Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، پیروز حناچی در یکصد و نود و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جریان تقدیم لایحه بودجه سال آینده شهرداری تهران به شورای شهر، گفت: امروز مطابق قولی که داده شده بود پس از متمم بودجه شهرداری، لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ شهرداری تهران را تقدیم شورا خواهیم کرد و امیدواریم مطابق برنامه شورا رعایت سقف پیش‌بینی بودجه را هم داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزد: از مهمترین نکاتی که در خصوص بودجه سال آینده شهرداری می‌توان اشاره کرد این است که رقم کل بودجه ۲۴.۹ درصد افزایش نسبت به سال ۹۸ به انضمام متمم را داشته است و در نهایت رقم ۳۰ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای سقف بودجه تعیین شده است. قطعا تعیین این رقم با شرایط اقتصادی موجود، موجب بهبود شاخص‌ها و رونق اقتصادی بیشتر در شهر خواهد شد. در حقیقت تلاش شده در شرایط بد اقتصادی موجود تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم و حجم نقدیندگی زیاد که در حوزه اقتصادی تهدید است را در تهران به فرصت تبدیل کنیم.

شهردار تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به این که بودجه عمرانی برای سال آینده نسبت به سال جاری ۴۳ درصد افزایش پیدا کرده است، افزود: منابع و درآمدهای بودجه از ۳۴ درصد بودجه سال جاری به ۳۷ درصد افزایش پیدا کرده و جمع درآمدها با رقمی بیش از ۱۵ هزار میلیارد ۴۰ درصد نسبت به سال ۹۸ افزایش داشته است.

وی ادامه داد: مجموع درآمدها ۴۰ درصد از هزینه‌ها بیشتر است که نشان از مثبت بودن تراز مالی شهرداری است. همچنین مصارف و هزینه‌ها و ردیف تملک دارایی و سرمایه‌ای ۴۳ درصد رشد داشته و به رقم ۱۴ هزار و ۳۳۱ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است. همچنین برای بازپرداخت دیون و بدهی‌های شهرداری تهران مبلغی معادل ۴۴۷۲ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

حناچی مهمترین شاخص بودجه سال آینده شهرداری تهران را برنامه‌پذیری و تحقق‌پذیری آن خواند و اظهار کرد: ۱۰۹ پروژه با اعتبار ۱۰ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در این بودجه اختصاص پیدا کرده است. همچنین با توافق شورا ما در بودجه سال آینده در حال تحقق یک پارادایم شیفت هستیم به شکلی که بخش عمده‌ای از بودجه‌ها در مقایس محلی تعریف شده است. بودجه‌ای که با تشخیص اولویت‌های محلی تدوین شده است.

شهردار تهران در تشریح جزئیات بیشتر بودجه سال آینده به بخش حمل و نقل عمومی اشاره کرد و افزود: برای توسعه مترو ۳۴۲۰ میلیارد تومان، برای خرید اتوبوس ۵۰۰ میلیارد تومان و ۴۰۰ میلیارد تومان نیز برای ساخت پیاده راه در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: در حوزه شهرسازی برای توسعه محلی رقمی بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده و ۱۵ پروژه با اعتبار ۸۵۵ میلیارد تومان به عنوان طرح‌های بازآفرینی در بودجه سال آینده پیش‌بینی شده است. قطعا توسعه مجموعه باغ هنر در اراضی عباس آباد و ساماندهی خط آهن تهران- تبریز نیز در این راستا مورد توجه قرار می‌گیرد. همچنین ۶۴۰ میلیارد تومان در بحث مجتمع‌های ایستگاهی در نظر گرفته شده است.

حناچی در تشریح بودجه حوزه اجتماعی و فرهنگی گفت: در مجموع در این حوزه ۵۳۳ میلیارد تومان شامل توسعه گردشگری تهران و احداث دو گرمخانه مرکزی و تکمیل تجهیز مرکز آیینی صبا در نظر گرفته شده است. در حقیقت سال آینده برنامه‌های خاصی برای تهران ۱۴۰۰ خواهیم داشت.

وی در تشریح بودجه خدمات شهری و محیط زیست نیز به اختصاص رقم ۵۰۰ میلیارد تومان برای احداث بوستان‌های جدید اشاره کرد و افزود: قطعا در سال آینده بوستان چهار باغ، فاز دوم بوستان ولایت، تکمیل بوستان گل‌ها، هرندی و کمربند سبز شهر تهران مورد توجه قرار می‌گیرد. همچنین تملک باغات محلی و احداث بوستان‌های محلی در مناطقی همچون هشت، ۱۴، ۱۱، ۱۶ و ۱۷ با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان لحاظ خواهد شد. در بخش ارتقای مدیریت پسماند نیز رقم ۱۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

حناچی ادامه داد: برای بخش ایمنی مدیریت بحران بیش از یکهزار میلیارد تومان و ۷۶ میلیارد تومان برای تکمیل و احداث پایگاه‌های مدیریت بحران و سامانه هوشمند هشدار سیل در نظر گرفته شده است. همچنین ۲۰۰ میلیارد تومان در حوزه هوشمندی سازی هزینه خواهد شد.

