فرهنگ اعتماد به موفقیت زنان در مدیریت و فعالیت‌های صنفی جامعه تلاش کرد و در این راه بیان عملکرد خوب آنان درعرصه‌های مدیریتی ضروری است.

خلیل‌احمد سلامی در نخستین جلسه کمیته بانوان و خانواده اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان که با حضور مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری برگزار شد ضمن تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: این ایام فرصت مناسبی برای تکریم قشر‌های مختلف جامعه کار و تولید بعنوان جهادگران عرصه تلاش و خودکفایی است.
وی به نقش مهم بانوان در جامعه نیز اشاره کرد و افزود: بدون مشارکت جدی بانوان در عرصه‌های مختلف، توسعه پایدار محقق نمی‌شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: زمینه‌های مشارکت بیشتر بانوان در تشکل‌های کارگری و کارفرمایی فراهم است و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود از آنها حمایت می‌شود.
وی از حمایت مجموعه دستگاه‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سیستان و بلوچستان از بانوان کارآفرین خبر داد و افزود: زنان و دختران این استان بواسطه فرهنگ و پیشینه تاریخی مستحکم، از توانمندی‌هایی برخوردار هستند که می‌بایست مورد توجه قرار گیرد و حمایت شوند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان هم در این جلسه اظهار کرد: تشکیل هیات اندیشه ورز متشکل از بانوان عضو تشکل‌های کارگری و کارآفرینان می‌تواند در پیگیری مسائل این قشر پر تلاش و اثرگذار مهم باشد.
زهرا ابراهیمی گفت: در سال‌های اخیر دفتر امور بانوان و خانواده استانداری تلاش کرده است با همکاری دستگاه‌های مرتبط از جمله اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حمایت‌هایی را از بانوان این خطه انجام دهد.
وی افزود: حضور بانوان استان در نمایشگاه‌های مختلف ملی و بین‌المللی، برگزاری همایش و نشست‌های تخصصی با زنان تاثیر گذار و تقویت کمیته‌های بانوان دستگاه‌های اجرایی از جمله برنامه‌های دفتر امور بانوان و خانواده استانداری است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • رویداد جامعه‌پرداز برای شناسایی و ارتباط گیری با کنشگران حوزه خانواده
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • رویداد جامعه‌پرداز با موضوع خانواده و جمعیت در البرز برگزار می‌شود
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند