Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-26@16:01:05 GMT

اقدام گوگل و فیسبوک برای مبارزه با ویروس کرونا

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۴۹۲۶۹

اقدام گوگل و فیسبوک برای مبارزه با ویروس کرونا

شرکت‌های بزرگ فناوری مانند گوگل تلاش کرده‌اند تا با حذف اطلاعات دروغین، جلوی نشر اخبار غلط درباره ویروس کرونا را بگیرند.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، شرکت‌های بزرگ مانند گوگل و فیسبوک سعی دارند تا جلوی انتشار هرگونه اطلاعات غلط راجع به ویروس کرونا را بگیرند. امروز شرکت فیسبوک اعلام کرد که قصد دارد تمامی اطلاعات اشتباه درباره این بیماری را از صفحات خود پاک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین شرکت گوگل یک زنگ خطر SOS برای جست‌و‌جو‌های مربوط به ویروس کرونا ساخته است. یک گروه از سوی شرکت فیسبوک که مسئول بررسی حقایق هستند هم اکنون به بررسی موضوعات و داده‌های منتشر شده مرتبط به این ویروس پرداخته‌اند. نحوه این عملیات به این صورت است، زمانی که این گروه اطلاعاتی را با عنوان دروغین شناسایی می‌کنند به فیسبوک خبر می‌دهند و این شرکت جلوی انتشار آن‌ها را می‌گیرد. شرکت فیسبوک همچنین به تمامی افرادی که این اطلاعات را منتشر کرده‌اند پیام می‌دهد و آن‌ها را به غلط بودن متن آگاه می‌سازد. شرکت فیسبوک در ادامه تمامی اطلاعاتی را که توسط سازمان سلامت جهانی تکذیب شده‌اند را از صفحات خود پاک می‌کند.

چه اطلاعاتی حذف می‌شوند

سازمان سلامت جهانی اطلاعاتی مانند توطئه و تئوری‌های بی‌اساس را تکذیب می‌کند این اطلاعات شامل درمان‌های دروغین است. گفتنی است که فیسبوک تمامی هشتگ‌ها و اطلاعات از این قبیل در برنامه اینستاگرام را نیز تحت نظر دارد. از طرفی دیگر زنگ خطر گوگل پس از شناسایی و تایید اخبار صحیح با توجه به الگوریتم‌های خود آن‌ها را بر روی صفحات اول قرار می‌دهد و همچنین مانند فیسبوک اطلاعات تکذیب شده را حذف می‌کند. تلاش هر دو شرکت آن است که کاربران اطلاعات درستی را داشته باشند و از هر نوع اقدام اشتباهی برای بهبود و یا پیشگیری خودداری کنند.

گفتنی است که قابلیت زنگ خطر SOS گوگل از امکانات موجود این شرکت در شرایط بهران جهانی است. شرکت فیسبوک به تمامی سازمان‌هایی که اطلاعات صحیحی از این بیماری دارند این امکان را می‌دهد که تبلیغات رایگان درباره ویروس کرونا در فیسبوک و اینستاگرام قرار دهند. شرکت فیسبوک همچنین داده‌ها و اطلاعات موجود را با محققان دانشگاه هاروارد تحت بررسی قرار می‌دهد و توضیحات آن را با تایوان در میان می‌گذارند تا آن‌ها بتوانند شیوع ویروس کرونا را بهتر پیش‌بینی کنند.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: گوگل فیسبوک ویروس کرونا شرکت فیسبوک ویروس کرونا زنگ خطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۴۹۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوالات عجیب گوگل هنگام استخدام کارکنان خود

نادیا زکالوند: تصور کنید خودتان را برای مصاحبه شغلی در شرکت بزرگ فناوری گوگل آماده می‌کنید و ساعت‌ها وقت برای مطالعه اختصاص می‌دهید اما موقع مصاحبه متوجه می‌شوید، فقط کافی بود خود را برای سوال‌های پیچیده درباره قهوه و قهوه‌خانه (کافی‌شاپ) آماده می‌کردید. در واقع کسی باور نمی‌کند این دو فضای کاملا متفاوت در یکدیگر ادغام شوند!

نوشیدنی‌های داغ کافئین‌دار و مراکز اطلاعات آنلاین هیچ شباهتی با هم ندارند، اما کارمند سابق گوگل می‌گوید، «مصاحبه‌کننده‌های این شرکت هنگام مصاحبه با متقاضیان شغل، عاشق مطرح کردن پرسش‌هایی درباره قهوه و قهوه‌خانه هستند.»

مثلا، یکی از کارمندان خانم این شرکت می‌گوید موقع مصاحبه از او معمایی درباره قهوه‌خانه پرسیده بودند. معما این بود، «قهوه‌خانه‌ای در سانفرانسیسکو وجود دارد و عرضه و تقاضای آن نامحدود است. به این معنا که قهوه این قهوه‌خانه هیچ‌وقت تمام نمی‌شود و مشتریان هم دورادور قهوه‌خانه را گرفته‌اند. قهوه‌خانه تقریبا ۴۶ مترمربع فضا دارد. این قهوه‌خانه روزانه چند فنجان قهوه آماده می‌کند؟

افراد برای این سوال، پاسخ‌ها گوناگونی داده‌اند. یک نفر گفت، صفر-زیرا درباره کارکنان قهوه‌خانه صحبتی نشده بود.

دیگری گفت، اگر برای آماده کردن هر فنجان قهوه ۳۰ ثانیه وقت بدهیم، پس هر ساعت ۱۲۰ فنجان و در ۸ ساعت روز کاری ۹۶۰ فنجان می‌شود.

نفر دیگر هم گفت، «تعداد فنجان‌ها اهمیتی ندارد، عرضه و تقاضا همیشه برابر خواهند بود.»

چهارمی گفت، «سوال بیشتر درباره تهیه قهوه است و کاری به روش سرو آن ندارد. بنابراین نیازی به فنجان نیست.»

نفر پنجمی هم به‌ شوخی پاسخ داد: «نمی‌دانم. بد نیست، پاسخ آن را از موتور جستجوی گوگل بپرسیم.»

مصاحبه‌کننده‌های گوگل می‌گویند، این نوع سوال‌ها مهارت‌های حل مساله و تصمیم‌گیری متقاضیان شغل را بدون اینکه خودشان متوجه شوند، محک می‌زند.

منبع:

ladbible

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897280

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • فناوری در خدمت جنایت
  • اجلاس روسای FIU کشورهای عضو بریکس در کشور روسیه برگزار شد
  • روسای FIU سازمان بریکس با یکدیگر دیدار کردند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • اتوبوس اخراجی‌های گوگل
  • تشریح دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه ای
  • رفع تمامی مشکلات مربوط و تسهیل ثبت شرکت به صورت خودکاربری
  • سوالات عجیب گوگل هنگام مصاحبه کاری
  • سوالات عجیب گوگل هنگام استخدام کارکنان خود