وی تاکید کرد: در بخش‌های دیگری همچون بازنشستگی و بازخریدی ۳۴۱۲ نفر از پرسنل شهرداری تهران رقم ۷۹۰ میلیارد تومان درنظر گرفته شده و کمک هزینه سازمان‌ها و شرکت‌ها ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده است. با این نگاه به سازمان‌ها  و شرکت‌ها به این نتیجه می‌رسیم که باید به سمت بهره‌وری بیشتر این سازمان‌ها و شرکت‌ها پیش برویم.

شهردار تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر این که بودجه سال آینده در یک کلام می‌توان گفت: ۴۷ درصد عمرانی، ۳۸ درصد هزینه‌ای و ۱۵ درصد تملک دارایی است، ادامه داد: همچنین فعالیت‌های عظیم در حوزه‌های تخصصی در حال انجام است و موضوعات مهم شهر تهران در حوزه تخصصی به همفکری عمومی گذاشته شده همانند موضوع طراحی میدان حسن آباد که به همفکری عمومی گذاشته شد. همچنین موضوع ساخت یادمان شهید سلیمانی و هواپیمای اوکراینی نیز به همفکری عمومی گذاشته خواهد شد. برای سال آینده نگاه جدی به نشاط اجتماعی در  طول سال و به ویژه برنامه‌های نوروز خواهیم داشت.

وی تاکید کرد: اکثر پروژه‌های مهم و بزرگ شهر به بهره‌برداری رسیده و پروژه زیرگذر استان معین و گیشا نیز به بهره‌برداری خواهد رسید.

کد خبر 481844 برچسب‌ها شهرداری شورای شهر پیروز حناچی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری شورای شهر پیروز حناچی میلیارد تومان در نظر گرفته شده بودجه سال آینده شهرداری درصد افزایش پیدا کرده افزایش پیدا کرده نظر گرفته شده میلیارد تومان ۲۰۰ میلیارد تومان شهردار تهران نسبت به سال سازمان ها شهر تهران شرکت ها خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۴۹۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر

تین نیوز

شهردار تهران گفت: نمی توانیم تمام مفاد قرارداد برقی سازی ناوگان عمومی پایتخت را جار بزنیم؛ ایران هزار و یک دشمن دارد. اگرچه عده ای می خواهند قرارداد را منحل کنند، ولی نمی توانند؛ این را به مردم نوید می دهیم.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، علیرضا زاکانی در خصوص قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی، اظهار کرد: باید ببینیم تهران چه وضعیتی در حوزه حمل و نقل دارد. تردد در تهران به صورت ۶۶ درصد استفاده از وسایل شخصی و ۴۴ درصد استفاده از وسایل نقلیه عمومی است و علت آن هم عقب افتادگی تاریخی در نوسازی زیرساخت هاست.

زاکانی با بیان اینکه در کشور هر ظرفیتی داشتیم دنبال کردیم تا خریدها از داخل صورت بگیرد، به طوری که قرارداد سه هزار دستگاه اتوبوس منعقد شد، تصریح کرد: طبق مستندات تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس نیاز دارد. ۳۲ ماه پیش روز معرفی بنده به عنوان شهردار هزار و ۸۸۰ اتوبوس تحویل گرفتیم که ۸۸۰ دستگاه آن فعال بود. امروز سه هزار و ۲۰۰ اتوبوس داریم که دو هزار و ۱۰۰ دستگاه اتوبوس در خطوط فعال هستند و تا چند روز آینده به سه هزار و ۴۰۰ دستگاه می رسد.

وی با بیان اینکه ۶ هزار ون تهران مربوط به ۱۷ سال قبل بود و ۷۲ هزار تاکسی در تهران نیز وجود داشت که بخش قابل توجهی از آن با فرسودگی روبه رو بودند، تصریح کرد: پیش از سفر به چین برای اجلاس «یک کمربند یک جاده» قرارداد سه هزار دستگاه اتوبوس شامل دو هزار دستگاه دیزلی و هزار دستگاه برقی منعقد شد. پس از حضور در اجلاس پیگیری هایی برای انعقاد قرارداد مترو داشتیم.

وی افزود: در سال ۱۳۹۶ قراردادی برای ۶۹۱ دستگاه واگن مطرح شده بود و تا سال گذشته این طرح باقی مانده بود. پیش از سفر ما وزارت کشور در سفری این قرارداد را عملیاتی کرد. پس از ۶ سال عقب افتادگی که مقصر آن دولت قبلی بود، دولت انقلابی و جهادی اقدام کرد.

وی در ادامه یادآور شد: هشت رام قطار مترو به صورت کامل، ۱۰ رام قطعات و مابقی به صورت انتقال تکنولوژی وارد می شود. ما در چین با شرکت مربوطه اقدام به مذاکره کردیم و با پشتیبان مالی طرح نیز هماهنگی ها را انجام دادیم و قرارداد ۲۴ تا ۲۷ ماهه به ۱۲ تا ۱۴ ماه کاهش یافت و یک سال به نفع ایران شد.

زاکانی همچنین تصریح کرد: سهم اولیه ما دریافت شده بود و به همین دلیل یک سال به نفع ایران تمام شد. با مذاکره با چینی ها ۷.۵ میلیون یورو تکنولوژی ساخت بوژی را به ما دادند و مکلف شدند توسعه واگن سازی را برای ما انجام دهند. 

شهردار تهران با بیان اینکه این اقدام یک جهش برای داخل است، یادآور شد: میزان ساخت بوژی را برای کشور جلو انداختیم و ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران تمام شد و فضای جدیدی برای خدمت در کشور فراهم شد. ۶۳۰ دستگاه نیز به ۷۹۱ دستگاه واگن رسید. نمونه کامل یک به یک خردادماه ساخته و در اواخر سال واگن ها وارد کشور خواهد شد. ما به دنبال داخلی سازی بهترین قطعات هستیم و به سمت تزئینات نرفته ایم. بنده آمده ام که مردم را خوشحال کنم و با وجود صداهایی که شنیده می شود، ما توجهی به آن نداریم و مردم باید بدانند چه اتفاقات بزرگی در کشور رخ می دهد.

وی با اعلام اینکه اولین رام داخلی با همکاری مپنا، جهاد دانشگاهی و شرکت واگن سازی به صورت ۸۵ درصد داخلی سازی در حال تکمیل و یک افتخار برای کشور است، خاطرنشان کرد: ما خطوط را راه اندازی کرده ایم. مردم سالها در مترو با زحمت رو به رو بودند چون کسی به فکر آنها نبود.

زاکانی که در یک برنامه تلویزیونی سخن می گفت، با بیان اینکه ساخت خط ۸ و ۱۰ سال قبل آغاز شد و خط ۹ هفته آینده آغاز خواهد شد، گفت: تمام خطوط مترو غیر از خطوط ۹ و ۱۰ فعال هستند و یک انقلاب در مترو به عنوان زیرساخت ایجاد خواهد شد. ما به ازای ۲۵ سال قبل در سه تا چهار سال آینده، واگن وارد کشور خواهد شد. اورهال واگن ها نیز قابل مقایسه با گذشته نیست.

شهردار تهران با اشاره به حضور خود در چین به دعوت شهردار پکن، تصریح کرد: موضوع حمل و نقل، هوشمندسازی، زیست محیطی و پسماند از موضوعات بحث ما در چین بودند. امروز انقلابی در چین در این بخش ها صورت گرفته و این مباحث برای آنها دیگر موضوعیت ندارد. ما سعی کردیم هدف گذاری مالی در این سفر داشته باشیم. قیمت هایی که در ایران به ما داده شده بود با چین قابل مقایسه نبود. قیمت های چین ارزان تر  و کیفیت بالاتر بود.

وی افزود: سه هزار دستگاه اتوبوس داخلی خریداری شده بود و طرف داخلی به ما گفتند یک تا دو سال زمان می برد که اتوبوس ها را به ما تحویل دهند. ما گفتیم تولیدکنندگان با ما شریک شوند و در تکنولوژی و شراکت و ایجاد زمینه جدید وارد عمل شوند. هویت شهرداری و پول و امکانات قدرت آن است و آنها این شراکت را قبول کردند. قیمت داخل ایران ۳۴۷ هزار یورو اعلام شده بود و صورت جلسه ۳۲۲ هزار یورو و در نهایت ۳۱۶ هزار یورو بوده است. برای ۵۰۰ دستگاه با قیمت ۳۱۶ هزار یورو قرارداد بستیم و در چین دیدیم قیمت ها این چنین نیست.

زاکانی یادآور شد: چین حاضر شد با عددی کمتر از توافق با دولت ها با شهرداری تهران یوزانس کند. رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که این اتفاق برای اولین بار صورت گرفت. در داخل کشور ۲۵ درصد نقد، ۲۵ درصد ملک و ۵۰ درصد تسهیلات می پردازیم. ما وقتی وارد مذاکره شدیم این گام را برداشتیم که با ما تفاهم یوزانس داشته باشند و یک میلیارد و ۴۰ میلیون یورو یوزانس برای اتوبوس، ون و تاکسی برقی یوزانس انجام شد. در آن زمان ما برای مجاب کردن چینی ها جهت یوزانس مذاکره می کردیم.

شهردار تهران با اعلام اینکه بانک شهر عامل ما بود و مسائل را دنبال می کرد، گفت: چینی ها با سفر به ایران قیمت های خود را اعلام کردند و یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون یورو به تعداد ۲ هزار دستگاه اتوبوس، ۱۰ هزار دستگاه ون، ۲۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه تاکسی و ۱۵۰ هزار دستگاه موتور برقی یوزانس شد. به دنبال آن تیم کارشناسی ما به چین اعزام شدند تا ببینند کدام شرکت کیفیت بهتری دارد و کیفیت بالا در چین متعلق به ۶ یا ۷ شرکت است.

وی افزود: تیم ما مباحث را به صورت کارشناسی بررسی کرد و شرکت های سازنده اتوبوس های مطابق با استانداردهای ما در ایران را معرفی کردند. برای مثال قابلیت باتری و دیگر بخش ها مورد بررسی قرار گرفت. ما با دستاوردهایی که از بررسی کسب کرده بودیم خود به چین سفر کردیم و بنده با تک تک کارخانه ها صحبت کردم و در رقابت، بهترین کیفیت و کمترین قیمت را توافق کردیم.

زاکانی با بیان اینکه شرکتی که مطرح شده تأمین کننده مالی است و تأمین کننده خطوط مترو یک شرکت نظامی چینی است، یادآور شد: شرکت هایی که قرارداد بستیم از شرکتهای معتبر به شمار می روند و بانک مرکزی به ما گفت امکان ندارد یکی از همین شرکت ها به ما خودرو بدهد. قرار شد چینی ها در ایران کارخانه بسازند، انتقال تکنولوژی انجام دهند، با شهرداری شریک شوند و یوزانس سه ساله بگیرند که این موضوع یک شیرینی و حلاوت دارد. 

شهردار تهران گفت: اگر این قرارداد پایدار شود ( که ضمانت نامه های آن برای پایدار شدن آمده است) تمام خودروهایی که قرارداد آن منعقد شده وارد شهر خواهد شد. ما تنها عامل پیگیری هستیم و دیگر دستگاه ها نیز دخیل هستند. ما اتوبوس را به قیمت ۲۲۰ هزار یورو خریداری کردیم و با احتساب ورود آن به شهر ۲۴۵ هزار یورو خواهد بود و باید ببینیم چه میزان اختلاف با رقم داخلی وجود دارد.

وی افزود: ما قرارداد را به آقای چمران به آقای تشکری و خانم سلیمانی تحویل دادیم که البته آقای تشکری در صحن شورا گفتند که تحویل نگرفتند و در تماسی که با ایشان گرفته شد گفتند که شاید به دستشان رسیده و یادشان نبوده است و سند آن موجود است. قرارداد را به وزارت اقتصاد، وزارت امور خارجه و بانک مرکزی دادیم. ما به ازای آن را دولت به ما می دهد. امکان ندارد این قرارداد منتشر شود و به صلاح کشور نیست. همه بخش ها در جریان قرارداد هستند.

زاکانی تأکید کرد: قرارداد آن چیزی نیست که بتوان آن را جار زد. ایران هزار و یک دشمن دارد. یک عده نمی خواهند اتفاقی بیفتد. مردم بدانند این افتخار برای این دولت و شهرداری است که دست به دست هم دادند تا گره از مشکلات مردم باز کنند.

شهردار تهران با بیان اینکه عده ای همت کردند که اجازه ندهند، کار انجام شود، گفت: این کارها بر ضد امنیت کشور است و می خواهند این قرارداد را منحل کنند اما خوشبختانه نمی توانند. این را به مردم نوید می دهیم و تمام این وسایل حمل و نقل عمومی ضمانت نامه رسمی بانکی دارند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اتباع غیرمجاز افغان دستگیر و از کشور خارج می شوند /۵۰ درصد اتباع در کدام شهر ساکن هستند؟
  • افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • ۱۴۰۰ اتوبوس به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • اقدامات لازم برای خروج اتباع غیرمجاز استان تهران از کشور در حال انجام است
  • شهردار تهران: ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!
  • تغییرات بودجه شهرداری تهران در این دو سال | اعتبارات نسبت به دو سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا